Bu kadar kokmak zorundamıyız?

İlk ter zaten kokmaz bildiğim. Kuruyup üstüne terlersen o kokar işte. Duş alıp çıkınca sabah sıkıntı olmaz aslında. Ama gün içinde bikaç defa terleyince dediğiniz gibi deodorant da tere karışıp değißik bi koku olur.

Evet aynen.
Bir de ben mis gibi kokuyorum , parfüm banyosu yaptım diye ortalıkta dolaniyorlar.

Oysa gerçekten rahatsız edici.

Bıyık konusunda son karar nedir arkadaşlar, bırakıyor muyuz, sinek kaydı mı olacak? Standart getirilince haber edin benim kaytanlara ona göre ayar çekeceğim.
kuaförmüş ya hanımefendi bıyıklı kadınlar ciddi iş kaybı kendisi için ondan kızıyordur

Bıyık konusunda son karar nedir arkadaşlar, bırakıyor muyuz, sinek kaydı mı olacak? Standart getirilince haber edin benim kaytanlara ona göre ayar çekeceğim.
Bıyık kısmında çıkan bir sivilceden mütevellit bıyıklarımı alamadığım şu günlerde bu kadar bıyık muhabbeti zoruma gitmedi değil yani.

Şimdi iğrenç miyim değil miyim bilemedim. Araftayım:KK12:

kuaförmüş ya hanımefendi bıyıklı kadınlar ciddi iş kaybı kendisi için ondan kızıyordur

Arkadaş kuaformus , reklamın iyisi kötüsü olmaz. :)

Baya oluyor, bahar başları mıydı neydi, böyle dudağımın üstü sanki bi kararmış gibi geldi. Allah Allah çillenmedik bi burnumun altı kaldıydı, ne bu niye kararmış burası diye bakarken bıyıklarımı fark ettim :KK70:

Bazen böyle de olabiliyor yani, bende bıyık olmazdı, doğumdan sonra çıkar oldu :/
Şimdi tutabilene aşkolsun, arada badem yağı sürer bakımını eksik etmem ama kesinlikle, bakımsız bıyık olmaz :KK70:

Baya oluyor, bahar başları mıydı neydi, böyle dudağımın üstü sanki bi kararmış gibi geldi. Allah Allah çillenmedik bi burnumun altı kaldıydı, ne bu niye kararmış burası diye bakarken bıyıklarımı fark ettim :KK70:

Bazen böyle de olabiliyor yani, bende bıyık olmazdı, doğumdan sonra çıkar oldu :/
Şimdi tutabilene askolsun, arada badem yağı sürer bakımını eksik etmem ama kesinlikle, bakımsız bıyık olmaz :KK70:
ben de de beş altı tane sakal çıktı hormonlarım bozuldu 30 dan sonra ben de sokağa çıkmayayım bari konu sahibinine görünmeyeyim ahahaa

Bıyık kısmında çıkan bir sivilceden mütevellit bıyıklarımı alamadığım şu günlerde bu kadar bıyık muhabbeti zoruma gitmedi değil yani.

Şimdi iğrenç miyim değil miyim bilemedim. Araftayım:KK12:

Bıyıklarımızla da güzeliz biz şekerim hıh herkes kendine baksın.

Şimdi tutabilene aşkolsun, arada badem yağı sürer bakımını eksik etmem ama kesinlikle, bakımsız bıyık olmaz :KK70:
burma bıyıklım benim heyttttt

ben de de beş altı tane sakal çıktı hormonlarım bozuldu 30 dan sonra ben de sokağa çıkmayayım bari konu sahibinine görünmeyeyim ahahaa
Yanlış anlaşımayayım benim kılla tüyle işim yok kokmadığı sürece:)
Koku topluma zarar kıltüy estetik akabinde sağlık problemidir özen gerektirir daha çok kişisel birşeydir

k.k da kampanya başlatalım hiç birimiz bundan sonra bıyıklarımızı aldırmayalım.böylece dışarda karşılaşınca birbirimizi hemen tanırız nası fikirrr
Bir de paralel site kurarız bıyıklılar klübü diye :KK59: oldu bu iş. Onursal başkanımız da Yokuspokus Yokuspokus olur :D

camiden sorumlu imam caminin kokmasına tuvaletlerin bu kadar kirli olmasına nasıl göz yumar

Cami duvarına işeyeni duymuşsunuzdur da sıçanı duydunuz mu? Ben gözlerimle gördüm. Erkekler tuvalet konusunda kadınlardan daha temizmiş onu da gördüm. Keşke tek sorun koku olsa, burnumu tıkarım. İmam olsam kadınlar tuvaletini kilitlerim.

Katılıyorum. Bi gün emzirme odasına girdim bi kadın geldi arkamdan yeminle gözümün feri söndü yok böyle bir koku. Biraz dikkat etmek lazım. Ama şöyle bi gerçekte var kiminin bünye böyle malesef. Bi tanıdığım vardı ne sürsem kar etmiyor kafayı yicem artık demişti.

k.k da kampanya başlatalım hiç birimiz bundan sonra bıyıklarımızı aldırmayalım.böylece dışarda karşılaşınca birbirimizi hemen tanırız nası fikirrr

Bir de paralel site kurarız bıyıklılar klübü diye :KK59: oldu bu iş. Onursal başkanımız da Yokuspokus Yokuspokus olur :KK70:

Bıyıklılar kulübünün ilk kuralı, bıyıklılar kulübü hakkında konuşmayacaksınız. Bıyıklılar kulübünün ikinci kuralı, bıyıklılar klübü hakkında konuşmayacaksınız.

Back
X