Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sahte mutluluklarıyla ! neyin Nispeti bu ?

Cnm hepsini engelledim ortak arkadas dahil nelerini takibe alayim onlarin.. sulalesi engelli yani

Yasadigin bir anlamda sok...aynisi bende de olmustu, eski safligimizi, insanlar iyidir safligimizi yitiriyoruz bu seytanlar yuzunden. Boyle insanlari varligindan bihaber yasamisiz simdiye kadar. Ne oldugunu anlamak zaman aliyor, anladiktan sonra da hayretler icinde konuya odaklanip kaliyoruz. Seni cok iyi anliyorum, insanlar 'ya bosver ' desede, bunu iyi niyetlerinden yapiyorlardir ama cogu zaman kulakardi edersin. Biliyorum cunku aynini ben de yapiyorum. Son iki yildir konuyla ilgili kitablar be belgeseller izliyorum. Sansliyim cunku bunlari paylasacagim birileri var, diger arkadaslarimla ise cok fazla konusmuyorum. Cunku dirdir ;-) edeceklerdir. Sosyal yasantim tamamen degisti, insanlara eskisi gibi guvenmiyorum ve icimdeki sesi asla duymamazliktan gelmiyorum.

Yuvan için üzülmeni anlayabilirim,bir günah keçisi bulmanı anlayabilirim,birilerine öfkeni anlayabilirim.Anlıyorum da.Amaaa;
*Her zaman dediğim bir laf var.Evli çiftten her ikisi dışında kimse onların yuvasını yıkamaz.
*Karı ve koca karıştırma hakkı vermedikten sonra,feriştahı gelse kimse yuvasına karışamaz
*İnsanların mutluluklarının sahte mi değil mi olduğunu dışardan anlayamazsın.Dün kü davranışlara göre bugünü yargılayamazsın.Dün sen evlenirken mutluydun,bugün boşandın.Onlar dün mutszdur,bugün mutlu
*Hayatı ben odaklı yaşama.Yapılan herşeyi kendi üstüne mal etme.Bir insan sosyal hesabı dışarıya kapalıyken açabilir,açıkken kapatabilir.Bir insan nispet olsun diye hamile kalmaz.Varsayalım nispet.İlgilenme,görme duyma,engelle.
*Geçmişi geçmişte bırak önüne bak.Yoksa mutsuz olursun.
*Boşanma davasını kazanmak nasıl birşey anlamadım ama hakkınızda hayırlısı

Bu sizin bakis aciniz keske birazda empati kurabilseydiniz ... Yasadiklarimi, bana yapilmis olan haksizliklari ve kotulukleri bir ben birde Allah biliyo.. Bosanma davasini kazandim evet zaten bu olaylar daha patlak verdi davayi kazandiktan sonra.. dava kazanmaktan kastettigim nafaka tazminat vsvs ..

Bu benim bakış açım değil,senin kocan görümcelerine kaynana laf dedirtmezse karışabilirler mi hayır.Silah dayayıp yuvanı yıkacak mısın dediler.Empati kelimesini böyle her yerde kullanıyor bu insanlar ama,asıl empatiden kendileri yoksun.Başkalarının bakış açılarını önemsemiyorsan konu açmayacaksın.
Sen kendi bakış açına göre,görümcen suçlu millet suçlu.Kendi bakış açına göre görümcen hamile kaldı sana nispet.Görümcen foto paylaştı sana nispet.İyi ne diyelim Bak sende üzülmeye devam et.BİR YUVAYI KADIN VE ERKEK İZİN VERMEDİĞİ SÜRECE BİR BAŞKASI YIKAMAZ.

Boşanma davaları kazanılmaz.Eğer bir taraf boşanmayı istemiyorsa çekişmeli geçer.Nafaka tazminat zaten boşanma sonunda olan şeylerdir.Herşeyi kendine göre yorumluyorsun farkın da mısın.Neyse hakkında hayırlısı.

Ben bu konuyu acali aylar oldu.. ayrica beni yargilamak sizin haddinize degil.. bosanma davasi tabikide kazanilir karsi tarafinki red gordu.. ayrica insanliktan yoksunlari kimse gelip bana savunamaz.. yok onlar bana gore sucluymusta bilmm neymiste.. vallahi ayni kafadisasiniz... Bildigim biseyler varki konu actim degilmi.. galiba siz yasamamissiniz bu tarz seyleri bu yuzden bu kdr kolay yorum yapiosunuz.. ben her turlu eslestiriye acigim acik.olmassam size cvp bile vermezdim.. kimse bosanmak icin evlenmez ayrica ben ayrilma karari aldim ondan .. bilmeden konusmayin lutfen

