• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadin beni cildirtacak

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.032
10.016
208
Kizlar merhabalar hemen konuya gecmek istiyorum.artik malumunuz her yer yeni yapili evlerden olusmakta cogu bolgede bizde bir eve tasindik yaklasik 1 sene olacak.tabi ilk tasindiginda ev bina site yeni duvarlar kapilar boyasi harika. Kucuk filan ama gayet guzel. Tasindik yaklasik 8 dairelik bir bina. Ben cok samimi sicak biriyimdir ama bun binadakilerin samimiyeti kat kat fazla. Aileme akrabama karsi tabiki cok sicagimm ama komsuma samimiyetim en fazla arada kahve icmek olur cok samimiysem ayda yilda bir yemek kek borek gunum olur kotu gunde kosarim. Ihtiyac animda giderim yada cagiririm. Bana gore boyle.niye anlatiyorum huyumu bilin.ona gore yorumlayalim.yan dairemde 4 kisilik bir aile var. Bebek daha 3 aylik ablasi 3 yasinda. Kapida karsilastgimda gormustum.ALlah herkese oyle evlatlar versin asla sesleri cikmiyor. O bebek nadir aglar ablasi kendi kendine oynar sesi gelir ama o kadar usluki oyun oynama etkinlerlerdeki sesini duyuyorm masallah. Gelin gorunki sorun annesinde.komsum aglamayan bebege bagira bagira "yavrummmmm sen kalktinmii bebegimmmm oy sana kurbam olurum askimmm ama oyle bir bagiriyorki ilk baslarda bende guluyodum ne mutlu anne ne guzel diyodum.seyma subasi gibi mutlu anne mutlu cocuk demekki cocuklar o yizden akilli diyorum kendi kendime.sonralari baktimki bu kadin her saat basi damar sarki soyluyo cocuklara ibrahim tatlises dinletiyo muslum aciyor. Acsin acmasina ama tum site dinliyoruz.her c.tesi ibo shovu aciyo gecen hafta evde horon tepiyolar aksam her hafta hangi sanatci gelirse ona gore davraniyo hele bir sesi var bir agitlar yakiyo uzun hava cildiiryorum artik.cocuk gurultusune asla lafim yoktur ustumde bebek var evde akulu araba kullanirlar besik sallanir bir kere laf etmedim.ama beni delirten arrik bu kadin. En son ustunde taksici abi kizdi bu ne surekli damar aciyosun tum mahalle dinliyoruz diyem benim buyul rahatsziligim var kanser teshisi konuldu. Bazen dinlenmek istiyorum.ev kucuk baska oda imkansiz. Asla anlamiyo ameliyatli oldugumu biliyor.ama dunya umrunda degil biz uyarsakta daha cok ses acar kendi bagirarak sarki soyluyor. Gercekten umrunda degil. Ben baska ne yapabilirim. Ev sahibi kacmis gitmis adam bende tasinicam ama 1 seneyi bulur.evet duvarlar ince ama benim kizdigim nokta gorgusuzluk.bir defa guzel dille soyledim oda samimi karsiladi ama kafa yine basmiyor.

Öyle bi anlatmışsınız ki sorunu damar dinlemesi sandım bi an gittim geldim 😂😂 bende hiç haz etmem bu arada
Bende severim bak arada dinlerim ama damari son ses acipta millete bunu yasatamazki oldu olacak dogan al ac son ses mahalleyi turla. Kucuck bebege muslum dinletiyor.onuda gectim sesini guzel saniyo yarabbim bu ne ozguven mirildanir anlarim huzunlenir dinler bes dakika eslik eder anlarimda sonuna kadar kendi basina bagira bagira soyluyo. Kendide bit kadar bisey hamileydi top yutmus karincaya benziyordu yani o ses nasil ondan cikiyor anlamis degilim nerden geliyo bu ses

Bi an Yildiz Tilbe komsunuz sandim
Diyorum ya Allahtan iboyla yildiz tilbe kavgali. Ibo yildize zeytin dali uzatip barisirsa benim basim yanacak bu ruh hastasi kadin kim dacet edilse ona gore davraniuor. Yildiza ayak uydurur. Bak suan bile yine biseyler soyluyo su saatte sesi geliuo

Bende severim bak arada dinlerim ama damari son ses acipta millete bunu yasatamazki oldu olacak dogan al ac son ses mahalleyi turla. Kucuck bebege muslum dinletiyor.onuda gectim sesini guzel saniyo yarabbim bu ne ozguven mirildanir anlarim huzunlenir dinler bes dakika eslik eder anlarimda sonuna kadar kendi basina bagira bagira soyluyo. Kendide bit kadar bisey hamileydi top yutmus karincaya benziyordu yani o ses nasil ondan cikiyor anlamis degilim nerden geliyo bu ses
😂😂😂😂😂 kahkaha attım

Deli herhalde 😂
Bizde de var böyle bir deli, bu aralar akşam 11'den sonra bir başlıyor müzik açmaya sanırsın Jolly Joker. Üstelik bizimki aynı bina bile değil binalar bitişik, onun odası bizim apartman boşluğuna bakıyor, resmen boşluk inliyor. 😂
Bi çare bulursan bana da söyleyin, zira ben uyarmaktan başka çare bulamadım.

