Bu kadın niye böyle? KAYNANA

Ayy çekilir gibi değil. Gıcık oldum kadına.

tabii canımmm en bi heryeri ağrıyan odur. geçen sene birden bire benim sağ bileğim şişti ve inanılmaz ağrıyordu. ama bariz kocaman olmuştu ha. onun evindeyiz. benden birşey istedi. eşim dur ben vereyim dedi. bu arada başta belirtmedim. anadillerimiz farklı eşimle. çoğu zaman söyledikleri hakkında fikşr yürütüyorum tam bilmiyorum yani . bana bakıp sırıtarak ben çalışayım bunların kolu şişsin dedi. benim de ne dediğini anlayasım tutmasın mı :)) eşime annen böyle mi dedi dedim. eşim gülme krizine girdi, annesi mosmor :)))

Oglunun iş yaptığını ,perde astigini görmek kadın için kolay olmamıştır.Anladigim kadarı ile ilgiyi seven ve dikkati hep kendi üzerinde tutmak isteyen bir kayınvalideniz var.

Tuhaf tabiki bence dr boş konuşmamış bi psikolog veya psikiyatrın görmesi lazım.bu kendi içinde çevresi içinde iyi olur.aynı şeyi benim kvye söylemişti dr.

Yahu kimse kimsenin alınganlığını bu kadar çekmek zorunda değil. Üstelik siz hamilesiniz, istirahat etmek o an ihtiyaç duyduğunuzda en büyük hakkınız, uzun uzun açıklama bile yapmanıza gerek yok. Sırtınızı sıvazlayan mı var yani kırmasanız. Söyleyin kocanıza madem bilhassa annesinin yanında ovsun sırtınızı, kaynananız da ister istemez anlar birşeyler ve kocanız da hamileliğin zorluğunu anlasın biraz. Ya ben sadece bu konuya takıldım, diğerlerini tınlamazdım zaten.

Ne demek ya hayır? Annemin radarına girme ne demek sen kimsin annen kim senin diyemiyor musun?
Annesinin radarına girsen ne olacak? Gir ben olsam inadına gider yatarım hamilesin sen hizmet etmek zorunda değilsin.
Şu kocaların lafından çıkmayan kadınlara tahammülüm yok orası senin evin ama misafir gibi davranıyorsun resmen. Uzanınca da mı soruyorsun? Sorulur mu öyle birşey? Madem kötüsün git uzan.

Bebek herseyi daha da karıştıracak. Acil önlem almalısınız kapıyı açmayın telefonu da açmayın. Bu süre gelir gelir gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…