bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
kızlar biraz karısık. gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve sadece aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık. nese self servisten ayda 15 bazen 20 msj bu kadına attıgını gördüm, esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese baya dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradım oda esimi aramış dilek dedi esim yanlıs anlı görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş.ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor.yine sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan(esim nakliyeci oldugu için araba yüklerken aradıgında kapatıp sonra ne oldu nasılsın die kendi arıyormus) 8 subat 2.ci bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi yani.hep bu kadına sinir olup üzülüyorum esimede fazla belli etmiyorum kıskandıgımı düsünmesin diye.sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon der ne oldu der dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi.1 ay sonra mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese.2 ay sonra yani mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs. msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliyorum aldatsam zaten bu hattan aramam bi sekilde yapardım dedi.8 dk lık görüşmeylemi yapcam dedi.gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli iş elbisesiylede hayatta carsı gitmez.nese arama dedim yine tamam dedi, zaten sorun tamam aramam dio nie geri arıyor ayda 2 kerede olsa niye arıyor neden.tamam arayıp dicem dedi ama yine görüşmeyelim dememiş ayda bir konusunca gerek yok die düsünmüş belliki. bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı evi istedi.esim bana sordu, hayırrr dedim vermedi esim evi. nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 aydır.bence illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralıkta görüsmüs sinirden deli oldum. 8 aralıkta esimle konustum self servise giremiçegimi bildin arıyorsun demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kaldım ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim ilk defA kesin sekilde aramıcaksın dedim bu defa cok sinirlendim ayda 1 de arasa niye arıyor aramam deyip. söz vermio sadece tamam aramam diyordu zaten aslında buda sorun aramam diyor niye aramak zorunda kalıyor. bu defa söz tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi. kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim, üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon diyor.hatalıyım güvenini sarstım bu kadar rahatsız oldugunu bilmiyordum sonucta seni üzecek gururunu kıracak bişi yapmadım diyor keske subat ayında görüşmeyi kesseydm bukadar stres yapıp beni yanlıs anlıcagını bilemedim hata yapmadıgım için diyor. ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim esiylede arada görüşüyormus.esim 30 yasında ben 24 yasındayım. sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen sene bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasında dedi(güya beni kendi yerine koymus o olsa oda esini yanlıs anlarmıs oyüzden inkar etmiş) peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık

Son düzenleme:
canım seni üzmek istemem ama bu işlerin altından malesef iyi şeyler çıkmıyo. yaşı hiç sorun değil yapıyolar her türlü. bikere sıradan bi müşteri falan olsa arkadaş gibi asla erkekler arayıpta eşim yanlış anlıyo görüşmeyelim demez rezil olurum der gurur yaparlar bu konuşma bana aralarında bi anlaşma gibi geldi sana göstermelik

:44: çok acayip benm bıle kafam karıstı aldatıyo mu aldatmıyo mu sımdı. bu arada o self servıs dedgıne nasıl bakıyosun cok merak ettım bende bakmak ıstıyorum?

kızlar biraz karısık gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık benim esim allahtan korkar vala yapmadım demez yaptıysa nese self servisten bu kadına attıgını gördüm esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese bay dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradı dilek dedi esim yanlıs anlamıs görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor yin e sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan ama 2 .çi bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi hep bu kadını sinir oluop üzülüyorum sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon derse dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese. mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliom aldatsam 8 dk lık görüşmeyelmi yapcam dedi gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli nese arama dedim tamam arayıp dicem dedi bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı utanmaz istedi esim sordu hayırrr dedim vermedi esim evi nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 yadr illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralık görüsmüs sinirden deli oldum dedim self servise giemiçegimi bildin araıon demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kalıom ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon dio ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim 30 yasında ben 24 yasındayım ama görenler 18 yasında sanıo beni esim yasını gösterio sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen se bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasın dedi peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık
anlayan var mı:44:

