Amin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah7 aylık hamileyim şu anda Allah isteyen herkese nasip etsin
Hamile değilmişim yanıltıcı çift çizgiymiş anlamadım bakalım bu ay nen olacak hayırlısıSonucunu ne oldu
Çok dakikada çıktı galiba dakikasını bilmiyorum ama baya uzun süre bakmadım çıkmaz diye de bakmak istemedimAyy kuruma çizgisine benzemiyor gibi kaç dakika da çıktı acaba
Daha da bi belirdi gibi olabilir mi bilmiyorum kuruma çizgisi bu kadar olur muAyy kuruma çizgisine benzemiyor gibi kaç dakika da çıktı acaba
YaaaBen adetten bir gün önce yapmıştım negatifti çizgi bile yoktu, adetim gecikti hamileydim. Sizinkini yaklastirinca gördüm. Kendiminkine telefonun feneriyle baktım yoktu
Bana kuruma çizgisi gibi gelmedi ya netleşmiş çünküDaha da bi belirdi gibi olabilir mi bilmiyorum kuruma çizgisi bu kadar olur mu
Doğdu doğdu şükür 12 aylıkYaaaSağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı olsun yarın adet olmam inşallah
Dün normal kaset test yapmıştım negatif gibiydi bugün gördüm onda da silik bi çizgi var da inşallah hayırlısı olur yarın da bakarımBana kuruma çizgisi gibi gelmedi ya netleşmiş çünküinşallah vardır yarın tekrarlayın bence ilk 5 dakika da çıkarsa kesinleşir
Yaaa maşallaahhh sağlıkla büyüsün minişinizDoğdu doğdu şükür 12 aylık
İnşallah pozitife dönmüştür de yarına daha da belirginleşiir bana da haber verrDün normal kaset test yapmıştım negatif gibiydi bugün gördüm onda da silik bi çizgi var da inşallah hayırlısı olur yarın da bakarım
Ayyy veririm veririmmmİnşallah pozitife dönmüştür de yarına daha da belirginleşiir bana da haber verr
Merhaba yumurtlama hesaplamış mıydınız . Yumurtlamadan kaç gün sonra sililk çizgi gördünüzMerhaba benim testlerimde böyleydi şu an 7 aylık hamileyimmbence kan verin netleşsin
Merhaba evet ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgiyle öğrendimMerhaba yumurtlama hesaplamış mıydınız . Yumurtlamadan kaç gün sonra sililk çizgi gördünüz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Peki erken gebelik testi miydi yoksa nırmak test mi?Merhaba evet ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgiyle öğrendim
Amiin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Peki erken gebelik testi miydi yoksa nırmak test mi?
Peki cok soru sordum ama o silik cizgi hemen mi cikti :)Amiin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinnormal testti erken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkarmıştı o yüzden kullanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?