Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben hiç farketmemiştim ...ne var bunda arkadaşlar bu kadar takmayın herşeye size zarar ....
aski memnudaki nihalin gögüsleri cok hos keske bendede olsaydi
Arkadaşlar bende göğüslerinden muzdarip olanlardanım.Yaklasık 2 yıldır yapmadıgım sey kalmadı.Umarım yazdıgım gözünüze bı sekılde carpar ve okursunuz.Gecenlerde dershaneden cıktıgımda lokman hekıme son care gıttım ve ne yapabılırım dıye sordum.Normalde 51 kıloydum.oncelıkle kılo almaya basladım.kı boyum 170. fazla zayıftım.sımdılık 56yım.daha da alıyorum kı kılo almak cıdden yarıyo bı dolgunluk geldı.hanı ılk goguslerı olusmaya baslayan kızların goguslerı gıbıydı goguslerim.Aktardan bana apex breast dıye bır krem verdıler ve doğal bıtkı hapı.hormonsuz bıtkısel gıda takvıyesı yazıyor.Baslarda ınanmamıstım.Ama aldım ve kullanmaya basladım gercı daha bugun bırıncı gun ama psıkolojık mı artık anlamasamda bı dolgunluk hıssedıyorum ustelık bellı bı masaj tutturdum yavas yavas olusuyor gıbı agrılarda var.ve Artık bu konu yuzunden psikolojım bozulma safhasında.Sizlerle gun gun paylasacagım herseyi..Şans dileyin