Bu işin içinden nasıl çıkacağım

Saygısızlık yapmamak ve daha sonra tatsızlık olmasın diye sürüyormuş çoğu şeyde. Yaşadığımız en sanki olayda sesini bir o çıkarttı. Beni savundu.. Bu dünya neden böyle kötü, herkes neden böyle olmak zorunda ne gerek var ki... Birazcık fazla sevsinler diye canımı bile vericekken ama Allah çok büyük biliyorum eden bulur.

Beni sormayan eltilerime sadece selam veriyorum artık senin gibi olsaydım her yerden engeller bi daha da görüşmezdim o kim oluyor da beni azarlıyor

Siz iyi misiniz. Kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz niye canınızı veriyorsunuz. Böyle okursanız kaybeden hep siz olursunuz.

Bir daha gitme bi müddet bahaneler uydur

Kayınpaderiniz düğünde ki ayarlama için ne diyo nasıl açıklıyor yaptığını

Aile ilişkisi ne kadar kötü olursa olsun küsmek,gitmemek olmaz politik ve idare olmak zorundasın evlilik olgunluk ,idarecilik gerektiriyor

Keşke bana gelse imiş denk böyle elti falan zaten stress topu lazım bana iyi gelirdi bak onun dünyasını nasıl dar ederdim artık görünce dua eder yol değiştirdi.Belliki kibarlık incelik sokmeyecek anladığı dilden konuşmaniz gerek kayınvalidenizin manipülasyonlarına kanmadan deli deliyi görünce sopasını saklar normalde önermem ben böyle tavsiyeler sizin başka çareniz yok basetmek istiyorsanız

Size kimsenin '' elti '' için hesap sormaya hakkı yok. Ayrıca yanına gitmek zorunda da değilsiniz. Kına, düğün gibi organizasyonlarda insan gördüğünü bile unutuyor, hatırlamıyor. Heyecan, stres durumunda elti mi hoşnut edecekmiş siniz? Ne münasebet yani. Kendinizi kimseye de açıklamayın. Kayın validenizin göz bebeği gelini olsun. Umursamayın. Silmiş mi sizde silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…