- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.892
- 598
- 34
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Zor durum para sikintisi borc iyi bilirim ama sizinki yüklü mebla bir an evvel atlatmaniz dileğiyle allah yardımcınız olsun
Öncelikle ne güzel bi aileniz var demeden gecemeyecegim insallah her daim böyle olursunuz
Tez zamandada basinizdaki sıkıntılardan hayirlusiyka kurtulursunuz insallah esiniz hakli olarak anne babasina kırılmıs gormwk istemiyorsa birakin bi sure gormesin kus kalmalarina tabikide izin vermeyin ama onun yerine kendimi koyunca sanirim bende gorusmek istenezdim sizin kuzenleriniz dahi nasil yardimci olabilirim derdine dusmusken kendi anne babadinsan boyle birsey gormesi rahat rahat hazmedilebilen bisey degil
Kv ve kp de size birsey derse kırılmış size dersiniz eainizinds o kadar tavir alma hakkida oksun bari
Twkrardan gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin
Normalde evlenirken vs. ailelerden beklentiye girilmesini doğru bulmuyorum. Ama vaktinde siz onlara bu kadar destek olmuşken, zor zamanınızda umursamaz olmaları hoş değil.
Kefil olmadan, borç vermeden önce iki kez düşünmek gerekiyor. Insanlara hiç güvenilmiyor artık.
Esin ne kadar sorumsuz. Madem yaptığı yardım ödenmese iflasına sebep olacak neden yardım ediyor? Aile konusunda fikir beyan etmeyin, gitmek istemiyorsa kendi bilir, siz de onun eşi olarak kendiniz gidecek haliniz yok, gitmezsiniz. Yönlendirme yapmayın bence, ailesi size kızarsa ben karışmam oğlunuzla konuşun deyip sıyrılın. Dahil olmayın
Ne kadar guzel bir aileniz var cok sanslisiniz
Allah yardimciniz olsun
Esinize hic baski yapmayin verdigi karara destek olun , sizde bi telefon acar kutlarsiniz bayramlarini , ben olsam oyle yapardim
Allah yardımcınız olsun inşaallah tez zamanda atlatırsınız
Bizim de oyle inanin arabalarimiz altinlarimiz hersey gitti. Sagligimiz yerinde cok sukur diye avutuyorum kendimi. Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah en kisa surede kurtarsin bizi bu durumdan.Ah be kardeşim yazını okurken icim sızladı
Aynı seyleri yasıyoruz
Esimin ortagı bizi ve piyasayı dolandırip kaçtı
Bütün altınlarim arabalarımız gitti dükkanıda kapattik iflas vericez bayramdan sonra
Bütün hayatımız mahvoldu sürekli eve icra memuru geliyo malesef
Bizimde 100milyara yakın borcumuz
Allah sizide bizide bu sekilde olan herkesi feraha kavuştursun
Ben ortagımıza hakkımı helal etmiyorum
Tsk ederim insallah ...geçmiş olsun inşallah çözersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?