öncelikle anlamam çok zor oldu çok karışık yazmışsın

eğer doğru anladıysam sen bu kadar rahatsız olduğun halde ısrarla görüşmeleri baya tuhaf geldi bana
eşin ailesine düşkün diyosun ama hiç farketmez erkekler her türlü aldatma potansiyeline sahip
bu kadın da ne var ki böyle aramadan duramıyo
eşim hoşlanmıyo desin kessin konuşmayı
çok sinir oldum şu anda
eşin evli bi adam olarak ne diye başka bi kadınla sürekli mesajlaşsın ki hiç masum değil bence

ayrıca sen aradığında kadının ben onu tanımıyorum demesi de beni şüphelendirmedi değil
ne diyeceğini bilememiş kurtulmaya çalışmış gibi
sanki aralarında anlaşmışlar seni kandırıyolar gibi geldi bana
çünkü sen tepki verdikten sonra kadın çaldırıyo sonra eşin dönüyo
valla bence ciddi ciddi şüphelenmelisin
yerinde olsam önce durumun aslını öğrenirim
eğer aralarında birşey varsa boşanıp boşanmamak senin tercihin
birşey yoksa kadını arayıp ağzıma geleni saydırırdım

Son düzenleme:
Hiç noktalama işareti kullanmamışsınız, yazdıklarınızdan gerçekten birşey anlaşılmıyor.

daha kısa, öz, anlaşılır yazmayı dener misin? o kadar kafa yordum anlamak için ama yine de anlamadım..

Kadin cagri atinca esin neden kendini aramaya mecbur hissediyor anlayamadim,
3 dk 5 dk fark etmez ne diye ariyor ne konusuluyor..
is desen eskide kalmis bilemedim...aldatiyorda diyemem kimsenin gunahina girmek istemem,
ama oturmayan birseyler var..

Son düzenleme:
dur bakalım madem eski iş arkadaşı sen aradığında neden tanımıyorum demiş kadın? bir de kadını arayacağına eşinle konuş. çünkü kadın çağrı atıyormuş eşin arıyormuş. bu işi sonlandırması gereken biri varsa o da eşin.

Kadin cagri atinca esin neden kendini aramaya mecbur hissediyor anlayamadim,
3 dk 5 dk fark etmez ne diye ariyor ne konusuluyor..
is desen eskide kalmis bilemedim...aldatiyorda diyemem kimsenin gunahina girmek istemem,
ama oturmayan birseyler var..

sana katılıyorum konu ne kadar karışık olursa olsun bu işte normal olmayan bişeyler var en dikkat çeken şeyde eşin rahatsız oluyosa görüşmeyelim lafı............. birbirlerine arkadaş dost gözüyle bakan insanlar neden bunu desin çok saçma:KK50:

eşinizin ikinci bir hattı olabilir mi? iş yerinde falan? yada iş yerinde ki telle görüşebilir mi?

ya da dışarda görüşme şansları var mı? çünkü aslında çok sık değil konuşmalar araya ay girdiği bile olmuş eğer aralarında bir şey varsa bu kadar seyrek konuşmazlardı...

eşinizin self servise baktıgnı bılıyorum neden konusayım demesı bana onunla konuşmak için başka yol bulduğunu zorda kalınca kendı telefonundan görüştüğünü düşündürdü..

ayrıca kadının çekinecek bir şeyi var ki sürekli çağrı atıyor müsait olunca ara hesabı.... söyleyecek derdi olan adam akıllı arar söyler..

sen eşinin yeminlerine aldanma bence..:KK20:

siz arama dediğiniz halde neden kendini mecbur hissediyor anlamadım.madem ailesini bukadar düşünüyor kimseyi umursamaması lazım.
bence bir süre açma mevzuyu ama araştırmanı yap çaktırmadan.evden işe işten eve diyorsun ama o saatte görüşmediği ne malumki(eşini suçlamak için söylemiyorum ama yapmak isteyen birşekilde yolunu bulur)

