Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
defne dedim canım çünkü ela ve ezgi hoş isimler ama ben çocuğuma koymazdım...eylül çok güzel bir isim ama o da çok yaygınlaştı..ama bebeğin eylül de doğacağı için anlamlı olabilir..onu da düşünebilirsin...defne gerçekten çok hoş bir isim,ha şu aralar yaygın ama yine de en çok ona kanım ısındı...
Ela bir renk ismi.. Kizinizin ela gözleri olmayacaksa saçma bir isim bence. Eylül de bir ay ismi.. o da saçma geliyor bana. Defne ismi de bu aralar çok yaygin
illa ki bu 4 isimden biri diyorsanız DEFNE yi tek geçerim.............hayırlısıyla kavuşun bebeğinize.....ama çok dikkatimi çekti 9 ay bebeğinize bir isim vermeden nasıl geçti....:1rolleyes: biz toruncuğumun cinsiyeti belirlendiğinde hemen adını koymuştuk....ve aylarca adıyla sevdik Onu.....opuyorumnanaktan