Merhaba benim testlerimde böyleydi şu an 7 aylık hamileyimmKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
Merhaba benim testlerimde böyleydi şu an 7 aylık hamileyimmbence kan verin netleşsin
Evet canım aynen böyle erken gebelik testinde öğrenmiştim yanlış mı görüyorum diye çok baktım gözlerim çıkacaktıKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
İnşallah benim de öyle olurEvet canım aynen böyle erken gebelik testinde öğrenmiştim yanlış mı görüyorum diye çok baktım gözlerim çıkacaktı2 günde bir kaset test yaptım adet günümde kan verdim çok düşükle başladı zamanla arttı. Seninde vardır inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkürlerrr aslında benim de pek ümidim yoktu çok dikkatli bakınca fark ettimBende erken gebelik testi ile silik bir çizgi ile öğrenmiştim. Silik çizgi 10-15 dk sonra çıkmıştı hatta testi atacağımda görmüştüm. 2 gün sonra da kaset test yapmıştım daha koyu bir çizgi çıkmıştı kesinleşmişti. Kan vermiştim sonrasında da. Size de yol olabilir umarım hayırlı olur :)
Amiin Allah razı olsun inşallah bebişiniz tutunmuştur sizeYaaa maşallah Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbana umut oldunuz inşallah hamileyimdir önümüzdeki hafta kan veririm
Ben bundan da silik öğrendim, inşallah hanilesindir canımKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
Aynı testten alıp 2-3 gün sonra tekrar yapın bakalım koyulaşacak mı? Sonra da kan verirsiniz hemenKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
Ayyy inşallah tutunmuşturAmiin Allah razı olsun inşallah bebişiniz tutunmuştur sizegüzel haberlerinizi bekliyorummm
Her mesaj ayrı umut oluyor çok teşekkür ederim inşallahhhBen bundan da silik öğrendim, inşallah hanilesindir canım
2-3 gün sonrayı biraz zor beklerim birazcık sabırsızımdırAynı testten alıp 2-3 gün sonra tekrar yapın bakalım koyulaşacak mı? Sonra da kan verirsiniz hemenbenim de böyleydi diye hatırlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun
Yaa ne mutlu banaHer mesaj ayrı umut oluyor çok teşekkür ederim inşallahhh
Ben bundan daha silikti hatta. Tebrik ederimKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
Merhaba benim testlerimde böyleydi şu an 7 aylık hamileyimmbence kan verin netleşsin
İçiniz rahat edecekse tekrarlayın ama ben kırmızılığı göremedimEki Görüntüle 3357661 regl olduktan 3 gün sonra miğde bulantım oldu test yaptım hafif bi kırmızılık var ama çizgi gibide değil sizce tekrar yapmalımıyım
Sizin sonucunuz ne olduİçiniz rahat edecekse tekrarlayın ama ben kırmızılığı göremediminşallah gönlünüzce olsun
Sonucunu ne olduKızlar SAT 01.12.23 adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde çizgi çok çok silik bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 3357232
7 aylık hamileyim şu anda Allah isteyen herkese nasip etsinSizin sonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?