Evet bence deHerif sapık o ayrı konu. Ekstra olarak evet statü farkı da önemli.
Zaten maco kabadayi tipli biri (buyuk ihtimalle baskalarina da yaziyordur bence)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence deHerif sapık o ayrı konu. Ekstra olarak evet statü farkı da önemli.
Şuan bu konuyu o zaman neden açtınız bu konuda çok netsiniz , fikrinizden eminsiniz. bu konunun amacı ne ? Akademik basarinizdsn dolayı ovgulere mi bogalim sizi yoksa adamı hadsiz diyerek yerden yere mi vuralım.Ne kibiri
Bence bu kibir falan degil
Ben kendimi yuceltmiyorum, sadece olani soyluyorum
Guzel bir universiteden mezun olmussunuz mimar olmussunuz, yuksek lisans, doktora, kariyer pesinde kosuyorsunuz, geliyor egitimsiz maco tipli dogru durust isi olmayan biri geliyor size yaziyor
Hangi cesaretle demez misiniz
Goz var nizam var ya
Hayir tabi kiŞuan bu konuyu o zaman neden açtınız bu konuda çok netsiniz , fikrinizden eminsiniz. bu konunun amacı ne ? Akademik basarinizdsn dolayı ovgulere mi bogalim sizi yoksa adamı hadsiz diyerek yerden yere mi vuralım.
Ben de aynen oyle dusunuyorumBende aynı şeyi düşündüm ya farzet ki kafaya taktı nasıl kurtulunur. Ev bulmakta zor zaten girişimi çıkışımı nerden geldiğimi kime gülümsediğimi her şeyi takip eden bir göz asla istemezdim. Bende çok rahatsız olurdum.
Konuya istinaden ; Belki kızanlar olur bana ama azda olsa feleğin çemberinden geçmişim okumuşum güzel bi meslek edinmişim iyi de kazancım var, niye dengim olmayan hiç aklıma bile gelmeyecek birinin ilanı aşkına karşılık vereyim, zorunda mıyım ?? Hiç bunun için beğenmedim atmaya falan gerek yok. Bu devirde para da mevkide gaaayet önemli.
Hayir kesinlikle tanimiyordum kisiyiKıbarca reddederdım demıslerde
Yani sitenin kapıcısı malımızı canımızı ona guvenıyoruz bence etık degıl
Boyle bırseyı yonetımle paylaşsanız işten cıkıs sebebı olması gerekır bence
Yanı orda calısan bır ınsan aşagılamak degıl ama gorevı geregı ben cok abes buldum.
Kendınde bu cesaretı nerden buluyormus
Siz ona farklı bır yaklasım yaptıysanız o yüzü verdıysenız bılemem ozaman ısık gorup yaptıysa hata gorulmaz ama yok ben şıkayet ederdım
Manyakmı pesıne takılıp evını ve senı tacızmı edecek nerden bıleceksınkı.. ben o curetı gosteren ınsandan korkardım acıkcası
Bir de ben ailemle yasiyorumKıbarca reddederdım demıslerde
Yani sitenin kapıcısı malımızı canımızı ona guvenıyoruz bence etık degıl
Boyle bırseyı yonetımle paylaşsanız işten cıkıs sebebı olması gerekır bence
Yanı orda calısan bır ınsan aşagılamak degıl ama gorevı geregı ben cok abes buldum.
Kendınde bu cesaretı nerden buluyormus
Siz ona farklı bır yaklasım yaptıysanız o yüzü verdıysenız bılemem ozaman ısık gorup yaptıysa hata gorulmaz ama yok ben şıkayet ederdım
Manyakmı pesıne takılıp evını ve senı tacızmı edecek nerden bıleceksınkı.. ben o curetı gosteren ınsandan korkardım acıkcası
Bızım kapıcılar kellı felllı yada cocuklu cocujlu ınsanlar sızınkı gencmı . Hıc oylesıne denk gelmedım sasırtıcı geldıHayir kesinlikle tanimiyordum kisiyi
Adini bile bilmiyordum yani
Gelip gecerken gorsem bile simasi aklima kazinmamisti
Bana yazdiginda taniyamadim once, dusunun yani
Neden dıye dırettıyse daha kötüBir de o var tabi.. Ben onu tanimiyordum bile, beni bir sekilde oyle bilgilerden mi nasil bulmus bilmiyorum.. Ben de cok korktum ilk.. Bir de dan diye mesaj atti uygunsuz bir saatte.. Cok rahatsiz oldum, ama kotu bir sey demedim, kibarca konusmak istemedigimi soyledim neden falan yazmisti hatta sonra :/ Sonra da engelledim mecburen.. Ama akil var mantik var yani, bu sekilde bir kadina yazinca rahatsiz olacagi besbelli
Korkmanizi anlıyorum inanın haklısınız. Her türlü haberin olduğu bir ülkede urkmeniz çok normal. Yönetimle konuşup birdaha gelmemesini talep edebilirsiniz ya da güvenlik varsa arayıp bilgilendirebilir siniz. Umarım korktugunuz olmaz.Hayir tabi ki
Bazi kisiler hani duyar kasiyorlar ya bu tarz konularda
Genel olarak insanlar nasil dusunuyor diye merak ettim
Ayrica korktum, hatta gecen gun arkadasimin dogum gununden donerken ailem karsiladi beni
Ya haftanin birkac gunu geliyor bizim siteye, bazi gorevleri yapiyor sadece sanirim (diger gunler de baska biri geliyor)Bızım kapıcılar kellı felllı yada cocuklu cocujlu ınsanlar sızınkı gencmı . Hıc oylesıne denk gelmedım sasırtıcı geldı
Yok siz bence yonetıme bıldırın
Gırıp cıkarken fılan ben olsam tedırgın olurum kımseye guvenemem
Be aile olup cocuklu ınsanlarda oyle bır ınsanı sıtede ıstemeyebılır
Bız bazen cocuklarımızı sıte bahcesınde evde tek bırakıp gıdıyoruz . Bızımkı hem kapıcılık hem guvenlık yapıyor
Canımızı malımızı emanet edıyoruz hıc etık degıl .
