Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sahte mutluluklarıyla ! neyin Nispeti bu ?

şekerim öküz ölmüşse ortaklığı bozacaksın hayatındaki heryerden sileceksin bu kadar net

Takip etmezsen onların nispetini görmezsin

Ben inanki eski esimi biraktigima yada ondan bosandigima hic uzulmedim ! bunlarin yapmis olduklari hareketlere artik yuh diyorum. Yapmacik harekette bulunduklari cok belli birde sirf ben goreyim diye gozume soka soka cekilmis fotolar ayrica agizlarinida bir guzel ayirmayida ihmal etmiyorlar ilahi adalet diyorum ne zaman devreye girecek o gunleri iple cekiyorum bosanma davami kazandim cok sukur ! Sira onlara ne zaman gelecek Allah'im diyorum !

Arkadaslar cidden bosandigima filan uzulmuyorum hani bazi arkadaslar demis sen eski esini unutamamissin hayir bal gibide unuttum ! Lakin bu okuzlerin halen agizini boyle bes karis ayira ayira gulmelerine anlam veremiyorum hepsi bilincli yapiliyor bu hareketlerin diyorum bazen Allahim ilahi adaletini ne zaman devreye sokacaksin ! Sabrediyorum cunku onlarin hayatinin bes para etmez oldugunu cok iyi biliyorum bunlar gosteris amacli yapilan seyler !

eğer ortak arkadaşınız sizi çok seviyorsa onu siler..yada siz arkadaşınızı bu kadar basit

Yuva dağıtacak kadar kötü insanlar tamam.iftira attılar planlar yaptılar o da nasıl oluyorsa ama aynı evde yaşadığın eşin seni tanımayıp onlara inandıysa sizin evliliğiniz kendi içinde mükemmelken ayrıldıtsa eşine suç bulman lazım hem hala nr yapıyolar diye neden takip edip nefretle dolduruyorsun kendini ve kendine zarar veriyorsun mutsuzluklarını bekliyorsun sil engelle çook mu zor istediğini paylaşır yazar bakmazsanız sizin görme amaçlarını yok etmiş olursunuz artık önünüze bakın

Cnm ortak arkadasimiz var maalesef ama arkadasimida engellemeyi dusunur hale geldim artik

gerçekten neden takip edip de kendi kendini üzüyormuş konu sahibi, yazdı mı?

Evet yuva yikacak kdr kotu insanlar plan yapip huzurumuzu alt ust edecek kadar kotu insanlar nasil oluyorsa demenizi anlayamadim acikcasi oluyor cunku tabikide eski esiminde hatasi var konuyu okumadinizmi ben nesini takip etcem onlarin ortak arkadasimiz var oradan goruyorum ister istemez

Ortak arkadaşla ne alakası var? Onun profiline girmen lazım ki göresin.

Herkes engelle demiş sizde ortak arkadaş yüzünden görüyorum demişsiniz. İyi de ortak arkadaşla sadece arkadaşınızla beraber etiketlenmiş fotoları görürsünüz. Bas bayağı profiline bakmanız lazım bu kadar detaylı görmek için. Profili düzenli takip etmediğiniz sürece onunla ilgili haberler sizin ana sayfanıza düşmez. Yapmayın Allah aşkına bariz takip ediyorsunuz. Ben hiç bir arkadaşımın bende ekli olmayan arkadaşını resim mi ekledi resim mi sildi görmüyorum. Sizde bakmazsanız görmezsiniz. Ayrıca diyelim ki ortak arkadaş sayesinde görüyorsunuz ( ki dediğim gibi yayınladığı her şeyde o arkadaşınızı da taglemesi lazım) O zaman arkadaşınızı engellemenize gerek yok takip listenizden çıkarın bu kişiyle ilgili haberleri görmek istemiyorum seçeneğini tıklayın bir daha karşınıza çıkmaz.

Aynı şeyi bizim arkabalarda yapıyor.. bir facebook öğrenmişler cacığını çıkarana kadar utanmasalar tuvalette bile check in yapıp selfie atacaklar.. en iyisi profillerine dahi bakmamak. Zaten onların istediği de bakıp sinirlendirmek değil mi? Bakmazsan doğal olarak sinirlenmeyeceksin.

Cnm sadece etiketlenen fotolar gozukmuyor maalesef begenilen fotolarda gozukuyor bende oradan goruyordum zaten ! nesini takip etcem onun asil onlar takip ediyor beni benim yaptigimin aynisini ertesi gun uyguluyorlar !

Cnm birde hani boyle agizlarini ayira ayira fotoraf cekmelerine yuh demek geliyor icimden yahu bosanma davami kazanmisim daha neyin pesindesiniz ! birde bu fotolar uc gun sonrasinda siliniyor tuhafima giden ise bu seytan kiliklilar bunlari yapmaya ben eski esimi biraktigimda basladilar halende full devam ! Ilahi adalet eski esime isledide bunlara ne zaman isleyecek bilemiyorum belkide islemistir bu yuzden yapmacik yapmacik hareketlerde bulunuyorlar diyorumya bana msj vermek istiyorlar bak benim evladim oldu senin olmadi gibisinden, yada bak kardesim bana ev aldi senin yuvan bile yok gibisinden, zaten yillardir eski esimin sirtindan gecindiler o geri zekalida kendini iyi kullandittiriyor ! onlarin hayatinin bes para etmez oldugunu ben biliyorum hatta bana yasattiklarindan sonra onlardan uzaklasan insanlar bile oldu bunlar iki yuzlu degil arkadasim bunlarin 2'dende fazla yuzleri var millet napsin gorende adam zannedecek bunlari ! inanki bosandigima uzulmuyorum ama bu yapmacik hareketleri icinde bu kadarinada pes dedittiriyorlar ! aman ne halleri varsa gorsunler amaclari cok net ortada bazen inanirmisin guluyorum hallerine kuyruk acisi iste napcaklarini sasirmis durumdalar ! hayatlari maddiyat uzerine kurulu oldugu icin maddiyatlarini on plana cikariyorlar ! umarim Allahin adaleti tez zamanda isler !

canim Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..sseni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumları bende yaşıyorum hem karşı tarafın o iğrenç nispetleri benim aldigim arabaylaki ben helal etmiyorum ne eski eşime nede ailesine..aarabayi kardeşine vermeler kaynima kaynimin nisanlisini ailesini gezdirmesi adamlarda vicdan yok kaynananin merakli cadinin facebook açması hepsini engelledim eski esimde beni engellemiş varya ben Hepsini Allaha havale ettim..tek karşı taraf olsa benim ailem hele annemin benim dedikodumu yapan komsularla kanka olması. .tteyzemlerin akrabalarimin 1.dereceden dedikodumu yapıp annemi gaza getirenlerle samimi olmalari varya annem beni adam yerine koymaz bigün gelip omzumu sivazlamaz..aakrabalarim benim eşimi anneme kotulediler kendi kocalarin yaptıklarının igrencliklere bakmazlar hemde ne igrencliklere facede kahvaltı keyfi yapmacık aile saadetleri off varya alayindan nefret ediyorum..ssıkma canını kardeşim engelle gitsin yoksa hasta olursun üzülme ne olur yolun açık olsun inşallah hep mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…