önce eşinle sonra kadınla konuş nedir bu telefon trafiği sen bu şekilde biriyle görüşsenn eşin normal karşılar mı???tabi ki hayır madem aralarında bişey yok neyin mesajı neyin konuşması bu cidden bu işten pis kokular geliyor

öncelikle anlamam çok zor oldu çok karışık yazmışsın

eğer doğru anladıysam sen bu kadar rahatsız olduğun halde ısrarla görüşmeleri baya tuhaf geldi bana
eşin ailesine düşkün diyosun ama hiç farketmez erkekler her türlü aldatma potansiyeline sahip
bu kadın da ne var ki böyle aramadan duramıyo
eşim hoşlanmıyo desin kessin konuşmayı
çok sinir oldum şu anda
eşin evli bi adam olarak ne diye başka bi kadınla sürekli mesajlaşsın ki hiç masum değil bence

ayrıca sen aradığında kadının ben onu tanımıyorum demesi de beni şüphelendirmedi değil
ne diyeceğini bilememiş kurtulmaya çalışmış gibi
sanki aralarında anlaşmışlar seni kandırıyolar gibi geldi bana
çünkü sen tepki verdikten sonra kadın çaldırıyo sonra eşin dönüyo
valla bence ciddi ciddi şüphelenmelisin
yerinde olsam önce durumun aslını öğrenirim
eğer aralarında birşey varsa boşanıp boşanmamak senin tercihin
birşey yoksa kadını arayıp ağzıma geleni saydırırdım
ya kadının bn tanımıyorum deyip paniklemesi zaten beni sinir etti ama ne bilim yaa basta ben cok hatta kesin yaptı dedim 1 günde 10 msj attıgı bile olmustu gecen sene ama esim hani ı lara dikkat etmedigi için 10 karekltere cıkmıstr dio nasılsın falan yazdım dio savcılıktan kagıtta cıkarırım demsti bn gerek yok demiştim canım nasıl anlıcam ki aralarnda bişi olup olmadıgını ama yinede kadını arayıp benim kocama niye cagrı atıon demek istiyorm ama eger aralarında bişi olduysa salak durumuna düşmekte istemiom sence kadını aramalımıyım kadınn evli 2 cocugu var esime neden bu kadar sık görüstün kadının derdimi vardı dedim agzını aradım kocasıylamı kötü deyince evet demişti ama niye demi 2 yıldr bu kadından kurtulamadım nasıl anlıcam istersen görüsmem dio bende geri tamam ya bn güveniyorum deyince o kadın cagrı atınca aramıs işte resmen kalp hastası oldum yaaa kalp kapagımda kacak olusmus stresten ama ben kocama kesin aramıcaksın demedim hiç kızlar hata benmde var arada aramasında ne yapmalıym gecmişi ögrenmek için akıl verin

siz arama dediğiniz halde neden kendini mecbur hissediyor anlamadım.madem ailesini bukadar düşünüyor kimseyi umursamaması lazım.
bence bir süre açma mevzuyu ama araştırmanı yap çaktırmadan.evden işe işten eve diyorsun ama o saatte görüşmediği ne malumki(eşini suçlamak için söylemiyorum ama yapmak isteyen birşekilde yolunu bulur)

iş elbisesiyle asla carsı falan cıkmaz zaten 3 ay arayla arstırıom napcam anlamıom ispat yok işte suratına vurammıom bu die ya yapmadysa

eşinizin ikinci bir hattı olabilir mi? iş yerinde falan? yada iş yerinde ki telle görüşebilir mi?

ya da dışarda görüşme şansları var mı? çünkü aslında çok sık değil konuşmalar araya ay girdiği bile olmuş eğer aralarında bir şey varsa bu kadar seyrek konuşmazlardı...

eşinizin self servise baktıgnı bılıyorum neden konusayım demesı bana onunla konuşmak için başka yol bulduğunu zorda kalınca kendı telefonundan görüştüğünü düşündürdü..

ayrıca kadının çekinecek bir şeyi var ki sürekli çağrı atıyor müsait olunca ara hesabı.... söyleyecek derdi olan adam akıllı arar söyler..

