Amin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah7 aylık hamileyim şu anda Allah isteyen herkese nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BU KADAR SİLİK ÇİZGİYLE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR Mİ????
- Konu Sahibi bno
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hamile değilmişim yanıltıcı çift çizgiymiş anlamadım bakalım bu ay nen olacak hayırlısıSonucunu ne oldu
Çok dakikada çıktı galiba dakikasını bilmiyorum ama baya uzun süre bakmadım çıkmaz diye de bakmak istemedim o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman çıktığını ama ilk yarım saatte çıkmadı onu biliyorumAyy kuruma çizgisine benzemiyor gibi kaç dakika da çıktı acaba
Daha da bi belirdi gibi olabilir mi bilmiyorum kuruma çizgisi bu kadar olur muAyy kuruma çizgisine benzemiyor gibi kaç dakika da çıktı acaba
Eklentiler
Yaaa Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı olsun yarın adet olmam inşallahBen adetten bir gün önce yapmıştım negatifti çizgi bile yoktu, adetim gecikti hamileydim. Sizinkini yaklastirinca gördüm. Kendiminkine telefonun feneriyle baktım yoktu
Bana kuruma çizgisi gibi gelmedi ya netleşmiş çünküinşallah vardır yarın tekrarlayın bence ilk 5 dakika da çıkarsa kesinleşirDaha da bi belirdi gibi olabilir mi bilmiyorum kuruma çizgisi bu kadar olur mu
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Doğdu doğdu şükür 12 aylıkYaaa Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı olsun yarın adet olmam inşallah
Dün normal kaset test yapmıştım negatif gibiydi bugün gördüm onda da silik bi çizgi var da inşallah hayırlısı olur yarın da bakarımBana kuruma çizgisi gibi gelmedi ya netleşmiş çünküinşallah vardır yarın tekrarlayın bence ilk 5 dakika da çıkarsa kesinleşir
Yaaa maşallaahhh sağlıkla büyüsün minişinizDoğdu doğdu şükür 12 aylık
İnşallah pozitife dönmüştür de yarına daha da belirginleşiir bana da haber verrDün normal kaset test yapmıştım negatif gibiydi bugün gördüm onda da silik bi çizgi var da inşallah hayırlısı olur yarın da bakarım
Ayyy veririm veririmmmİnşallah pozitife dönmüştür de yarına daha da belirginleşiir bana da haber verr
- 29 Haziran 2022
- 2.216
- 941
- 53
- 31
Merhaba yumurtlama hesaplamış mıydınız . Yumurtlamadan kaç gün sonra sililk çizgi gördünüzMerhaba benim testlerimde böyleydi şu an 7 aylık hamileyimm bence kan verin netleşsin
Merhaba evet ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgiyle öğrendimMerhaba yumurtlama hesaplamış mıydınız . Yumurtlamadan kaç gün sonra sililk çizgi gördünüz
- 29 Haziran 2022
- 2.216
- 941
- 53
- 31
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Peki erken gebelik testi miydi yoksa nırmak test mi?Merhaba evet ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgiyle öğrendim
Amiin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinnormal testtierken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkarmıştı o yüzden kullanmamıştımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Peki erken gebelik testi miydi yoksa nırmak test mi?
- 29 Haziran 2022
- 2.216
- 941
- 53
- 31
Peki cok soru sordum ama o silik cizgi hemen mi cikti :)Amiin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinnormal testtierken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkarmıştı o yüzden kullanmamıştım