Bu İşin İcinden Nasil Cikilacak ?

Merhaba sevgili kk, eski uyelerdenim hatirlayanlar olur mutlaka. Icimi dokmek sizlerden akil almak icin yaziyorum.

Esim ticaretle ugrasiyor. Durumumiz bundan 20 gun oncesine kadar iyiydi. Suan ise buyuk bi kaosun icindeyiz.
Esimin ticaret yaptigi arkadaslarindan biri zor durumdaydi ailecek de gorusuyorduk bu arada esimde kendisine yardimci oldu. Iste gununde odecegim demis arkadasi senet falan imzalamis. Az bi para degi yaklasik 100 bin. Sonra biz tatile gittik. Sonra bi haber geldiki arkadasi kacmis. Adam cocugu alip gitmis. Tatilden apar topar geri donduk.

Esimin de ticaret yaptigi , odeme yapmasi gereken yerler var. Borclarin gunu bir bir geliyor. Esim isin icinden cikamiyor suan. Arkadasini da avukata verdi. Esim ciddi ciddi intihat etmeyi falan dusunmus. Esime butun birikimimi verdim. Bileziklerim, bilekliklerim altinlarim ne varsa verdim. Yeter ki kurtulalim diye..

Neyse daha sonra kv deme actim konuyu. Yanlis anlamayin para istemek icin degil. Oglun intihar etmeyi dusunuyor bi konusun iyi degl su an hic dedim. Ne kv ne kp hic umursamadi. Daha konuyu actigim gun bizi suraya dugune goturun deyip gecistirdiler. Esim de iyi bir evlattir. Durumumuz iyiyken annesine koltuk takimi aldi, evlerine yalitim yaptirdi, tadilat yaptirdi, abisinin kredilerini odedi daha neler neler... ama ailesi hic destek olmadi. Yine yaziyorum maddi bi beklentimiz yok. Insan arada teselli bekliyor hani arayip var mi bi gelisme, caninizi sikmayin falan diye bekliyor acikcasi.

Daha sonra babama actim konuyu kendi aileme. Babam hemen bankaya gitti. Kredi basvurusu yapildi ama sonuc olumsuz. Babamin 2 kredisi oldugu icin olumsuz oldu. Babamin normal bi atabasi var onu verdi esime git sat en azindan 3 5 bi yerlere olan borcu kapat dedi. Kuzenim basvuru yapti malesef o da olumsuz sonuclandi. Diger kuzenimin gelir durumu daha iyi yarin sabah da o basvuracak. Tabi babam kuzenime kendi evini devredecek borc bitene kadar teminat olsun diye.Insallah olumlu sonuclanir. Kizlar lutfen dua edin. Kac gundur uyku uyumuyorum. Dudaklarimin ici bile ucuk olmus. Bu borc yuzunden basimiza birseyler gelmesinden korkuyorum acikcasi.

Simdi esim bayramda kendi ailesine gimek istemiyor. Gitmeyecekmis. Ben annen baban sen yine de bayramlas dedim ama kabul etmiyor. Peki ben nasil davranayim ailesine ?

Cok uzun oldu farkindayim ks bakmayin lutfen..
Allah yardımcınız olsun, hayırlı kapılar açsın inşallah. İnşallah düzene girer

Valla ne desek bos.

bundan sonrasini biz degil avukatlar kanunlar bilir.

Insallah duzeltirsiniz tez zamanda durumu.

Kv ve kp ye gelince..yapacak birsey yok...destek olmuyorlarsa hicbir konuda esiniz mesafe koysun..sizlik bir durum yok

Valla ne desek bos.

bundan sonrasini biz degil avukatlar kanunlar bilir.

Insallah duzeltirsiniz tez zamanda durumu.

Kv ve kp ye gelince..yapacak birsey yok...destek olmuyorlarsa hicbir konuda esiniz mesafe koysun..sizlik bir durum yok

Haklisiniz dertlesmek icin actim konuyu..
Insallah cozulur.
Belki isleyisi bilen vardir diye dusundum.
Yorumunuz icin de tskler..

Kizlar aklimin almadigi su.. bir anneye bak oglun " bugun intihar etmeyi dusunmus cocugumuzun yuzu gelmis gozunun onune ondan sonra vazgecmis lutfen bi konus boyle seyler dusunmesin "dedigim halde hic orali olmayip bizi dugune goturuversin der..

Herkese hakkettiği gibi davranın. Zor gününüzde size destek olmuyorlarsa bırak esin gereken tepkiyi göstersin. Yaşadığı hayal kırıklığını hayal edebiliyorum. Üzerine varmayın ailesiyle arasına girmeyin.

Herkese hakkettiği gibi davranın. Zor gününüzde size destek olmuyorlarsa bırak esin gereken tepkiyi göstersin. Yaşadığı hayal kırıklığını hayal edebiliyorum. Üzerine varmayın ailesiyle arasına girmeyin.

