- 10 Nisan 2014
- 42.426
- 113.700
- 798
gizli kulübüz yani ok başkan emirleriniz alındıBıyıklılar kulübünün ilk kuralı, bıyıklılar kulübü hakkında konuşmayacaksınız. Bıyıklılar kulübünün ikinci kuralı, bıyıklılar klübü hakkında konuşmayacaksınız.
herkes temizse nerede bu kokanlar onu merak ettim ben de.herkes bakımlı ayrıca bu sitede
Peki reisBıyıklılar kulübünün ilk kuralı, bıyıklılar kulübü hakkında konuşmayacaksınız. Bıyıklılar kulübünün ikinci kuralı, bıyıklılar klübü hakkında konuşmayacaksınız.
k.k da kampanya başlatalım hiç birimiz bundan sonra bıyıklarımızı aldırmayalım.böylece dışarda karşılaşınca birbirimizi hemen tanırız nası fikirrr
Bu siteye pis kokan biri üye olmaz ki zaten
herkes temizse nerede bu kokanlar onu merak ettim ben de.herkes bakımlı ayrıca bu sitede
sizi görünce gene banlanıyorum eyvahlar olsun dedim ödüm koptu mune hanımBence bıyıklara kullanıcı adlarının şeklini verin, kim kimdir net anlaşılır :)))
Kokanlar KK'den değilhiçbirimiz terlemiyoruz bile
sizi görünce gene banlanıyorum eyvahlar olsun dedim ödüm koptu mune hanım
Sarışın ve beyaz tenliyim bıyık sonrası mutlaka 2 gün minik minik sivilceliyim. 2 günün sonunda kendiliğinden geçiyorlar ama. Bıyık aldırma ritüelimi evden çıkmayacağım günlerde yaptırıyorum mecbur:)))
Başıma bir şey gelmeyecekse minik tüycük gibi olduğundan 2 ayda bir gidiyorum:)))
Ben kendi halinde munis bir insan ve örnek üye olduğumdan hiç öyle korkulara kapılmıyorum sevgili müdürümTabii görünce bir şok etkisi oluyor acaba gri mi oldum diye şüpheye düşülüyor
Aman yok canım niye bozulayım, şurada kadın kadına muhabbet dönüyor :))) yalnız çok bahsettiniz ister istemez bıyık var mı acaba diye dudak üstü muayenesi yapıyorum yazarkenBen kendi halinde munis bir insan ve örnek üye olduğumdan hiç öyle korkulara kapılmıyorum sevgili müdürüm
Bıyıklılar klübü teklifine bozulmadınız inşallah
ben banlanmadan bu geceyi sonlandırıyorum .özellikle başkan gangsta ve gözde üyemiz matahari ye ve beni banlamadığı için çok müteşekkir olduğum mune hanım a iyi geceler diliyorum.
:)) hahaha teşekkürler. Ben bıyıksız olduğumu düşünüyordum:)) taaa kii mahalle kuaförüne yolum düşene kadar... gittim o gün ama şey bekliyorum 'ayyy alıncak bir şey yok ki'Seni de sarı bıyık bir kardeşimiz olarak aramızda görmekten sevindik. Ben kaytan,Mata Hari pala, C ceycey0406 top sakal ve WOLFROG Ayhan Işık bıyığı. Bıyıklılar kulübüne hoş geldin.
İyi geceler şekerimben banlanmadan bu geceyi sonlandırıyorum .özellikle başkan gangsta ve gözde üyemiz matahari ye ve beni banlamadığı için çok müteşekkir olduğum mune hanım a iyi geceler diliyorum.
Nasil donduruyorsunuz? Nerden temin ediyorsunuz?Ben evde asla deodorant kullanmam zaten ben kokmam. Hamileyken günde 10 kere de yıkansam bütün kokuları da sürsem kokuyordum, doğum yaptım geçti şükür.
Ama aloe verayı donduruyorum ve donuk halde koltuk altıma sürüyorum. Hiç ter kokmuyorum. Eşim de aynı şekilde. Hem doğal. Tavsiye ederim.
İyi geceler şekerim
@Mune abla duş kesmez komple siteyi yıkayacağım ben. Siz az dışarı çıkın
Gerçekten bıyıklı olsan muayeneye gerek kalmazdı ablacım. Bak biz biliyoruz kendimizi hiç elimizi bile sürmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?