Benzetmeler efsane yalnız 😀. Hic sevmem ne yıldız tilbe ne ibrahim tatlıses. Sizde açın sizde kendi zevkinize göre müzik dinleyin bence

Onla bu durumu konuştunuz mu?
Yoksa yazınca kitabeye dönüşen düşüncelerinizi az daha biriktirip patlamayı mı düşünüyorsunuz?

Dua edin bu kadın üst komşunuz deyil.Benim üsttekiyle bugün kavga ettim.Yeminler ediyor gürültü yapmıyorum bişey çırpmıyorum diye gece 1 de cam balkonun penceresini açıp çırptı.Bu gibi insanlara ne yapsanız boş kafayı yemişler.

Ay bizim de vardı öyle bir komşu. Bir de benim evim müstakil düşünün. En yakın ev bizim eve 200 metre uzaklıkta. Bizim evin içinden kadının kahvaltıda açtığı güllü duyuluyordu 🤣
Gittik söyledik sonra müziğin sesini kısmıştı kendince. En azından sadece bahçeye çıkınca duyuluyordu

Yani ben kisa ve oz tatli dille uyardim hadi beni takmiyor ustteki taksici abi cildirdi bir gun ama ogun ben amladm birsey olacak yine arabesk bir sarki acti o gun ses gittikce yukselmeye basladi ama ne yukkselmee " solmaddaann gell artikkk askiminn güluuuu nu duydum eyvahlar olsun s.cti gunumn icine gun boyi boyle gidecek o gun oyle bir acti ki o sarkinin sesini yulardan o abi nasil bagiriyo nasil duvara vuruyo ama birseyle vurdu adam hakli bu aninda sesi kesti o anda hemen. O gun hic acmadi. Ertesi gun yine basladi ruh hastasi ya. Ben ilk zamanlar nasil tatli sevimli bulurdum hani mutlu guzel yuvasi var sarkilar soyluyo cocuklari uslu masallah. Allah daha iyi etsin gozum yok ama ustte bebek var seninki uslu olablir ama baskasinin bebegi kolik olan bile var o uyanabilir ben rahatsizum dinlenemiyorum ustte yaslilar var yani birtek onun diger yanindaki daire ses etmiyo onlarda onun gibi. Horonuda beraber tepiyolar saat basi birbirlerine gidiyrolar. Toplu halede korono olmuslar bunlar. Ayni gun apartmanda gezdiler o halde umursamadan. Nefrt ettim cahilliklerinden.

Yani ben kisa ve oz tatli dille uyardim hadi beni takmiyor ustteki taksici abi cildirdi bir gun ama ogun ben amladm birsey olacak yine arabesk bir sarki acti o gun ses gittikce yukselmeye basladi ama ne yukkselmee " solmaddaann gell artikkk askiminn güluuuu nu duydum eyvahlar olsun s.cti gunumn icine gun boyi boyle gidecek o gun oyle bir acti ki o sarkinin sesini yulardan o abi nasil bagiriyo nasil duvara vuruyo ama birseyle vurdu adam hakli bu aninda sesi kesti o anda hemen. O gun hic acmadi. Ertesi gun yine basladi ruh hastasi ya. Ben ilk zamanlar nasil tatli sevimli bulurdum hani mutlu guzel yuvasi var sarkilar soyluyo cocuklari uslu masallah. Allah daha iyi etsin gozum yok ama ustte bebek var seninki uslu olablir ama baskasinin bebegi kolik olan bile var o uyanabilir ben rahatsizum dinlenemiyorum ustte yaslilar var yani birtek onun diger yanindaki daire ses etmiyo onlarda onun gibi. Horonuda beraber tepiyolar saat basi birbirlerine gidiyrolar. Toplu halede korono olmuslar bunlar. Ayni gun apartmanda gezdiler o halde umursamadan. Nefrt ettim cahilliklerinden.
Cidden cahil insana laf anlatmak zor ... Çok ses olduğu bir ara polisi ara komşudan çok bağrış sesleri geliyor diye polis müdahale ediyor uyarıyor ..

Benim bir yan komşum vardı, onun oturma odası benim yatak odamla yan yanaydı, sabahım köründe bir bagırırdı evdeki çocuklara uykudan sıçrayarak uyanırdım. Söyledim tatlı dille cevap bile vermedi bana, sonra duvara vurmaya başladım devam etti, sonra bende bağırmaya başladım ona karşılık, arada duvar varken tartışmaya başladık, en sonunda kadın seni bir gün döverim artık yeter dedim, biraz sesi azalmaya başladı 😁 Bence duvara vurmakla başlayın sizde 🤣

Back