Sımdı burda savunanlar var hemen ınsan asagılaması vs lınclerler ama benım basıma gelse
Yonetımle kalmayıp sıkayetcı olurdum
Yada kendım haddını bıldırırdım
Tesekkur ederimKorkmanizi anlıyorum inanın haklısınız. Her türlü haberin olduğu bir ülkede urkmeniz çok normal. Yönetimle konuşup birdaha gelmemesini talep edebilirsiniz ya da güvenlik varsa arayıp bilgilendirebilir siniz. Umarım korktugunuz olmaz.
Adam zaten kapıcı yada guvenlıkmıs . Sıtenın gorevlısı yaniKorkmanizi anlıyorum inanın haklısınız. Her türlü haberin olduğu bir ülkede urkmeniz çok normal. Yönetimle konuşup birdaha gelmemesini talep edebilirsiniz ya da güvenlik varsa arayıp bilgilendirebilir siniz. Umarım korktugunuz olmaz.
Devamlı orda calısmıyor ve her dk muhattap olmuyorsan aynen aılene bılgı ver ve gormezden gelYa haftanin birkac gunu geliyor bizim siteye, bazi gorevleri yapiyor sadece sanirim (diger gunler de baska biri geliyor)
Bu kisi yas olarak otuz veya otuz bestir sanirim, tam emin degilim yine de
Ben de cok panik oldum dogal olarak, engelledim
Ama soyle bir sey de var: Simdi sikayet edersem bu sefer iyice hirslanip basima musallat olmasin diye korkuyorum acikcasi
Hani anlamissinizdir, kadin olmak cok zor gunumuzde
Bir daha bir sey gelirse o zaman sikayetci olurum diyorum
Gercekten kadin olmak cok zor
Ara sıra gelen biriymiş.kapici ve ya guvenlik degismedikce daimidir. Bu büyük ihtimalle bahçeyle ilgilenenlerden.Adam zaten kapıcı yada guvenlıkmıs . Sıtenın gorevlısı yani
Acikcasi adami tanimadigim icin dikkatimi bile cekmemistiAra sıra gelen biriymiş.kapici ve ya guvenlik degismedikce daimidir. Bu büyük ihtimalle bahçeyle ilgilenenlerden.
Büyük ihtimalle temizlik bahçe vs işleri için anlaşılan bir kişidir.Acikcasi adami tanimadigim icin dikkatimi bile cekmemisti
Bir de ben oyle simalara pek dikkat eden biri degilim acikcasi
Kapici dedigim, evlere bazi getir gotur islerini yapiyor, geceleri de bekliyormus bazen
Dedigim gibi haftada birkac gun de baska birisini goruyorum gelen, yasi biraz buyuk bir abi geliyor
Ama dediginiz gibi guvenlik daimi olur ama acaba siteden siteden gore degisiyor mu ki, boyle seylerden de pek anlamam acikcasi
Acikcasi bizim site oyle cok luks bir site degil
Bir de sitede bir sus havuzu falan var, arada onun gibi temizliklikleri de yapiyor sanirim bu kisi
Konuyu anlamadım ben adamın yaklaşımına vereceğiniz tepkinin onun eğitim durumu ile alakası nedir özellikle belirtmişsiniz? Yüksek lisans mezunu biri de o görevde çalışabilir böyle olsaydı acaba der misiniz? Yada gayet eğitimli olan ama serseri görüntülü çok erkek var.Hanimlar bir sey soracagim, objektif bir sekilde cevap verirseniz sevinirim: Diyelim ki bir sitede oturuyorsunuz.. Ve siz belli bir egitimi, gecerli ve sevilen bir meslegi olan, kariyeri icin cabalayan bir kadinsiniz.. Diyelim ki sitede kapicilik, bekcilik gibi gorevler yapan, egitimi olmayan bir adam var (durumun anlasilmasi icin ayrintilari yaziyorum).. Bu adam bir sekilde sizi sosyal medyadan buluyor ve tanismak istedigini, sizden hoslandigini yaziyor. Acikcasi rahatsiz olur muydunuz icten ice? Yani bu adam bana ne cesaretle yaziyor, davul bile dengi dengine diye dusunur muydunuz icinizden? Boyle dusunmek sizce ayrimcilik midir? Ve basina hic bu tarz bir sey gelen oldu mu
Evet bence alakasi varKonuyu anlamadım ben adamın yaklaşımına vereceğiniz tepkinin onun eğitim durumu ile alakası nedir özellikle belirtmişsiniz? Yüksek lisans mezunu biri de o görevde çalışabilir böyle olsaydı acaba der misiniz? Yada gayet eğitimli olan ama serseri görüntülü çok erkek var.
Sadece adam sizi nasıl kendine layık görmüş oraya takılmışsınız. Eğitim durumu, ayrımcılık, denklik ne alaka yani? Herkes istediği ile ilişki yaşayabilir istemeyen zaten reddeder.
Ne münasebet beni seçti hadsiz diye düşünmek kendini beğenmişliktir bence.