Allah aşkına sen hangi kanaldasın.Ne yargısı ne haddii ne hududuKENDİNİ Bİ SİLKELE ÖNCE.Bi bak yazılanlara bi incelik öğren hayatında.Aynı kafadasınız ne demek ya.Ben sizler gibi hayatı face teki fotolardan yaşamıyorum.Sana insan gibi yorum yapmıuşız.Kreş öğrencisi gibi hem yorumlara cevap yazıp,hem de işin egelmeyince BEN AYLARRRRRRRRRRRRR ÖNCE YAZDIM gibi saçma sapan trajikomik cevap verme..Boşanma davasını kazanmış.İyi kazandıysan.iyi sen dava açtıysan sanane o zaman görümceden bilmem neden.Ya insanı zorla anlayacağınız dilde yazdırıyorsunuz.Eleştiriye açıkmış.Sen istiyorsun ki ayyy canııım sen haklısın seni görümcelerin ayırdı.Yoksa kocan onlara hiç müsade etmedi.Kocan hep sana sahip çıktı yuvanız için çırpındı,görümcen kaynanan karışsa,bi durun bakalım benim karıma evliliğime söz söylemeyin dedi.Ama onlar yuvanı yıktı.Sizi ayırdı.Herkes bulmuş yolunu.BİLDİĞİM ŞEYLER VAR,SEN NE YAŞADIN KOLAY YORUM YAZIYORSUN....Bırakın ya şu gereksiz savunma mekanızmasını.Kimin ne yaşadaığını Allah bilir.Ne yazdıysan senin kafa yapına göre yorum yazıyoruz.Millete atarlanmalar.Millet engelle diyor.Yok ortak arkadaşta var...Kimse internet kullanmıyor bi siz biliyorsunuz neyin ne olduğunu.Hadi canım güle güle.

engellerseniz o sizi siz de onu göremezsiniz.o beni takip ediyor diyosunuz ama sizde onu takip ediyosunuz. ENGELLEYİN KURTULUN

Çok merak ediyorum; siz bütün topiklerde hep muhafetsiniz. Neyin kuyruk acısını insanlardan çıkarıyorsunuz?

Çok merak ediyorum; siz bütün topiklerde hep muhafetsiniz. Neyin kuyruk acısını insanlardan çıkarıyorsunuz?

Hayata objektif sağduyulu bakmak ve ona göre hakkaniyetli yaklaşmak gerek.Öncelikle ben her topikte değilim.Girdiğim yorum yaptığım her topikte de muhalefet değilim.Beğeni gönderen,alıntılayıp fikrime katılan,bir sürü yorumlar olduğu gibi,aynı böyle senin gibi anlayıp dinlemeden tek tarafla bakıp,bir iki yorum okuyup,bütün bir genellem içine koyup insan fişlercesine üstüne vazife olmayıp alıntılayıp yorum yapanlara sevgi kelebeği olamam.Seni benim ne yazdığım ne ettiğim hiç mi hiç ilgilendirmez.Ne kadar aciz,ne kadar ilkel ne kadar fütürsuz bir yorum bu böyle.Oturup kendi çapında bir düşünceye sahip olmuş,kullandığın cümlenin ne anlama geldiğinin idrakını yapamadan kuyruk acısı gibi hadsiz basit ukala bir benzetmeyle kendinde bu hakkı görüyorsun.Kimse sizler gibi düşünmek,sizler gibi olmak,sizlerin yaşam biçiminiz doğrultusunda şekillenmek zorunda değildir.Ben kimsenin yorumunu alıntılayıp terbiyesizce ikaz etme hakkını kendimde bulmuyorum en azındanSen ve senin gibiler istediğinizi yazın.

Hı hı sensin sensin! Gerek duyup okumuyorum bile..

Hı hı sensin sensin! Gerek duyup okumuyorum bile..
Oooo canım benim,gerek duyup okumadığın şeyi çocuk gibi hıh mıh inleyerek gerek duyup yorum da yapma.Okumamışmış.Herkes kendi işine kendi yorumuna baksın.Sonra cevap veremediği durumlarda çocuklaşmasın.

Allah askina git tedavi ol lutfen.. guzelim ulkem bir psikopattan daha kurtulmus olur.. kadina bak yaa saldiriyor resmen.. iyikide bir konu acmisiz .. kotu niyetli bir insan oldugun her halinden belli..

Yahu sakamisin sen .. yorumunu bizzat kendine iade ediyorum.. aylar once actim konuyu tarihine bakta konus.. hey Allahim sizin gibi insanlar oldugu surece hakli haksiz olur.. sen ne anlarsin hayattan .. konusma tarzindan belli .. yasadiklarimi senmi yasadinda boyle bos bos konusuyorsun be kadin

neden konu açanlara bu kadar tepkilisiniz anlamadım
Yahu iki gundur aylar once acilmis olan konuma saldirdi bana saldirdi.. demekki kendide baskalarina aynisini yasatti bende konu acinca kendini gordu konunun icerisinde bu yuzden atarlandi Allah akil fikir versin ne diyeyim

Yahu iki gundur aylar once acilmis olan konuma saldirdi bana saldirdi.. demekki kendide baskalarina aynisini yasatti bende konu acinca kendini gordu konunun icerisinde bu yuzden atarlandi Allah akil fikir versin ne diyeyim
boşwer kafana takma böylelerini yönetime bildir..demin benmde başıma aynısı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…