Heyecandan süre tutuyordum 3. Dakikada belirmiştiiPeki cok soru sordum ama o silik cizgi hemen mi cikti :)
Hayalet çizgi mi peki :) hamilelerin duası tutarmış bana da dua eder misiniz :) bu ay olmazsa hile gelecek ay olsunHeyecandan süre tutuyordum 3. Dakikada belirmiştii
Adete 6 gün kala negatifti 3 gün kala pozitife dönmüştü 3. Dakikada böyle belli belirsiz hayalet bi çizgi çıkmıştıı 2 ve 1 gün kala da çizgi koyulaştı ve daha hızlı çıktıHayalet çizgi mi peki :) hamilelerin duası tutarmış bana da dua eder misiniz :) bu ay olmazsa hile gelecek ay olsun
Aminnn bana da inşallahAdete 6 gün kala negatifti 3 gün kala pozitife dönmüştü 3. Dakikada böyle belli belirsiz hayalet bi çizgi çıkmıştıı 2 ve 1 gün kala da çizgi koyulaştı ve daha hızlı çıktı
Ayy tabiki dua ederimm Allah nasip etsin inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirip bebişinizi kucağınıza almayıı
İnşallah inşallahhhİnşallah yarınn güzel güzel haberlerle gelirsinnn
Günaydınnn ben test yaptım merveeeİnşallah yarınn güzel güzel haberlerle gelirsinnn
Günaydıın yaaaaa sevinçten göbek atabilirim şu annGünaydınnn ben test yaptım merveeeilk 10 dk da silik çizgi çıktı git gide de koyulaşıyorrr
Daha silikle öğrenmiştim üstelik 1 saat sonra çıkmıştı ve sadece ben görüyordumKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
Günaydıın yaaaaa sevinçten göbek atabilirim şu annçok çok sevindim tebrik ediyorum inşallah tüm gebelik sürecin sağlıkla geçer
Hahah anneler görür anneler bilirDaha silikle öğrenmiştim üstelik 1 saat sonra çıkmıştı ve sadece ben görüyordum
Rica ederimmmçok teşekkür ederimmm aminnn inşallahhh sağlıkla geçer bir önceki sağlıksızdı kürtaj olmuştum bu sefer inşallah hiçbir sorun çıkmadan kolaylıkla sağlıkla tamamlanır
Sanki çizgiyi bende gördümKızlar benşmde gebeliğim 19. Haftasında erken su gelmesi sebebi ile sonlandı 2 ay önce şimdi adete 4 gün kala test yaptım ama hayalet çizgi gibi görüyorum sizce varmı yarın sabah terlese test yapacağim da
Galiba ben de gördüm test yaptınız mı sonuç nedirKızlar benşmde gebeliğim 19. Haftasında erken su gelmesi sebebi ile sonlandı 2 ay önce şimdi adete 4 gün kala test yaptım ama hayalet çizgi gibi görüyorum sizce varmı yarın sabah terlese test yapacağim da
Amin inşallah yaptık ama yine çok hayalet çizgi yarın erken gebelik yapayımSanki çizgiyi bende gördümyarın da yapın inşallah çıkar bu sefer sağlıklı bir gebelik olur
yine aynı gibi geldi bana bunlar kaset test o yüzden heralde ama yarın erken gebelik testi yapayım bu şekilde bu sabah yaptığım testeGaliba ben de gördüm test yaptınız mı sonuç nedir
Yapın ama bence kaset testte bile çizgi görülüyor var gibi bişeyler hayırlısı olsun bakalımAmin inşallah yaptık ama yine çok hayalet çizgi yarın erken gebelik yapayım
Kaset testte silikte olsa çıkmıştı bence adet günün geçince kan ver inşallah vardır umutlandırmak istemem ama benimde kaset testte çıkmasına rağmen erken gebelik testinde çıkmamıştı çizgi şaşırmıştımTest yaptım ama hiç birşey yok gibi olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?