Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sahte mutluluklarıyla ! neyin Nispeti bu ?

Ben resmi olarak bosanmama rağmen gorumcemi ve eşini engelledim, birşey dedikleri yaptıkları yoktu üstelik..esimle ayriyiz bir kere bile halimi sormak için aramayan insanların beni takip edip eşime haber vermelerine gerek yok.
Allaha havale et geç..sabret.içini bilemezsiniz kimse BN.

Kırılma ama hata sende ilgilenme artık onlarla ayrıca sen ilgilenmezsen yaptıkları nispetin nafile olacağını görecekler ve bu sefer onlar sinirlenecekler, onları öldü kabul et düşünme

sosyal hesaplarınızı kapatın ve takip etmeyin.
allah belalarını versin diye bekliyorsunuz ama o iş öyle olmuyor.
ayrıca birbirini seven iki insanı kimse ayıramaz.
ek olarak bilenip bilenip durmak sizden başka kimseye zarar vermez.

Canim geçmiş olsun Inşallah
O yazdiklarinin her harfinin 10bilemedin 100 katınin hesabini verecekler öbür dünyada meraklanma sen.Herkes yaptiklarini karsiligini çekmeden bu dünyadan göç etmez, amma kendinden yada cocuklarindan cikacak bunun acisi.Bir 10sene sonra bak hayatlarina.
İlahi adalet hemen anında gelmez.

Et
Engelleyin lütfen sizin için en iyisi e

sen neden bu insanları hala takip ediyorsun ki?
bir insan kendi eliyle kendini üzer mi?
Üzmeye zorlarsa sonuçlarına da katlanmalı.Kmse sana zorla baktırmıyor değil mi resimlere?

engellersen ortak arkadasın olsa bıle goremezsın sende boylece canını sıkmıs olmazsın

Hayat kötülere güzel bee, ciddiyim iyi olanlar hep ezik büzük kalıyor. Boşver onlar yaptıklarıyla kalsın, elbet bir yerden çıkar. Kendisinden olmasa çoluğundan çocoğundan merak etme. İlahi adalet diye bir şey var.

Ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama izler çok derin. Rahatız olduğunuz insanları engellemelisiniz. Geçmişe takılıp kalmanın kimseye faydası yok.

Gorumcen ve kv anlattigin gibi berbat insanlar olabilir ama eşinle birbirinize aşık ve bağlı olsaydınız , mutlu bir cift olsaydınız sizi kimse boşatamazdı .. yani sadece sebebe odaklanıp sinir ,ofke dolma .. birak onlara dair hicbirseyi gorme bundan sonra ..
Ama sen görmek istiyorsunn

Bu tipki burdaki bazı eksik üyelerin bana, senin yorumunu gormek zorunda degilim deyip ,gormezden gel butonuna basmayip ,okumak istemesi gibi ..

Oyuzden ortak arkadasi fln bosver ,cidden onemsemessen gormemenin birsuru yolu var

ne bakıp duruyorsun boşver engelle gitsin zaten illa sana göstermek istiyorlarsa bi şekilde laf sana gelir.demekki içleri pek huzursuz ki her şeyi abartı yapıyorlar. demekki hayırlı bir adam değilmiş senin için.adam olsa son nefesine kadar evliliği için mücadele eder.o baştan tarafını seçip ayrılmış senden.ayrıca demekki ondan evladın olsa hayırlı bir şey olmayacak o yüzden boşver özgürlüğünün tadını çıkar

engelleme diye bişey var facebook'ta.

Onlara vereceğin en büyük ceza kendi düzenini kurup yoluna bakmadır. Yuva yıkanın yuvası olur ama nasıl olur? Sabırlı ol. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünyada.

Öncelikle eski eşinizin sizi sevmediğini, aranızda bir evlilik bağı oluşturamadığınızı kabullenin. Dış etkenlerden dolayı yıkılan bir evliliğin sorumlusu dış etkenler değildir. Sağlam temellere oturtulmuş bir evlilik bu gibi sebeplerden yıkılmaz.

Ben bu sahte mutluluk olayını anlamıyorum. Neden sahte olsun? Sosyal mecralarda paylaşılanlar anlık şeyler. İnsanlar o an mutlu oluyor ve mutluluklarını paylaşıyor. O insanın eşiyle sorunlarının olması eşiyle paylaştığı fotoğrafın sahte olduğunu göstermez. Ya da çocuğu huysuz olan birinin çocuğunun fotoğrafını paylaşması saghte değildir. Hangimiz sürekli mutluyuz ki? Muhakkak sorunlarımız oluyor. O zaman hepimiz sahte miyiz?

Arkadaşlar demiş zaten haklılar engelleyin gitsin lütfen, siz onlara baktıkça daha fazla yıpranyorsunuz ve onların istediklerini vermiş oluyorsunuz zaten onların amacı sizi sinirlendirtmek bu hale getirmek ve bunu da başarmışlar bana kalırsa ilgilenmeyin profillerine bakmayın kendi kendilerine eğlendiklerini sanıp dursunlar siz yolunuza bakın onlara bakmaya devam ederseniz emin olun size zararı var başka kimseye yok, hayat ne kadar güzel değer mi bu insanlar için sinir stres sahibi olmaya dua edin Allah a ki sizi bunlardan kurtarmış boşversenize, Allah hakkınızda hayırlısını versin her zaman..

Sevgiler

Engelle diye bir buton var cok güzel bence dene:)

3.kişiler karışsa bile eski eşiniz suçlu olayı tamamen 2kişiye yıkmayın elbette sizde de hatalar olmuştur kocanızda da..ama inanın arada kuvvetli bağ varsa öyle cabuk bitmiyo o bağ yokmuş belli ki..
baska işler bulun hayatınıza bakın engelleyin ..

seni çok iyi anlıyorum, bana da aynısını yaptılar o hain bencil adi insanlar !!! çok dua ettim ama kabul olmadı (( o kadar kötülük ettiler ki ve kendi işleri o kadar rast gitti ki, benim canımı yaktılar . Allaha inançları yok ama her işleri rast gidiyor ve orda burda herkese açık fotolar , hava atmalar, sen ne yaşıyorsan aynısını yaşıyorum canım ((( ve artık isyan ettim hayatımı maffedenler ben dua ettikçe yaptıklarını ettiklerini bulsunlar dedikçe daha da mutlu oldular çoluk çocuğa kavuştular , mutlu mesut yaşıyorlar ... artık bende vazgeçtim dua etmiyorum anladım ki kaderinde yoksa istediğin kadar yalvar, zaten kötülerin dünyası burası , artık o kadar eminim ( sana da sabır dilerim, olabildiğince bakma, engelle hatta onlarda seni görmesin, unutmaya çalış, hayatına devam et, sana sadece senden fayda var bunu unutma arkadaşım, kim bilir belki birgün Allah sesimizi duyar acır ama ben kendi adıma ümidimi kaybettim artık. sana iyi şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…