Bu İşin İcinden Nasil Cikilacak ?

Senet imzalandiysa hukuki islemler yapilir, o para ondan alinir oyle degil mi? Cok fazla bir miktar..kimse bu kadar parayi cikarip cebinden veremez zaten.. genelde erkek tarafidanoyle duyarsiz oluyor..sende varsa dost cok, sende yoksa kimsede yok.. Allah yardimciniz olsun. O pislikte hem bu dunyada hemde oteki dunyada Allahtan bulsun

Allah yardımcınız olsun.

İnşallah en kısa zamanda dertlerinizi çözersiniz.

Belli ki ailesine çok kırgın.

Siz dokunmayın.

Senet imzalandiysa hukuki islemler yapilir, o para ondan alinir oyle degil mi? Cok fazla bir miktar..kimse bu kadar parayi cikarip cebinden veremez zaten.. genelde erkek tarafidanoyle duyarsiz oluyor..sende varsa dost cok, sende yoksa kimsede yok.. Allah yardimciniz olsun. O pislikte hem bu dunyada hemde oteki dunyada Allahtan bulsun

Evet para varken herkes dosttu simdi herkes arkasini dondu. Allaha havale ettim artik onlari. Malesef bugunku kredi basvurisu da onaylanmadi olumsuz oldu :(

Allah yardımcınız olsun.

İnşallah en kısa zamanda dertlerinizi çözersiniz.

Belli ki ailesine çok kırgın.

Siz dokunmayın.

Sagolun insallah ama zor gibi ..
Malesef kuzenimin basvurusuda olumsuz oldu.
Caldigimiz her kapi yuzumuze kapaniyor.
Rabbim kimseyi dusurmesin.

Senet var ama karsida adam yok ki kimden alinacak bu para bilmiyorum ..

Elbet oluyorsun bundan şüphem yok. Demek istediğim tek başına karar verme verirken onu da düşün yine de gönlünden geçeni yap zorla olmaz zaten. Umarım bir an önce tüm sıkıntılarımızı geride bırakırsınız. Bunda da vardır bir hayır. Ailesine bu kadar düşkün olup ta bu durumda kalmak çok zor bisey. Allah yardımcınız olsun

Amin cok sagolun .
Kredi basvurumuz yine olumsuz oldu baska da bi umudumuz kalmadi inanin. Boyle bir durumda ben nasil gidip onlarin elini opeyim birsey olmamis gibi canim :(

Sagolun insallah ama zor gibi ..
Malesef kuzenimin basvurusuda olumsuz oldu.
Caldigimiz her kapi yuzumuze kapaniyor.
Rabbim kimseyi dusurmesin.

Her insanın böyle dar boğazdan geçtiği bir zaman oluyor.

Sizi çok iyi anlıyorum.

1. Biz çok küçüktük yaşadığımız şehirdeki en lüks sitelerden birinde yaşıyorduk iş ortağının hatta en yakın arkadaşının kazığı ile yurtsuz yuvasız kaldık.
Aynı şekilde babamın babası olan dedemlere asla yüzümüze bakmadılar. Annem de hamile o sırada..
Anneannemler destek oldular. (sonradan yaptıklarını sürekli hatırlatmış olsalar da)

Sonra çok şükür 6 ay geçtikten sonra Allah yürü ya kulum dedi. Çok güzel imkanlarımız evimiz arabamız oldu. Yine iniş çıkışlar yaşadık ticaret hayatında ama hiç o zamanki kadar tepe taklak gelmemişti. Şimdi normal düzeyde yaşıyoruz.

Bunlar şimdi çok acı ama tecrübe olarak kalıyor insana. Dayanıklı oluyorsunuz. Paranın değil gösterilen bir dostluğun yakınlığın hatrını güden insanları tanıyorsunuz.
Eğer ki çocuğunuz varsa o bu kazıktan çok şey öğrenecek emin olun.
Sakın sıkıntı çekiyorlar diye düşünmeyin.
Alan allah veren Allah..
Hepsi imtihan..
O adam mert olup olmamakla imtihan oldu.
Siz de sabrederek isteyen etmeden helal lokma haram karıştırmadan nasıl çözeceğinizin imtihanındasınız.

