Bu kadar kokmak zorundamıyız?

k.k da kampanya başlatalım hiç birimiz bundan sonra bıyıklarımızı aldırmayalım.böylece dışarda karşılaşınca birbirimizi hemen tanırız nası fikirrr

Bence bıyıklara kullanıcı adlarının şeklini verin, kim kimdir net anlaşılır :)))
Bu siteye pis kokan biri üye olmaz ki zaten

herkes temizse nerede bu kokanlar onu merak ettim ben de.herkes bakımlı ayrıca bu sitede

Kokanlar KK'den değil hiçbirimiz terlemiyoruz bile

Ay anlatmazsam çatlarım. Geçen gün avm tuvaletindeyken bebekli bir kadın geldi yanında da annesi. Önce genç olan kadın girdi tuvalete çıktı ellerini yıkadı bebeğini aldı. Sonra yaşlı olan girdi çıktı hemen kızının yanına gitti.

Kız sessizce anne ellerini yıkasana dedi. Kadın fısır fısır bir şeyler dedi. Kızcağız hala ama anne kapıları elledin sonuçta sabunlaman lazım ellerini diyordu.

Teyze allem etti kallem etti yıkamadı o eli arkadaş. Sanki musluktan su yerine asit akıyor mübarek.

Sarışın ve beyaz tenliyim bıyık sonrası mutlaka 2 gün minik minik sivilceliyim. 2 günün sonunda kendiliğinden geçiyorlar ama. Bıyık aldırma ritüelimi evden çıkmayacağım günlerde yaptırıyorum mecbur:)))

Başıma bir şey gelmeyecekse minik tüycük gibi olduğundan 2 ayda bir gidiyorum:)))

Seni de sarı bıyık bir kardeşimiz olarak aramızda görmekten sevindik. Ben kaytan, Mata Hari pala, C ceycey0406 top sakal ve WOLFROG Ayhan Işık bıyığı. Bıyıklılar kulübüne hoş geldin.

Kildi tuydu gece gece naptiniz yaww
Ter kokanlarin cogu jiletle aldiklari icin oluyor genelde.. Bir agda banti al, bir yapistir da cek gozunu sevdigim

Ben kendi halinde munis bir insan ve örnek üye olduğumdan hiç öyle korkulara kapılmıyorum sevgili müdürüm

Bıyıklılar klübü teklifine bozulmadınız inşallah
Aman yok canım niye bozulayım, şurada kadın kadına muhabbet dönüyor :))) yalnız çok bahsettiniz ister istemez bıyık var mı acaba diye dudak üstü muayenesi yapıyorum yazarken termosifonu da açtım, duş şart oldu

ben banlanmadan bu geceyi sonlandırıyorum .özellikle başkan gangsta ve gözde üyemiz matahari ye ve beni banlamadığı için çok müteşekkir olduğum mune hanım a iyi geceler diliyorum.

Aman efendim ne demek, asıl ben banlanmamayı başardığınız için müteşekkirim :) böyle de gitsin nazar değmesin diyelim

:)) hahaha teşekkürler. Ben bıyıksız olduğumu düşünüyordum:)) taaa kii mahalle kuaförüne yolum düşene kadar... gittim o gün ama şey bekliyorum 'ayyy alıncak bir şey yok ki'

Bana aynen şunu dedi.

ABLA GIII SARI SARI PALLIYOR SENİN BIYIKLAR ( abla kızzzz sarı sarı parlıyor senin bıyıklar)

Sonra yüksek sesle haykırdım. Evet. Bıyıklıyım. Teşekkürler :)))

Yaa çok güldüm gece gece ya:)

ben banlanmadan bu geceyi sonlandırıyorum .özellikle başkan gangsta ve gözde üyemiz matahari ye ve beni banlamadığı için çok müteşekkir olduğum mune hanım a iyi geceler diliyorum.
İyi geceler şekerim

@Mune abla duş kesmez komple siteyi yıkayacağım ben. Siz az dışarı çıkın

Gerçekten bıyıklı olsan muayeneye gerek kalmazdı ablacım. Bak biz biliyoruz kendimizi hiç elimizi bile sürmüyoruz

Nasil donduruyorsunuz? Nerden temin ediyorsunuz?

Uçlarını kıvırmak için sürüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…