Bu ilişkinin oluru var mı sizce? Arkadaşım yalan söylüyor olabilir mi?

Bu Fatma kıymet verdiğim biriyse o kişiyle kendim tanışır ölçer biçerdim. İkisinin ilişkisine elektriğine bi göz atardım. Sonra varsa bi gariplik (belli ki var) onun farketmesini sağlayacak şekil manipüle ederdim. Ama eğer bu kız değerli biriyse hani. Yoksa bana ne yaşasın kendi gözünü açsın derim, illa tanıştıracaklar gider tanışırım eğlenirim.
Öyle bi anlatmışsınız ki leş gibi pis çelimsiz mi herif canlandı gözümde. Hani köpeköldüren almak için sinyal çeken abi bi lira beş lira dilenen tiplerden doktora yapışmışsa evlenmeden bırakmaz onu.

Bence kötüleyince daha çok kıymete biniyor. Kötülemeden sorduğunda he iyisiniz deyip. Sonra yaptığı saçma davranışları göze sokmak daha etkili bir yöntem. Ama çaktırmadan laf arasında falan.

Ben de lise2 de çok alakasız bir tiple takılmıştım olur öyle şeyler diyeceğim ama üniversite okuyan ve söylediğinize göre iyi okullarda okuyan bir kızın taksimi bile bulamayan adamla işi ne anlamadım. Benimki en azından aklı basan biriydi bir de boyu 187 ve ela gözlüydü çevresinde ilgilinen biri yoksa sosyal ilişkileri kötüyse böyle birine sarmış olabilir boşverin gitsin sıkılır bir süre sonra

arkadaşınız yerinde olsam kulağıma çok eğlenceli gelirdi böyle biriyle sevgili olma fikri. eğer sıkılmışsam kendi hayatımdan. farklı bir hayat, farklı bir tip, uzak olduğum her şey orada. heyecan uyandırıyor ve macera gibi görünüyor. bazen insanın konfor alanından çıkması gerekir bunu her zaman daha iyisi olsun diye yapmayız yeri gelir kendimizinkinin daha iyi olduğunun farkındalığına ulaşmak içinde deneyim yaşayabiliriz

Belki keyfine düşkündür arabayla bırakmışlardır yoksa bu kadar alık değildir netten tanışmasını biliyor ama arkadaşınıza ne derseniz diyin dinlemez bırakın canı yanması gerekiyorsa yansın ancak böyle hayatı anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…