- 24 Ağustos 2018
- 4.032
- 10.016
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar merhabalar hemen konuya gecmek istiyorum.artik malumunuz her yer yeni yapili evlerden olusmakta cogu bolgede bizde bir eve tasindik yaklasik 1 sene olacak.tabi ilk tasindiginda ev bina site yeni duvarlar kapilar boyasi harika. Kucuk filan ama gayet guzel. Tasindik yaklasik 8 dairelik bir bina. Ben cok samimi sicak biriyimdir ama bun binadakilerin samimiyeti kat kat fazla. Aileme akrabama karsi tabiki cok sicagimm ama komsuma samimiyetim en fazla arada kahve icmek olur cok samimiysem ayda yilda bir yemek kek borek gunum olur kotu gunde kosarim. Ihtiyac animda giderim yada cagiririm. Bana gore boyle.niye anlatiyorum huyumu bilin.ona gore yorumlayalim.yan dairemde 4 kisilik bir aile var. Bebek daha 3 aylik ablasi 3 yasinda. Kapida karsilastgimda gormustum.ALlah herkese oyle evlatlar versin asla sesleri cikmiyor. O bebek nadir aglar ablasi kendi kendine oynar sesi gelir ama o kadar usluki oyun oynama etkinlerlerdeki sesini duyuyorm masallah. Gelin gorunki sorun annesinde.komsum aglamayan bebege bagira bagira "yavrummmmm sen kalktinmii bebegimmmm oy sana kurbam olurum askimmm ama oyle bir bagiriyorki ilk baslarda bende guluyodum ne mutlu anne ne guzel diyodum.seyma subasi gibi mutlu anne mutlu cocuk demekki cocuklar o yizden akilli diyorum kendi kendime.sonralari baktimki bu kadin her saat basi damar sarki soyluyo cocuklara ibrahim tatlises dinletiyo muslum aciyor. Acsin acmasina ama tum site dinliyoruz.her c.tesi ibo shovu aciyo gecen hafta evde horon tepiyolar aksam her hafta hangi sanatci gelirse ona gore davraniyo hele bir sesi var bir agitlar yakiyo uzun hava cildiiryorum artik.cocuk gurultusune asla lafim yoktur ustumde bebek var evde akulu araba kullanirlar besik sallanir bir kere laf etmedim.ama beni delirten arrik bu kadin. En son ustunde taksici abi kizdi bu ne surekli damar aciyosun tum mahalle dinliyoruz diyem benim buyul rahatsziligim var kanser teshisi konuldu. Bazen dinlenmek istiyorum.ev kucuk baska oda imkansiz. Asla anlamiyo ameliyatli oldugumu biliyor.ama dunya umrunda degil biz uyarsakta daha cok ses acar kendi bagirarak sarki soyluyor. Gercekten umrunda degil. Ben baska ne yapabilirim. Ev sahibi kacmis gitmis adam bende tasinicam ama 1 seneyi bulur.evet duvarlar ince ama benim kizdigim nokta gorgusuzluk.bir defa guzel dille soyledim oda samimi karsiladi ama kafa yine basmiyor.