E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NiDaa
size yardım edip etmemelerni bir kenara bırakın.sonuçta yeni evli saylırsınız ve yanlız tatil yapmak hakkınız..bu zamanlarda yanlız olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gorumcem bekar..bende yengemın tekıyle cok ıyı anlasırım..bekarken aramızdan su sızmazdı..ama hıc bır tatılllerınde ben gıttıgımı hatırlamam.gorumcemle 3 sene oldu tanısalı ama aramızda hıc bır bag yok sankı yabancıyız.kendı yasıtım normalde herkezle ıyı anlasırım ama onla tık yok..nıye bılmıyorum sevemedım kızı bana bır soyledıgı laf cok batmıstı..dugun gunu dugun bıttı onların evıne gıtmıstık..benım yengem ılk geceden hamıle kaldı ondan konusyolardı yengem de ordaydı..bana dondu herkezın ıcınde buda oyle olur dedı..bu da ılk geceden hamıle kalır dedı..bu arada benım ısmım bu..
burda bi görümce sıfatıyla bulunuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim iki abim var ve ikiside çocuk gibi yakamdan düşmezler hala ve bana aşırı düşkünler onlarda öle biyere gitcek olsalar bişe yapcak olsalar elifsiz olmaz modu olur.. ama bu yanlış.. gerçekten yanlış çünkü eşin yerinde ben olsam bende sinir olurum istemem hatta kıskanırım ve ben kabuletmem abimlerin tekliflerini benimde hayatım var siz takılın derim hatta düşün yakamdan derim.. :roflol: ha banada abimder hadi bizimle tatile çünkü erkekler biraz çocuksu ve mantıksız düşünür anlayamaz başına gelmedikçe.. ama ben hayatta böle bişeyi kabuletmem ha çok eylenceli neşeli bi insanım ama eşlerin özelleri olmalı kimse gücenmemeli.. yarın bi gün benim eşim olunca bende istemem nasılki bi bayan eşine a benim erkek kardeşimde gelsin demiosa erkekte dememli düşünceli olmalı.. sengözlerimebaksanab