Bu işi nasıl oldururuz

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
162
113
53
Merhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)

Merhaba yazacaksın. Takipleşiyorsunuz ya hani.

Yani adam begenmis iste, bir seyler daha koy o vesileyle yazar belki? Bir de akadmeisyense, yakinda bir yerde mi, bolum semineri varsa ona gitsen

Pardon ama tabiki uzaktan ortak arkadaşlarım olan bir insan ve bir süre aynı kurumda ama farklı yerleşkelerde çalıştık. Birisi ile tanışmak ve çıkıp bir kahve içmek istemem hemen kucağına oturacağım anlamına gelmiyor.

Ben birisini tanımak adına yapabileceğimi yaptım bence. Artık bir aksiyonda bulunmak değil karşı tarafın aksiyonunu bekliyorum. Yazar mı dersin? Ne hissettin?

Bence de ilk yazan sen olma. Hikaye paylaşırsa beğen ama. İade-i ziyaret yap =) Bence yazar. İlgi alanlarına uyacak hikayeler paylaş.

Ben birisini tanımak adına yapabileceğimi yaptım bence. Artık bir aksiyonda bulunmak değil karşı tarafın aksiyonunu bekliyorum. Yazar mı dersin? Ne hissettin?
Ben istediğim şey için beklemem hamle yapar alırım eheheheheh. Hiç önce o diye düşünmezdim yerinde olsam. Şartlar müsait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…