Belki bir dost ahbabtan kredi karışmadan borç alabilirsiniz. Tam bayram üstü ama...
Yada durumu anlatarak borçları erteleyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda helal rızıkla alnınızın akıyla çıkarsınız bu sıkıntıdan..

Her insanın böyle dar boğazdan geçtiği bir zaman oluyor.

Sizi çok iyi anlıyorum.

1. Biz çok küçüktük yaşadığımız şehirdeki en lüks sitelerden birinde yaşıyorduk iş ortağının hatta en yakın arkadaşının kazığı ile yurtsuz yuvasız kaldık.
Aynı şekilde babamın babası olan dedemlere asla yüzümüze bakmadılar. Annem de hamile o sırada..
Anneannemler destek oldular. (sonradan yaptıklarını sürekli hatırlatmış olsalar da)

Sonra çok şükür 6 ay geçtikten sonra Allah yürü ya kulum dedi. Çok güzel imkanlarımız evimiz arabamız oldu. Yine iniş çıkışlar yaşadık ticaret hayatında ama hiç o zamanki kadar tepe taklak gelmemişti. Şimdi normal düzeyde yaşıyoruz.

Bunlar şimdi çok acı ama tecrübe olarak kalıyor insana. Dayanıklı oluyorsunuz. Paranın değil gösterilen bir dostluğun yakınlığın hatrını güden insanları tanıyorsunuz.
Eğer ki çocuğunuz varsa o bu kazıktan çok şey öğrenecek emin olun.
Sakın sıkıntı çekiyorlar diye düşünmeyin.
Alan allah veren Allah..
Hepsi imtihan..
O adam mert olup olmamakla imtihan oldu.
Siz de sabrederek isteyen etmeden helal lokma haram karıştırmadan nasıl çözeceğinizin imtihanındasınız.

Belki bir dost ahbabtan kredi karışmadan borç alabilirsiniz. Tam bayram üstü ama...
Yada durumu anlatarak borçları erteleyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda helal rızıkla alnınızın akıyla çıkarsınız bu sıkıntıdan..

Cok sagolun inanin bana yazdiklariniz cok ama cok iyi geldi gercekten. Bir tane 3 yasinda oglum var daha cok kucuk.
Boyle zamanlarda hic kimsede para olmuyor (olsa bile)
Her gun dua ediyorum ama inanin cok yoruldum artik bu belirsizlikten, her gun ne olacak diye dusunmekten..

Cok sagolun inanin bana yazdiklariniz cok ama cok iyi geldi gercekten. Bir tane 3 yasinda oglum var daha cok kucuk.
Boyle zamanlarda hic kimsede para olmuyor (olsa bile)
Her gun dua ediyorum ama inanin cok yoruldum artik bu belirsizlikten, her gun ne olacak diye dusunmekten..

Yok düşünüp sağlık sıhhatinizden olmayın.
Su an maddi olarak elinizden bir şey gelmese bile eşinizin yanında durun o çok şeydir hatta herşeydir

Yok düşünüp sağlık sıhhatinizden olmayın.
Su an maddi olarak elinizden bir şey gelmese bile eşinizin yanında durun o çok şeydir hatta herşeydir

esime destegim tam kizmiyorum artik..Haklisiniz ama nasil dusunmeyeyim baueamdan sonra tum alacaklilar dayanacak kapiya...

Evet para varken herkes dosttu simdi herkes arkasini dondu. Allaha havale ettim artik onlari. Malesef bugunku kredi basvurisu da onaylanmadi olumsuz oldu :KK43:
Bugün nasıl kredi başvurusunda bulundunuz ki bankalar açık mı? Bu tarz durumlarda genelde finans kredi veriyor.

Kizlar dun olanlari anlatiyorum: kp esimin yanina gitmis kurban malzemesi almak icin. Esim yarin kacta gelceksiniz diye sormus, esim de biz gelmeyeegiz baba demis. Kp in ise verdigi cvp su " Gelin annen kendi kurbani halledemez." Esimi sadece is yaptirmak icin cagiriyorlar resmen. Ne oldu ne bitti ? Bankalardan, kacan adamdan ses var mi diye sormak yok :(
Iyi ki d3 bayramlasmaya gitmemisim diyorum kendi kendime.

Back