Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sahte mutluluklarıyla ! neyin Nispeti bu ?

Allah askina git tedavi ol lutfen.. guzelim ulkem bir psikopattan daha kurtulmus olur.. kadina bak yaa saldiriyor resmen.. iyikide bir konu acmisiz .. kotu niyetli bir insan oldugun her halinden belli..
Hanımefendi önce bi kendine gel,önce bi bak bakalım kim ne yazmış kim kime ne demiş sen nerden çıktın anlamış değilim.Biri bana saygısızca bir yorum yazmış,cevabını almış.Senin mart ayında ki yani yaklaşık 1,5 ay önceki konun güncellenmiş yorum yazmışım sen de cevap yazmışsın.(1,5 ayda herşey düzeldiyse bilemem)Burda tarihi farketmeden nice konulara yorumlar yapılıyor küfür mü edilmiş hakaret mi edilmişte bu ne tavır ya.Biri bana bir mesaj yazıyor ona cevap yazıyorum ortaya sen çıkıyorsun.sen hangi hakla insanı bu kadar kolay yaftalayıp psikopat diyebilyorsun.Konuştuğun şeyin anlamını öğren.Otur bi konucuğunu baştan oku.Ve ülkeni çok düşünüyorsan önce saygı nedir onu öğren.Bi de saldırıyor demiş.Gerçekten hangi dünyadasın sen ya.Kendine gel.Daha da yazma bu saçma sapan konu benim için bitmiştir.

ya bırak ne halleri varsa görsünler sen takip etme onları onlar takip etsinler gizliden merak etsinler.. demekki hala unutamadın hala içinden atamadın.. bosandıysan arkana bakma artık sen mutlu ol onlar eger umurlarındaysan sinir olsunlar

X