Ben ailesiyle gorusmek istemedigimi soyledim esime. bundan sonra kotu gunumde yanimda olmayan iyi gunumdede olmasin dedim.
Fakat anlayamiyorum insan hic mi evladina acimaz ?

Ben ailesiyle gorusmek istemedigimi soyledim esime. bundan sonra kotu gunumde yanimda olmayan iyi gunumdede olmasin dedim.
Biz çok zor bir durumda evlendik. 20 bin borç ve 600 TL maaşla 1 yıl gecindik. Eşimin ailesiyle de 6 yıl hiç görüşmedik. O kadar vicdansız oluyorlar ki ınanamazsin. Bırak maddi desteği nikahıma bile gelmediler. Bırak herkes kendi yaptığının cezasını çeksin.

Zaten esin bu duruma çok icerliyordur bence ailesi konusunda üstüne varma. Eşini üzersin zaten derdi kendinden büyük bide sen varma üstüne. Oda farkında ama napsin ailesi :(

Allah yardımcınız olsun,
Sizi bu duruma sokan insanda Allahtan bulsun,
Ve Babanızdan Allah razı olsunki eşinizin kendi babasına bişey demek istemiyorum :KK12:

Biz çok zor bir durumda evlendik. 20 bin borç ve 600 TL maaşla 1 yıl gecindik. Eşimin ailesiyle de 6 yıl hiç görüşmedik. O kadar vicdansız oluyorlar ki ınanamazsin. Bırak maddi desteği nikahıma bile gelmediler. Bırak herkes kendi yaptığının cezasını çeksin.

Evet haklisiniz o kadar duyarsizlar ki insan inanamiyor. Esim onlara her istedigini yaparken alirken esimden iyisi yoktu..

Zaten esin bu duruma çok icerliyordur bence ailesi konusunda üstüne varma. Eşini üzersin zaten derdi kendinden büyük bide sen varma üstüne. Oda farkında ama napsin ailesi :KK43:

Sen isyersen git bayramlas dedim. Ama gitmek istemiyorum dedi. Haklisiniz ailesinin konusunu acmamak en dogrusu galiba.

Allah yardımcınız olsun,
Sizi bu duruma sokan insanda Allahtan bulsun,
Ve Babanızdan Allah razı olsunki eşinizin kendi babasına bişey demek istemiyorum :KK12:

Cok sagolun insallah..
Amin allahindan bulsun ne diyeyim.
Kendi ailem olmasa ne yapacaktik hic bilmiyorum...

Cok sagolun insallah..
Amin allahindan bulsun ne diyeyim.
Kendi ailem olmasa ne yapacaktik hic bilmiyorum...
Eşine moral ver bu gunlerde geçer canım. Çok iyi niyetli bir kadınsın belli. Eşine destek ol elini hiç bırakma. Biraz zorlanirsiniz ama düze çıkarsınız.

Sen isyersen git bayramlas dedim. Ama gitmek istemiyorum dedi. Haklisiniz ailesinin konusunu acmamak en dogrusu galiba.
Sen gitmek istemiyorum dersen oda gitmez. Bak haklısın kızgınsın ama buda bayram. Ailendir eğer gidelim diyorsan elini tutup senin yaninda gelirim de. Ben öyle yaptım ve kazandım çok zor biliyorum ama bazen evimizin hatırına. ..

Eşine moral ver bu gunlerde geçer canım. Çok iyi niyetli bir kadınsın belli. Eşine destek ol elini hiç bırakma. Biraz zorlanirsiniz ama düze çıkarsınız.

Canim esime destek oluyorum inanain. Ama ailesinin yaptigi artik bardagi tasiran son damlaydi. Dusunuyorum isin icinden cikamiyorum.benim de oglum var dusse cani acisa icim parcalaniyor. Insan nasil bu kdr tepkisiz duyarsiz olur anlamiyorum ?

Benim esim ailesine cok duskundu. Onlar yuzunde o kdr cok kavga ederdik ki kac defa bosanma noktasina geldik. Inanin hic icimden gelmiyor onlari gormek..

Canim esime destek oluyorum inanain. Ama ailesinin yaptigi artik bardagi tasiran son damlaydi. Dusunuyorum isin icinden cikamiyorum.benim de oglum var dusse cani acisa icim parcalaniyor. Insan nasil bu kdr tepkisiz duyarsiz olur anlamiyorum ?

Benim esim ailesine cok duskundu. Onlar yuzunde o kdr cok kavga ederdik ki kac defa bosanma noktasina geldik. Inanin hic icimden gelmiyor onlari gormek..
Elbet oluyorsun bundan şüphem yok. Demek istediğim tek başına karar verme verirken onu da düşün yine de gönlünden geçeni yap zorla olmaz zaten. Umarım bir an önce tüm sıkıntılarımızı geride bırakırsınız. Bunda da vardır bir hayır. Ailesine bu kadar düşkün olup ta bu durumda kalmak çok zor bisey. Allah yardımcınız olsun

Back