Bu işi nasıl oldururuz

Detay vermezseniz , yaşını söylerken bile ‘sanırım benden 5 yaş büyük’ derseniz, evli olup olmadığı hakkında hatta sevgilisinin bile var olup olmadığı hakkında bilgi sahibi değilseniz o kişiyi tanımıyor anlamına gelir bu. Ortak tanıdığınız varsa o kişiyle bu bilgiler hakkında bilgi sahibi olmak çok da zor birşey değil.

Ayrıca ben sizin kucağa oturmanızı ima edecek tek bir cümle dahi kurmadım yorumumda

Tinder'da birine güvenmek Trump'in Meksika göçüne okey vermesi kadar ciddi bir şey.
Gençlik heyecanı diyelim üzerinden yıllar geçti üstelik eşimi sağa kaydırdığımı bile hatırlamıyorum Mach olup sohbet başlayınca gördüm ama onunla ilk buluştuğumda yani ilk gördüğümde anlamıştım biliyor musun hissetmiştim onunla evleneceğimi bilmiyorum çok garip ama böyle olmuştu

Konumu yavaş yavaş terk edin bence

Kaç yıllık evlisin merak ettim.

Ya ben buna inanmıyordum ama çok ilginç ben de hissettim. Kaç yıl sevgili olduğum insanda dahi hissetmemiştim, eşimle tanıştığım günün ertesi günü ben de hissettim..

Benim de netten tanışma. Yaklaşık 15 senelik birliktelik (flört devresi de dahil) Mumla arasam bulamazdım, çok şükür. Ama binde bir olduğu da bir gerçek
Evet bizimki şans diyelim bende çok seviyorum eşimi çok nazik,kibar ve çok duygusal biri inanir misiniz 7 yıl olacak bırakın bana veya bir başkasına küfürü ağzından salak kelimesini bile duymamisimdir bana saygısızlığı hiç olmadı kimseyi yargılamaz kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz der zaman ve beni en çok etkileyen tarafı buydu

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…