Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Yok öyle deme ablacım, esmer bir kadınım, bende bir kaşlar var öffff :)) bıyık kısmına hiç girmeyeyim, kuaför anıları anlatılıyor madem, bir gün kaşları saldım, dedim kuaföre gideyim şekil versin, kaşlar hem gür hem de kökleri çok kuvvetli, alan kız abla sen bundan sonra kaşları evde alsan, bunlar kaş olamaz dedi
Ben evde yoluyorum o yüzden :))

Allahım bu kuaförlerdeki açık sözlülük de beni öldürecek böyle insanın yüzüne yüzüne dan dan söylemeseler olmaz.

Ömrümde terlediğimi ya koltuğumu bilmezdim, ta ki doğum yapana kadar.
Hormonal bir şey mi bilmiyorum ama artık ben de kokuyorum ve nefret ediyorum bu durumdan.
Ve hayatım boyunca kokuya takık bir insanım, burnum av köpeği gibi her türlü kokuyu iyi alır.
Restolanların içerisinde bile oturamam yemek-yağ kokusundan, yurtdışı gezilerim işkencedir tüm ülkeler bana tuhaf yemek kokuyor.

Sürekli duş, parfüm roll on dışında, ıslak mendil, koltukaltı yıkaması gibi şeyleri de yapıyorum gün içinde ki; kokmayayım diye.
Gayet basit, ter kokmaktansa herhangi bir lavaboda 2 dk yıkayın yahu!
Burnumu yaptıracağım insanların bu pis kokuları yüzünden(koku hassasiyeti azalıyormuş)
Gına geldi artık.
Ha bir de yaz günü ne yapıyorsunuz öyle ağır ağır yemekler valla semt kokuyor ya.

Allahım bu kuaförlerdeki açık sözlülük de beni öldürecek böyle insanın yüzüne yüzüne dan dan söylemeseler olmaz.

Söyledi valla, o gün bugündür kuaföre gidip kaş aldırmamkaşlarımın kökleri çok kalın, gür ve kaşlarda kalın bir yapıya sahip, birde şekillendirmek için bırakınca bildiğin yekpare göz kapağına kadar inen kaş çıkıyor ortaya, kız kan ter içinde kalmıştı

Kızımında saçları gür ve uzun, ona da fön çekmeye yanaşmıyorlardı, bir kere yine aynı kuaförde fön çeken çocuk 2 dakika fırça tutup 2 dakika ağrıyan kolunu sallıyordu

Ne yapalım bu da elimizde olan birşey değil ama bıyık konusu ciddi tik oluyor bende, bazen eşimle birşey konuşurken birden bak Ali dayı diyor, sultanımdan dayıya geçtik bıyık mı gördün diyorum

Karikatüre gece gece bildiğin anırarak güldüm.

Ben kendime gür kaşlı derdim abla ama senin kaşlardan sonra benimkiler tüy kaldı :)
Kendin almayı becerebiliyorsan ne ala. Hem kuaförden laf işitmezsin hem de paran cebinde kalır.

Bak ben de bıyık konusunda uzmanım. Bağlıyorum ayağıma ipi 2 dk da alıveriyorum

Konu dışı yazışmalardan kazen ikimizi de banlamasın müdürüm

Sabah kahvaltıya misafirim var ablacım. Ben yatar. İyi geceler diliyorum. Hoş sohbetin için teşekkürler

İyi geceler, cıksss burada kimse banlanmaz, bölüme dikkat burası bdv değil

Ya bir de terle karışık ağır parfüm kokusu çok fena oluyor. Duş almaktan aciz, sıkmış parfümü gelmiş. İş yerimde bir stajyer kız. Ya o kadar kötü ki, söyledim direkt yüzüne valla ne yapayım. "Canım terlemişsin sanırım, üstüne parfüm sıkma istersen deodorant verebilirim" diye. Bozuldu ama bir daha da öyle gelmedi, demek ki temiz değilmiş yani hormonal bir sorun değilmiş. Yüzlerine söylemedikçe anlamıyorlar.

Nasil donduruyorsunuz? Nerden temin ediyorsunuz?
Madame cocoda aloe vera var. Bilmiyorum her şubesinde var mı ama ben nişantaşı şubesinden alıyorum. Önceden yurt dışından getirtiyordum/ Buz kalıplarında donduruyorum. Yüzünüze de sürebilirsiniz buzlu buzlu.

Bence kokmak normal değil. Bende ter kokusundan nefret ediyorum. Temiz olduğunuz sürece kokmazsınız hergün duş alsanız ve gereken bakımı yapıyorsanız kokmazsınız.

Cami olayı komikmiş yalnız abartmış olabilirsiniz burda :)

Aaa ben de oraya yakinin zaten bir bakayim, cok tesekkurler :)

Sarilarin cogunda belli olmuyo ama..

Ben kuafore biyik icin gidince indirim bile yapiyo alincak bise yokki diye:)) ha gitmeden aliyorum cunku :)) sabah rituelimdir hic birsey yapmadan kil tuy isleri.. zaten ben tatile otele gidincede cikmadan yatagi filan toplayan bi insanim yani garip gormuyorum kendimi : (

Jiletle ne ilgisi varki? Ilk defa duydum bole birsey
Benim bi arkadasim var, inatla jilet kullanir koltuk altinada heryerine de canim cok tatli aci cekemem diyor.. okadar arkadasim var hicbiri kokmaz bu jilet kullandigi icin kokuyor.

Ter kokusu tüyler varken daha kalıcı oluyor, çünkü tüyler onları tutuyor. Haliyle jiletle alınca tüyler çok hızlı sekilde uzadığı için koku bastan beri kalıcı olmaya baslıyor. Agda ile, tüyler daha uzun süre ortalıkta olmadıgı için, kokuyu hapsetmiyorlar ve daha az belirgin oluyor, dus alınca hemen gidiyor.

Lazer candir, akari yok kokari yok

Kil bencede daha cok kokutur, ama hassas bir konu buda burda konusulmuyo pek:)) gerci kizlar biyiktan girip sakaldan cikmislar aksam:))

Jilet pek kullanmadim pek koltuk altina. Makina kullaniyorum oraya ama agda daha guzel yapiyo yumusacik ipek gibi oluyo insanin teni.. ama agda icinde belli bi uzunluga gelnesi gerekiyo ya.. sirf bu yuzden yapmiyorum oraya..

Lazerede sirf usendiginden baslayamiyorum : (

Hahah evet gece gece epey guldurduler beni de
Makina da gayet iyi aslinda bazen agdayla gelmeyenleri makinayla aliyordum ben.
Valla usenme kesin git, bende 2 seans oldu gideli okadar memnunum kiii.
eylul ekim gibi komple yaptiricam simdi yazin koruyamam heryerimi gunesten

Ama hep jilet kullanmak zorundasin dimi 3 ayda bir gidersen? Bu beni caydiriyo aslinda birazda.. agda makina kullanamamak aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…