Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Ama hep jilet kullanmak zorundasin dimi 3 ayda bir gidersen? Bu beni caydiriyo aslinda birazda.. agda makina kullanamamak aralarda
Evet malesef, oyuzden yazin yaptirmak pek mantikli degil..
8 haftada bir gittigim icin ben baya once basladim.. Suan tek tuk var yani gorunmuyorlar bile.
Birde bu ay sonu tatile gitmeden once gidicem miss :)
4-5 seans garanti veriyor benim gittigim yer bakalim

Evet malesef, oyuzden yazin yaptirmak pek mantikli degil..
8 haftada bir gittigim icin ben baya once basladim.. Suan tek tuk var yani gorunmuyorlar bile.
Birde bu ay sonu tatile gitmeden once gidicem miss :)
4-5 seans garanti veriyor benim gittigim yer bakalim
Peki hangi makinayi kullaniyolar

Maalesef kanayan yaramız
Yıl olmuş 2018, su, sabun, roll on, deodorant, pudra her şey var ama kullanan yok. Mağazalar, otobüsler, hastaneler her yer kokuyor. Kalabalık bir yere gireceksem üst dudağıma hafifçe çantamdaki parfümden sürüyorum parmağımla, idare etmeye çalışıyorum
bu iyiymiş :) denemek lazım

Benim bi arkadasim var, inatla jilet kullanir koltuk altinada heryerine de canim cok tatli aci cekemem diyor.. okadar arkadasim var hicbiri kokmaz bu jilet kullandigi icin kokuyor.

Ter kokusu tüyler varken daha kalıcı oluyor, çünkü tüyler onları tutuyor. Haliyle jiletle alınca tüyler çok hızlı sekilde uzadığı için koku bastan beri kalıcı olmaya baslıyor. Agda ile, tüyler daha uzun süre ortalıkta olmadıgı için, kokuyu hapsetmiyorlar ve daha az belirgin oluyor, dus alınca hemen gidiyor.

Lazer candir, akari yok kokari yok :KK53:
Bence arkadaşınız jilet kullanma adabını bilmiyor:))

Jiletin mantığı uzamadan alınmasıdır. Her duşta, duşunuzu alırsınız duş bitimi cırt cırt :))) 2 dk

Her gün duş almayan biri jilet kullanmasın zaten. Öğk miden bulandı.

Sarilarin cogunda belli olmuyo ama..

Ben kuafore biyik icin gidince indirim bile yapiyo alincak bise yokki diye:)) ha gitmeden aliyorum cunku :)) sabah rituelimdir hic birsey yapmadan kil tuy isleri.. zaten ben tatile otele gidincede cikmadan yatagi filan toplayan bi insanim yani garip gormuyorum kendimi : (
Alllahh senii yaa çokk tatlısınnnnnn :)))

ben mi bu konuda hassasım insanlar mı çok gamsız çözemiyorum
yaz ayında terliyoruz haliyle kokuyoruz fakat bu kadar olmamalı bugün otobüste oturuyorum otobüsün içi kalabalık otobüs leş gibi kokuyor yanımda biri nefes alamıyorum dayanamadım kaktım yerimi başkasına verdim ayakta durmaya razı oldum o derece kokuyor
yahu kardeşim bir aydır yıkanmadın mı sen?
adam karşımda insan ilişkileri ile ilgili bir işi var ağzı leş konuşuyor ağzı kokuyor
yahu kardeşim hiç mi beş dakikalık zaman boşluğun yok diş fırçalayamayacak kadar acizmisin?
caminin önünden geçince inanın burnumu tutarak geçiyorum
yahu burası bir ibadethane nasıl bu kadar kokar bu imam hiç mi koku almaz yönlendimez görevlileri
hani temizlik imandan gelirdi
çok dertliyim bu konuda
evet yazın leş gibi kokuyoruz
Çok ilginç geldi camiye değinmeniz önünden geçerken nasıl bir koku geldi size merak ettim açıkçası sanki çöplükten bahseder gibi söylemişsiniz sizi esefle kınıyorum kaç tane cami önünden geçtim hiç öyle bir koku duymadım yahu cami adını özelden yazarsanız sevinirim derhal yetkili kisilere bildireceģimdem emin olabilirsiniz!

Aynen bazı insanlar temizlikten bi haber gercekten. Her yerde vardır tabide niye cami özellikle..cünkü camiye gidenler düzenli olarak abdestini alan insanlar ben hic caminin onunden gecerken ter kokusu almadım mesela bilemiyorum yinede
Arkadaşın yazdığı benzetmeyi Berna Laçin muhabbetine benzettim yanılıyor muyum sizce?

Insanimiz pis kokuyor diye diye gezenlerdendim. Basima geldi.

17 aylik kizim var. Banyo yaptiriyorum giydirmeye calisirken ter icinde kaliyor ensesi les gibi ter kokuyor. Lavanta yagi falan denedim fayda etmedi. Hatta daha kotu oldu. Vucudu terlesede kokmuyor.

Bu ense kokusunada varmi bir oneriniz. Yazik, kizimin arkadindanda kokuyor diye konusacaklar:olamaz:

Akdeniz sıcağından herkese selam dışarısı yanıyor resmen kavruluyor 45 vardır fazlası var mı bilmiyorum nem ve sıcaklıkla dışarıya çıkınca ben de dahil bütün herkes su içinde kalıyor 5 dk markete de gitsen baştan aşağı ter içinde kalınıyor resmen,suyun içinden çıkmıyorum günde 3-4 bile bulur,ama ter kokuyor muyum acaba diye düşünüyorum :) ama terli kıyafetleri giymem bir daha ter kokusu olanların bir kısmı benim gördüklerim terli kıyafeti kurutup yıkamadan tekrar giyenler.

