- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
Kendini akilli zannediyo yazik .. belliki kuyruk acisi var geldi bana catti.. kendiside yuva dagittiysa normaldir..bu insanlar kaosdan geçininiyor...beğenmıosan yazma be kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini akilli zannediyo yazik .. belliki kuyruk acisi var geldi bana catti.. kendiside yuva dagittiysa normaldir..bu insanlar kaosdan geçininiyor...beğenmıosan yazma be kardeşim
boswer tatlım salla gtsnKendini akilli zannediyo yazik .. belliki kuyruk acisi var geldi bana catti.. kendiside yuva dagittiysa normaldir..
Hanımefendi önce bi kendine gel,önce bi bak bakalım kim ne yazmış kim kime ne demiş sen nerden çıktın anlamış değilim.Biri bana saygısızca bir yorum yazmış,cevabını almış.Senin mart ayında ki yani yaklaşık 1,5 ay önceki konun güncellenmiş yorum yazmışım sen de cevap yazmışsın.(1,5 ayda herşey düzeldiyse bilemem)Burda tarihi farketmeden nice konulara yorumlar yapılıyor küfür mü edilmiş hakaret mi edilmişte bu ne tavır ya.Biri bana bir mesaj yazıyor ona cevap yazıyorum ortaya sen çıkıyorsun.sen hangi hakla insanı bu kadar kolay yaftalayıp psikopat diyebilyorsun.Konuştuğun şeyin anlamını öğren.Otur bi konucuğunu baştan oku.Ve ülkeni çok düşünüyorsan önce saygı nedir onu öğren.Bi de saldırıyor demiş.Gerçekten hangi dünyadasın sen ya.Kendine gel.Daha da yazma bu saçma sapan konu benim için bitmiştir.Allah askina git tedavi ol lutfen.. guzelim ulkem bir psikopattan daha kurtulmus olur.. kadina bak yaa saldiriyor resmen.. iyikide bir konu acmisiz .. kotu niyetli bir insan oldugun her halinden belli..
böyleleri eleştirmeye yer ararlar
Tmm anladim biz anormaliz, sen normalsin !
Aferin anlayışlı kız.Tmm anladim biz anormaliz, sen normalsin !