Bu ilaçlar neden ucuz?

Aldığım siteyi hatırlamıyorum, ama çok bilindik bir yerdi, hep aynı marka kullanıyorum zaten renu(solüsyon)ve acueve(lens) hatta daha önce de ordan almıştım sorun olamamıştı. Ama son aldığım dert oldu. Neyse ki kalıcı bir şey almadı. Ama dediğim gibi lens mi solüsyon mu sıkıntılıydı bilmiyorum. Açılmamış paketleri bile attım. 6 ay kadar lens kullanamadım. Sonra göz doktoruna tekrar gittim ve bir optikten devam ettim almaya.

Aynen ben de öyle liste fiyatı 45 tl, t...l sitesinde 22 tl.

ben burdaki yorumlardan şunu anladim. internetten satış yapan eczaneler o ilaci toptan tedarik ettiği için daha uygun fiyata aliyor bu yüzden daha uyguna satiyor diye düşünüyorum

Dermoeczanem sitesi var, kendisinin dükkanı da varmış netten de satış yapıyor, arayıp bilgi alabilirsiniz ben çok memnunum istediğiniz ürün var mı bilmiyorum tabi.

Cunku internetteki saticilarin kira eleman vergi stopaj sigorta tarzinda bircok masraflari yok o yuzden daha uygun oluyor. Guvenilir yer olmasina dikkat edin

Pek çok giderleri olmuyor personel , kira vs gibi dolayısı ile kar oranları düşük oluyor ama ilaç olunca söz konusu pek bilemedim netten alınır mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…