- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Senet imzalandiysa hukuki islemler yapilir, o para ondan alinir oyle degil mi? Cok fazla bir miktar..kimse bu kadar parayi cikarip cebinden veremez zaten.. genelde erkek tarafidanoyle duyarsiz oluyor..sende varsa dost cok, sende yoksa kimsede yok.. Allah yardimciniz olsun. O pislikte hem bu dunyada hemde oteki dunyada Allahtan bulsun
Allah yardımcınız olsun.
İnşallah en kısa zamanda dertlerinizi çözersiniz.
Belli ki ailesine çok kırgın.
Siz dokunmayın.
Senet imzalandiysa hukuki islemler yapilir, o para ondan alinir oyle degil mi? Cok fazla bir miktar..kimse bu kadar parayi cikarip cebinden veremez zaten.. genelde erkek tarafidanoyle duyarsiz oluyor..sende varsa dost cok, sende yoksa kimsede yok.. Allah yardimciniz olsun. O pislikte hem bu dunyada hemde oteki dunyada Allahtan bulsun
Elbet oluyorsun bundan şüphem yok. Demek istediğim tek başına karar verme verirken onu da düşün yine de gönlünden geçeni yap zorla olmaz zaten. Umarım bir an önce tüm sıkıntılarımızı geride bırakırsınız. Bunda da vardır bir hayır. Ailesine bu kadar düşkün olup ta bu durumda kalmak çok zor bisey. Allah yardımcınız olsun
Sagolun insallah ama zor gibi ..
Malesef kuzenimin basvurusuda olumsuz oldu.
Caldigimiz her kapi yuzumuze kapaniyor.
Rabbim kimseyi dusurmesin.
Her insanın böyle dar boğazdan geçtiği bir zaman oluyor.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Aynı şekilde babamın babası olan dedemlere asla yüzümüze bakmadılar. Annem de hamile o sırada..
- Biz çok küçüktük yaşadığımız şehirdeki en lüks sitelerden birinde yaşıyorduk iş ortağının hatta en yakın arkadaşının kazığı ile yurtsuz yuvasız kaldık.
Anneannemler destek oldular. (sonradan yaptıklarını sürekli hatırlatmış olsalar da)
Sonra çok şükür 6 ay geçtikten sonra Allah yürü ya kulum dedi. Çok güzel imkanlarımız evimiz arabamız oldu. Yine iniş çıkışlar yaşadık ticaret hayatında ama hiç o zamanki kadar tepe taklak gelmemişti. Şimdi normal düzeyde yaşıyoruz.
Bunlar şimdi çok acı ama tecrübe olarak kalıyor insana. Dayanıklı oluyorsunuz. Paranın değil gösterilen bir dostluğun yakınlığın hatrını güden insanları tanıyorsunuz.
Eğer ki çocuğunuz varsa o bu kazıktan çok şey öğrenecek emin olun.
Sakın sıkıntı çekiyorlar diye düşünmeyin.
Alan allah veren Allah..
Hepsi imtihan..
O adam mert olup olmamakla imtihan oldu.
Siz de sabrederek isteyen etmeden helal lokma haram karıştırmadan nasıl çözeceğinizin imtihanındasınız.
Belki bir dost ahbabtan kredi karışmadan borç alabilirsiniz. Tam bayram üstü ama...
Yada durumu anlatarak borçları erteleyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda helal rızıkla alnınızın akıyla çıkarsınız bu sıkıntıdan..
Cok sagolun inanin bana yazdiklariniz cok ama cok iyi geldi gercekten. Bir tane 3 yasinda oglum var daha cok kucuk.
Boyle zamanlarda hic kimsede para olmuyor (olsa bile)
Her gun dua ediyorum ama inanin cok yoruldum artik bu belirsizlikten, her gun ne olacak diye dusunmekten..
Yok düşünüp sağlık sıhhatinizden olmayın.
Su an maddi olarak elinizden bir şey gelmese bile eşinizin yanında durun o çok şeydir hatta herşeydir
esime destegim tam kizmiyorum artik..Haklisiniz ama nasil dusunmeyeyim baueamdan sonra tum alacaklilar dayanacak kapiya...
175 bin toplam cnm. 75 ini karsilayacak cek var ama 100 bin yok malesef.100 binden fazla mı borçlarınız..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
175 bin toplam cnm. 75 ini karsilayacak cek var ama 100 bin yok malesef.
Amin hepimizi insallah..
Hımm anladım. Allah kolaylık verecektir eşin güvenilir bir esnaf ise çevresi de borçlar konusunda müsamaha gösterecektir.
Bugün nasıl kredi başvurusunda bulundunuz ki bankalar açık mı? Bu tarz durumlarda genelde finans kredi veriyor.Evet para varken herkes dosttu simdi herkes arkasini dondu. Allaha havale ettim artik onlari. Malesef bugunku kredi basvurisu da onaylanmadi olumsuz oldu
Bugün nasıl kredi başvurusunda bulundunuz ki bankalar açık mı? Bu tarz durumlarda genelde finans kredi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?