Son düzenleme:
Akdeniz sıcağından herkese selam dışarısı yanıyor resmen kavruluyor 45 vardır nem ve sıcaklıkla dışarıya çıkınca ben de dahil bütün herkes su içinde kalıyor 5 dk markete de gitsen baştan aşağı ter içinde kalınıyor resmen,suyun içinden çıkmıyorum günde 3-4 bile bulur,ama ter kokuyor muyum acaba diye düşünüyorum :) ama terli kıyafetleri giymem bir daha ter kokusu olanların bir kısmı benim gördüklerim terli kıyafeti kurutup yıkamadan tekrar giyenler.

İstisnalar hariç hepimiz terliyoruz, ben de Ege'deyim, 40 derece üstünde bir sıcaklık var, sabah kalkınca duş yaptım, az sonra dışarı çıkacağım ve ter içinde eve döneceğim :))) terli kıyafetleri sürekli giymenin yanında, teri vücutta kurutup üst üste terleyince tende biriken o ter koku yapıyor, çalışan kesim işyerinde temizlenme imkanı bulamaz ama bizim gibi evde oturup gün içinde çarşı pazar gezenler sık sık temizlenebilir :)

Arkadaşın yazdığı benzetmeyi Berna Laçin muhabbetine benzettim yanılıyor muyum sizce?
Belki kötü niyetle söylememistir ama bi cafenin önünden gecerken yada bi kahvehane ne bilim kuaför yada pazardan gecerken de olabilirdi niye özellikle cami bende merak ettim. Bende cok camiye gittim tam tersi camiler daha ferah daha temiz gelir bana cünkü oraya girenler ibadet etmek icin giren insanlar güzelce temizlenir abdest alınır öyle gidilir mesela benim esim cuma namazına giderken ayrı bi özen gösterir duşunu alır temiz kıyafetlerini giyer abdestini alır öyle gider benim babam da öyledir cevremde ki insanların cogu öyle. O kadar camiye gittim hic kötü kokanını görmedim ve imamlar genelde cami lojmanında kalırlar kötü kokan bi camiye göz yumacaklarını sanmıyorum öyle olsa bile yüzlerce insan girip cıkıyor içlerinden birileri illaki rahatsız olup şikayet etmiştir ama dimi?

Bazi insanlar pis oldugundan kokuyor ama bazilarinin teri feci kokuyor.
Abim hergun dus alirdi ama aksam eve geldiginde ter kokusu ayak kokusu burnumdan nefes alamazdim.
Esim desen (gusul gerekmedikce) haftada 1 dus alir, hemen hemen hic kokmaz. Hergun atlet camasir degistirir ama onlar da pek kokmaz.
Ben de hamilelige kadar kokmuyordum, haftada 2-3 yikanirdim yazlari, cocuk sahibi olduktan sonra daha cok terlemeye ve kokmaya basladim. Kendim bile rahatsiz oluyorum.
Kisi kendi kokusunu duymaz diye bisey yok bence, islerine geliyor kokuyu duymazdan gelmek.
Gittim mineralli rol on aldim, hemen hergun dus aliyorum, gun icinde siliyorum vucudumu. 30 yasindan sonra ilk kez deodorant kullanmaya basladim.
Ama evdeyim rahat bi hayatim var, sabah cikip aksama kadar sicak ortamlarda calisan insanlardan kokmamasini bekleyemem, ama obicim giyinmis yapili saclariyla etrafta gezinen genclerin kokmasi tamamen pislikten.

Koku hassasiyetim var.
Pis kokulu ortamda durduğumda migrenim tavan yapıyor resmen.
Ben koltukaltını ıslak görmeye bile tahammül edemiyorum.
Denize gittiğimde aklımda hep deli sorular acaba duş almış mıdır herkes diye :kusmuk:

Çok ilginç geldi camiye değinmeniz önünden geçerken nasıl bir koku geldi size merak ettim açıkçası sanki çöplükten bahseder gibi söylemişsiniz sizi esefle kınıyorum kaç tane cami önünden geçtim hiç öyle bir koku duymadım yahu cami adını özelden yazarsanız sevinirim derhal yetkili kisilere bildireceģimdem emin olabilirsiniz!

tuvalet kokusu geldi arkadaşım tuvalet

tuvaletlerin caminin bir parçası olduğu ve temiz olmayanların koktuğu aşikardır ve insanlarımızın ne kadar temiz olduğunu tartışırız isterseniz

yahu neden bu milletin yumuşak karnı bu eksik aksaklık yanlış varsa söymeliyiz tartışmalı kınamalı düzetmeliyiz

bir konunun bu kadar tabulaştırılması tartışmaya kapatılması görmezden gelinmesi doğrumu sizce

şunu söyleyeyim kızımın bulunduğu okula gittim sınıfının bulunduğu kat lağım kokuyor burası lise burası eğitim yuvası çocuklar orada o kokular içerisinde eğitim görüyor

şikayet ettik müdür öğrencileri suçladı haliyle bizde yönetimi suçluyoruz

orası okul ama lağım kokuyor dediğimde siz kınayacaksınız diye gerçekleri yazmayayım mı?

Tozdan nem kapıyorsunuz adeta

kuzum sizin gibi magazinsel düşünmem ben olayları berna laçini sadece isim olarak biliyorum nedir ne değildir bilmem tanımam takipte etmem
tavsiyem size sizde magazinden sıyrılın azıcık objektif olarak gözlem yapın

Back
X