Bu işi nasıl oldururuz

Bugün bi tweet gördüm yeğeni ile foto atan adama senin benzerini de istersen haberim olsun mu ne yazmıştı. Aşırı ergence olabilir ama ben şimdiki kocam bana mesaj atsın diye(lisede sevgilimdi ayrılmıştık) snap vardı o zamanlar onun okuluna gidip snap atıyordum. 18 yaşında ergendim tabii. Adamı mesaj attıracak bi hikaye paylaş

Adamm bana evlılık adamı değil gibi geldi

İlk günden sizin pek çok hikayenizi beğenirken acaba kaç farklı kişinin hikayelerini beğenmiştir. Konuşun, görüşün, takılım, ama üzerine kafa yoracak, hayal kuracak kadar büyütmeyin.

Hemen geri istek gönderip art arda hikayeler beğenmesi bir şey ifade etmiyor değildir, eder bence.

O da hikaye gönderi paylaşırsa beğenirsiniz. Kendiniz de ilgisi devam edecek mi diye paylaşım yapmaya devam edin. Zaten ilk siz eklemişsiniz çok da bir adım atmaya ilk yazan falan olmaya gerek yok bence. Kaç yaşında adam, ilgisini çektiyseniz ilgisini göstersin bir zahmet.

Bir de şöyle bir şey var akademisyenler ya dağ tepe resmi koyuyor ya da evdeki kedinin resmini koyuyor, nedensıkıcı bir güruh sanki kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…