sen eşinin yeminlerine aldanma bence..:KK20:

hayr kadının maddi durumu iyi degil cagrı atıodur kontr yok die ama 6 dk lık görüsmelerle olacak iş degil hattı olmaz olamaz bence tak cıkar yapcak zamanıda yok ama kadının paniklemesi ne bilim esimin evli kadınla hayatta olmaz ya öle insanlara serefsiz dio kendi yapmaz sanırım napmalıyıp kadını arayıp arama esimi deyimmiki

hayr kadının maddi durumu iyi degil cagrı atıodur kontr yok die ama 6 dk lık görüsmelerle olacak iş degil hattı olmaz olamaz bence tak cıkar yapcak zamanıda yok ama kadının paniklemesi ne bilim esimin evli kadınla hayatta olmaz ya öle insanlara serefsiz dio kendi yapmaz sanırım napmalıyıp kadını arayıp arama esimi deyimmiki

bence eşini al karşına bu sondu bir daha bir sekilde o kadınla iletişim kurduğunu görürsem o kadını arayacağım senin yanına getireceğim derdiniz neymiş öğreneceğim yemin billah yapacağım de ... hattını mı değiştirir artık ne yaparsa yapsın çözümünü de o bulsun..

eğer buna ragmen konusursa elinden geleni ardına koyma derim...

ya kadının bn tanımıyorum deyip paniklemesi zaten beni sinir etti ama ne bilim yaa basta ben cok hatta kesin yaptı dedim 1 günde 10 msj attıgı bile olmustu gecen sene ama esim hani ı lara dikkat etmedigi için 10 karekltere cıkmıstr dio nasılsın falan yazdım dio savcılıktan kagıtta cıkarırım demsti bn gerek yok demiştim canım nasıl anlıcam ki aralarnda bişi olup olmadıgını ama yinede kadını arayıp benim kocama niye cagrı atıon demek istiyorm ama eger aralarında bişi olduysa salak durumuna düşmekte istemiom sence kadını aramalımıyım kadınn evli 2 cocugu var esime neden bu kadar sık görüstün kadının derdimi vardı dedim agzını aradım kocasıylamı kötü deyince evet demişti ama niye demi 2 yıldr bu kadından kurtulamadım nasıl anlıcam istersen görüsmem dio bende geri tamam ya bn güveniyorum deyince o kadın cagrı atınca aramıs işte resmen kalp hastası oldum yaaa kalp kapagımda kacak olusmus stresten ama ben kocama kesin aramıcaksın demedim hiç kızlar hata benmde var arada aramasında ne yapmalıym gecmişi ögrenmek için akıl verin

mesajların içeriğini filan öğrenemez misin telefonuna bakıp
eşinin sosyal ağlarda hesapları varsa bi bak
valla ben de bilmiyorum nasıl öğrenebileceğini

biraz araştır eğer birşey bulamazsan kadını arayıp saydırırsın ne diye musallat oluyosun diye
eşin de rahatsız olduğunu biliyo kendiliğinden kesmesi lazımdı o yüzden şüpheli kadının davranışları da çok şüpheli geldi bana
günahlarını almak istemem ama tuhaf birşeyler olduğu kesin

eşinde birşey yoksa bile kadın eşine karşı birşeyler hissediyo olabilir ya da ilgisi hoşuna gidiyo olabilir evliliği problemliymiş sonuçta
ne olursa olsun hiç uygun değil bu şekilde görüşmeleri
sen direk tavrını koymalısın ben istemiyorum görüşmeyeceksin de
beni en çok şüphelendiren kadının ben onu tanımıyorum demesi
çünkü durumu açıklayabilirdi sana yanlış anlıyosun ben eski arkadaşıyım ama rahatsızsan bi daha aramam diyebilirdi ama dememiş
onun yerine eşini çaldırıp görüşmeye devam etmiş
ne bileyim bana öyle bi telefon gelse bi daha aramam sormam rahatsız etmemek için

X