Merhaba, kafam çok karışık bu konu ile ilgili açtığım 4.baslik olacak
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kalbim-aciyor.1076130/
Bilmeyenler için ilk konum bu...
Ben onu kızları takip ettiği için sildikten sonra, 4-5 gün boyunca iletişim kurmadık, daha sonra bana mesaj attı , bu davranışını konuşmaya başladık , tek söylediği bu anlamsız bir hareketti seni rahatsız edeceğini bilmeliydim ama seni kimseyle kıyaslamıyorum oldu..bende cevap olarak istediği gibi devam etmesini hatta sosyal medyadan birbirimizi takip etmemiz gerektiğini söyledim o da biraz tepki gösterdi sonra nasıl istersen deyip kabul etti , daha sonra beni telefonla aradı , bende bundan sonra görüşür muyuz bilmiyorum düşünüp zamana bırakalım dedim , kendisi buna aşırı alındı , ayrıca asiri kıskanç yada iyi rol yapıyor bilmiyorum, bana bu kadar problem içinde spor salonundaki hocaları sorup kıskanıyor..neyse bu konuşmadan sonra sen yazmazsan bidaha konusamayiz çünkü diğer türlü sadece benim yazmam seni zorlamak olur dedi bu şekild e konuşup anlaştık, 2 gün sonra ben bi adım atıp yazdım normal bir şekilde konuşurken " sen bana çok soğuk davrandın bana hocalarını anlatıp beni çok üzdün " vs dedi , bende kızları takip etmesi konusunu açtım, o da takiplesmeyelim dedi...bir önceki gece seni çok özledim diye mesaj atmış, normal bir şekilde konuştuk, daha sonra saat 9 gibi filan son bir mesaj attı bende cevap vermedim , yani o saatten sonra bir iletişim olmadı, onu takip etmiyorum ama en yakın arkadaşı ile takipteyiz dün sabaha kadar disardalarmis, zaten şu anda yazlık bir yerde tatilde, dün de bana ısrarlı bir şekilde ilerleyen bir tarih için beraber tatil planı yapalım dedi
Konuyu açmamin sebebi, sizce bu ilişki bir yere varır mi ?? Ne yapmam gerekiyor ? O temel problemimiz iletişim diyor, benim mesaj atmadığımi ilgilenmedigimi düşünüyor gerçekten ilgisini göstermeye çekinen birisiyim kafam çok karışık...