- 25 Aralık 2020
- 162
- 113
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Merhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)
Pardon ama tabiki uzaktan ortak arkadaşlarım olan bir insan ve bir süre aynı kurumda ama farklı yerleşkelerde çalıştık. Birisi ile tanışmak ve çıkıp bir kahve içmek istemem hemen kucağına oturacağım anlamına gelmiyor.Kaç yaşına gelmişsiniz, hala hiç tanımadığınız bi adamı stalklayıp buralarda bu işi nasıl oldurabilirim diye mi soruyorsunuz??
Ortalık sapık kaynıyor, ruh hastası kaynıyor.. Akademisyen olması mı sizi korkutmuyor ?
Ben birisini tanımak adına yapabileceğimi yaptım bence. Artık bir aksiyonda bulunmak değil karşı tarafın aksiyonunu bekliyorum. Yazar mı dersin? Ne hissettin?Hikaye paylaşmaya devam. Birinden birine yorum yazarsa ordan yürüyün gitsin.
Ben birisini tanımak adına yapabileceğimi yaptım bence. Artık bir aksiyonda bulunmak değil karşı tarafın aksiyonunu bekliyorum. Yazar mı dersin? Ne hissettin?
Nasıl tatlısın yaaaa :)Bence de ilk yazan sen olma. Hikaye paylaşırsa beğen ama. İade-i ziyaret yap =) Bence yazar. İlgi alanlarına uyacak hikayeler paylaş.
Bu beni bir tık üzdü eşimle tinder’dan tanışmıştımBen olsam oldurmaya çalışmam. Oldurmak isteyen buyursun. Sosyal medyadan kurulan ilişkilere de karşıyım.
Artık aynı kurumda değilizKacan kovalanir. O ilk merhaba sizden gelmesin. Vur kac taktigi de yapabilirsiniz (instada ilgili davranip kampuste gormezden gelme gibi)
Ama o sosyal mediya degil bence evlilik sitesiBu beni bir tık üzdü eşimle tinder’dan tanışmıştım
Ben istediğim şey için beklemem hamle yapar alırım eheheheheh. Hiç önce o diye düşünmezdim yerinde olsam. Şartlar müsaitBen birisini tanımak adına yapabileceğimi yaptım bence. Artık bir aksiyonda bulunmak değil karşı tarafın aksiyonunu bekliyorum. Yazar mı dersin? Ne hissettin?
Tinder'da birine güvenmek Trump'in Meksika göçüne okey vermesi kadar ciddi bir şey.Bu beni bir tık üzdü eşimle tinder’dan tanışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?