Bu kadın erkekleri çözmemiş mi sizce de ?

ya size bayıldım ben ....

Ben eskiden açık ve gayet hoş sayılabilecek bir bayandım sonar haca gittim kapandım neyse...
Açıkken hep peşimde koşarlardı ama kapalı ile evlendiler benle değil...

Kapandım iki kere sözden dondum ikisinin de annesi kapalıyım diye beni istemedi .

suç bizde ya çok büyütüyoruz gözümüzde. aşık oldum onun için ölürüm diye düşünüyoruz iyilikten anlamıyo bunlar vur ağzına trip at surat as süründür anca böyle yola gelirlerde işte yüz veriyoruz bikereç sonra naparsan yap düzelmiyolar

Peki evliler için bir öneriniz var mı. İki çocuk sahibiyim. Eşim öyle gözü dışarıda olan biri değil ama babasından gördüğü kadına değer vermeme babası gibi ayrı yatma. Çocukları bahane ediyor. Bu arada ciddi işsizlik sorunu yaşadı. Şuan asgari ücretle çalışıyor. Evin bütün yükü üstümde geçim çocuk bakımı yemek temizlik. Buna rağmen adamdan beklediğim ilgiyi göremiyorum. Onu köpeğe çevirmenin bir yolu olmalı ama nasıl?

Lan bunu bi 8 9 ay önce okumuş olsam nişanlılık ve evlilik dönemimde faydası olacaktı ve şu an belki boşanmıyo olacaktım. Üzdünüz beni matmazel

birine ne kadar pislik gibi davranırsan o kadar değerli olursun . tecrübelerle sabit. sevdiğini anladığı anda, piyasa değeriniz düşer. (tabi karşınızdaki adam gibi adamsa o başka. e onlarda çok az değil mi.numunelik..)

bence erkeklere yaranamıyoruz .. ben neler neler yaptım kendimden çok ödün verdim ağladım sızladım ben böyle davrandıkça kendini birşey zannetti bir zamanlar sen rüyamısın diyen adam bana neden ölmüyorsun sen.. zırlayacaksan beni arama rahatsız oluyorum dedi .. ben ne yaptım o bunları söyledikçe daha çok aradım gözümde o kadar büyüttümki onu nerdeyse beyaz atlı prens yaptım .. arkadaşlarımı boğdum ağladıkça sıkıldılar vs sonra baktım ki ben yalnızlaşıyorum bir uzmana gittim ve anlattım herşeyi .. ağlayarak bana yardım edin dedim .. yaklaşık 6 ay terapi ve ilaç tedavisiyle kendime geldim .. şimdi umrumda bile değil .. ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin .. ve gerçekte ne ise onu artık öyle görüyorum .. bütün bu aşamalardan sonra tekrar kendime güvenimi kazandım ve şunu farkettim aslında egomu ezmeye çalışmıştı o insan kendinde bulunan özgüven eksikliğini beni ezerek bastırıyordu . bu arada kendimde psikoloji eğitimi alan bir insanım ama işte terzi kendi söküğünü dikemezmiş ..

işte bunlar hep tecrübe. bundan sonra daha akıllıca davranırsın. hiç değmez . ben de 20 yaşındayken bu tarz bir olay yaşamıştım. ilk erkek arkadaşımdı. beni evine çağırdı,gitmek istemedim. pat diye ayrıldı. daha bir hafta önce "sen benim kaderimsin " tarzında konuşuyordu. bende o tecrübesizlikle işte " intihar edicem" tarzı bir mesaj attım. gelen cevap : "hiçbir şey değişmez"

anladınız mı şimdi ;kimse için değmez!

