kızlar biraz karısık. gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve sadece aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık. nese self servisten ayda 15 bazen 20 msj bu kadına attıgını gördüm, esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese baya dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradım oda esimi aramış dilek dedi esim yanlıs anlı görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş.ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor.yine sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan(esim nakliyeci oldugu için araba yüklerken aradıgında kapatıp sonra ne oldu nasılsın die kendi arıyormus) 8 subat 2.ci bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi yani.hep bu kadına sinir olup üzülüyorum esimede fazla belli etmiyorum kıskandıgımı düsünmesin diye.sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon der ne oldu der dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi.1 ay sonra mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese.2 ay sonra yani mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs. msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliyorum aldatsam zaten bu hattan aramam bi sekilde yapardım dedi.8 dk lık görüşmeylemi yapcam dedi.gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli iş elbisesiylede hayatta carsı gitmez.nese arama dedim yine tamam dedi, zaten sorun tamam aramam dio nie geri arıyor ayda 2 kerede olsa niye arıyor neden.tamam arayıp dicem dedi ama yine görüşmeyelim dememiş ayda bir konusunca gerek yok die düsünmüş belliki. bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı evi istedi.esim bana sordu, hayırrr dedim vermedi esim evi. nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 aydır.bence illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralıkta görüsmüs sinirden deli oldum. 8 aralıkta esimle konustum self servise giremiçegimi bildin arıyorsun demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kaldım ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim ilk defA kesin sekilde aramıcaksın dedim bu defa cok sinirlendim ayda 1 de arasa niye arıyor aramam deyip. söz vermio sadece tamam aramam diyordu zaten aslında buda sorun aramam diyor niye aramak zorunda kalıyor. bu defa söz tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi. kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim, üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon diyor.hatalıyım güvenini sarstım bu kadar rahatsız oldugunu bilmiyordum sonucta seni üzecek gururunu kıracak bişi yapmadım diyor keske subat ayında görüşmeyi kesseydm bukadar stres yapıp beni yanlıs anlıcagını bilemedim hata yapmadıgım için diyor. ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim esiylede arada görüşüyormus.esim 30 yasında ben 24 yasındayım. sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen sene bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasında dedi(güya beni kendi yerine koymus o olsa oda esini yanlıs anlarmıs oyüzden inkar etmiş) peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık
Son düzenleme: