• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu kadar kısa sürede gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı bukadsr erken çıkmasına bende şaşırdım hayırlısı bekliyoruz haberlerini:)

tekrar kaset testinden yaptınız mı acaba ? bu kadar erken öğrenmenize ben de çok şaşırdım . inşallah güzzellll sonuçlarla gelirsiniz :KK68:

Merhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.Eki Görüntüle 2682712
Hemen hemen buna benzer bir şeyi yaşıyorum şu an. Reglime 9 gün var ve dün erken gebelik testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Tekrar test yapmadan regli günümü beklemeye karar verdim

Hemen hemen buna benzer bir şeyi yaşıyorum şu an. Reglime 9 gün var ve dün erken gebelik testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Tekrar test yapmadan regli günümü beklemeye karar verdim
Olabiliyor demek ki 🤗 sağlıklı bir şekilde gelir insallah

tekrar kaset testinden yaptınız mı acaba ? bu kadar erken öğrenmenize ben de çok şaşırdım . inşallah güzzellll sonuçlarla gelirsiniz :KK68:
3 kez yaptım evet. Ben de çok şaşkınim, sagolun :)

Olabiliyor demek ki 🤗 sağlıklı bir şekilde gelir insallah
Yani ben hala ihtimal vermiyorum kendi adıma çünkü çok erken. Bir tane daha farklı markanın erken gebelik testini aldım birazdan yapıcam. Bakalım yine aynı mı olacak.

Yani ben hala ihtimal vermiyorum kendi adıma çünkü çok erken. Bir tane daha farklı markanın erken gebelik testini aldım birazdan yapıcam. Bakalım yine aynı mı olacak.
Belli olmuyor ben uc kez yaptım ve erken gebelik testi bile değil normal test ve sonuç aynı.

Kimyasal gebelik yaşıyormuşum kızlar 😔 konumu okuyan herkese çok teşekkür ederim...

Geçmiş olsun canım herseyin bi zamanı vardır içini ferah tut

• Beğen
Reactions: The
Hayır test yaptırmadım. Reglimi beklemeye karar verdim. Bir kere kimyasalı görünce bi daha aynı üzüntüyü yaşamak istemedim
Ben ilk kez kimyasal gördüm :( ve bir daha gecikme olmadan asla yapmam... Çok can sıkıcı bir şeymiş. Test yapmasaydım resmen adet sanıp gidecektim ama şu an moralim bozuk haliyle.

Ben ilk kez kimyasal gördüm :KK43: ve bir daha gecikme olmadan asla yapmam... Çok can sıkıcı bir şeymiş. Test yapmasaydım resmen adet sanıp gidecektim ama şu an moralim bozuk haliyle.
Evet insanı çok fazla etkiliyor zaten. En güzeli adeti beklemek. Vücudumuz en güzel uyarıyı veriyor zaten bize. Testleri alıp yapa yapa kendi psikolojimizi de istemeden kötü etkiliyoruz. O yüzden ben ısrarla kan testi yapmıyorum şu an. Ve eşim ısrar etmese normal erken gebelik testini de asla yapmazdım

Evet insanı çok fazla etkiliyor zaten. En güzeli adeti beklemek. Vücudumuz en güzel uyarıyı veriyor zaten bize. Testleri alıp yapa yapa kendi psikolojimizi de istemeden kötü etkiliyoruz. O yüzden ben ısrarla kan testi yapmıyorum şu an. Ve eşim ısrar etmese normal erken gebelik testini de asla yapmazdım
Aynen canım kesinlikle. Ya benim göğüslerim afedersin davul gibi olmuştu, kasik ağrım coktu. Gebeysem ona göre dikkat etmek için yaptım aslında.. Ama bir daha asla istemiyorum yapmak bu şekilde.. Dedigin gibi kendi psikolojimizi bozuyoruz.

Merhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.Eki Görüntüle 2682712
Ikinci cizgi gorunuyor insallah gebesinizdir.Sat iniz ne acaba cok merak ettim. Bende hemen hemen sizinle ayni durumda gibiyim de😊🙈

Back
X