bence her bakımdan dengini bulmalı insan ... benzerini değil demek istediğim ama sana denk olmalı .. bir erkek arkadaşım birgün aldatmayla ilgili sohbet ederken bana çevrene bir bak güzel kadınlar daha çok aldatılır demişti.. aslında konu güzellik ve çirkinlikte değil eğer karşınızdaki erkek kendine güveni tam olmayan , kişiliği tam anlamıyla oturmamış yada bazı komplekslere sahip biriyse sizden korkuyor ve acı yaşamaktansa size acı çektiriyor ya da kadını sindirerek kendine bağımlı hale getiriyor .. kadın bu durumu kabullenirse kadına saygı duymuyor kadın bu durumu kabullenmez ise ya peşinden koşuyor ya da göze alamıyor ve ortadan yok oluyor .. kişiliği oturmuş kendine güveni olan erkek zaten ne istediğini bilir onun karşısında kadın oyun oynamaya ihtiyaç duymaz .

farkındamısınız her yerde magazin programlarında , kadın dergilerinde , gazete eklerinde , dizilerde, filmlerde kadınlar bir erkeği nasıl elde edebilir sorusunun cevabı aranıyor .. herkes kendi görüşüne göre bunu açıklamaya çalışıyor kimi sonsuz hoşgörü, kimi sürekli gülümse, seksi ol ama aynı zamanda masum , masum ol ama aynı zamanda dedektif gibi izle , yok elinde hortum araba yıka , yok dudagını kalınlastır vs vs erkeklerde bayanlarla tanıştığında sinsi bir şekilde rekabete sürüklüyorlar çünkü herkes kadınların rekabet etmesini bilinçaltına yerleştiriyor.. sonuç olarak kendimizden uzaklaşıyorsuz mevzu bir erkekse onu nasıl mutlu ederiz nasıl kaptırmayız diye kafa yoruyoruz .. belki is yerinde evde arkadaşlarla konuşurken gündem beynımızde herzaman aynı şekilde dönüp duruyor. kendimizden hayatımızdan ailemizden calıyoruz .. ve hooop erkek arkadasımız dunyamızın merkezi oldu çıktı .. erkek bunu anladığı an (ki bunu anlaması hic de zor degıl ) uzaklasıyor bızden .. avcı biz oluyoruz av ıse erkek . dunyanın dengesine de meydan okuyarak egomuzun da gucuyle ya allah savasa giriyoruz. kovalayan kacan kacan kovalayan oluyor ... oysakı erkelerın içgudusunde var kovalamak ... sakın kalmayı başarabilsek lehimize dönecek .. işte sakın kalabilen kadın kazanıyor bu noktada .. yoksa çirkınsin güzelsin uzun yada kısasın hicbir onemi yok .. bende bunları yasaya yasaya ogrendım bunları yazabilmem yuzlesebilmem kolay olmadı .. kı neler neler yasadım ... anlatsam ınanamazsınız ..

evlendim artık çok geç

ama bunlar sanki kendiliğinden oluyor gibi yahu. yani bazen bakıyorum kendini geri çekiyo havaya giriyo o zaman benm ilgim dağılıyo, verdiğimi almam lazım yoksa veremiyorum. sonra bi bakıyorum yanıma gelmiş gönlümü almaya çalışıyo ilgiyi kazanmaya çalışıyo tekrar, içimden gelmiyo bi süre ben uzaklaştıkça o yakınlaşıyo

eski meselelerden üstün körü bile bahsetmemeliymişim benm için bu hata idi. bir de son dk planlarına bile koşa koşa gitmem ve pahalı hediyeler verip, ucuz hediyelerle mutlu olmam da hata idi adam şimdi benden apple macbook bekliyor doğum günü hediyesi olarak o ise "ömür boyu bir yastıkta " yazan bir yastık anahtarlık almıştı gözlerim doldu sevinçten ama cinsellik konusunda da ipleri çoktan kaptırdım

bekarken terkedilmedim hiç (aldatıldım ama haberim olmadı) fakat keşke böyle bir insan olsaymışım da şimdi düşününce kendime kızmazdım değmeyecek insanlara verdiğim değerlere. neyse oldu zamanında yapacak bişey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…