Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ara sahte ilac haberleri cok çıktı ya ondan da korkmuştum açıkçası ama sanirim onlar adi sani bilinmedik ilaclar..İnternetten satışlar her sektörde daha ucuz çünkü dükkan kirası derdi yok :)
Aaa gerçekten mi? hic aldığım ürünleri orjinaliyle kiyaslamadim ben vitamin ve besin takviyesi aliyorum hep eczaneden faturali oluyor geneldeEcza deposu internetten satış yapamaz. Eczacinin internet satışı yapması yasak ama bazı eczacılar el altından ,başka isim üzerinden yapıyor. Yüklü alım yaptıkları için maliyetleri düşük oluyor haliyle. Bir ürünü 1 tane alırsan farklı 1000 tane alırsan farklı fiyattan alırsın. Yani internetten alırken üç seçen var, ya ilaç sahte, ya yurtdisindan kacak, ya da bir eczacı el altından satıyor. Ama bu dediğim ilaç için geçerli. Vitamin ,besin desteği ,dermakozmetik vsde eczaciya internet satış yasağı olmayabilir, ondan emin değilim. Benim güvenilir bir siteden yarı fiyatına aldığım Sebamed Güneş kremi ve Scholl ayak torpusu sahte çıkmıştı. Orjinalleriyle iyice karşılaştırınca farkettim. Karşılaştırmasam farketmezdim .
evet cnm bazi ilaclar o sekilde olabiliyor ama onu da zaten genelde ürün özelliklerinde belirtiyorlar. son kullanma tarihi yakin olan ürünler daha da ucuz oluyor. ben de lens solusyonunda son kullanma tarihi yakin olanlari aliyorum dedigin gibi ürün zaten 1 ayda bitecegi icin sorun olmuyorSon kullanma tarihi yakin ilaclar olabilir.
Bende cok bilinen bir markanin vitaminini kullaniyordum normalde 80tl ise 60a aliyordum. Son kullanma tarihinin bitmesine 1 yil kalan ilaclari daha ucuza satiyordu eczane. Zaten ilac 60gunluk, bir yil icinde bitecek olmasi birsey ifade etmiyordu
Eczaneden faturalıysa korkmayin.Aaa gerçekten mi? hic aldığım ürünleri orjinaliyle kiyaslamadim ben vitamin ve besin takviyesi aliyorum hep eczaneden faturali oluyor genelde
sahte ürün olsa faturali olmaz heralde değil miEczaneden faturalıysa korkmayin.
Benim aldığım faturalıydi ama eczane faturası değildi.Bir sitenin puanı yüksek bir saticisiydi. Eczaneden sahte ürün olmaz. Eczaneleri sağlık bakanligi denetliyor.sahte ürün olsa faturali olmaz heralde değil mi
Canım omegapa yı bende internetten aldım oda eczaneden geldi üretici firmayı aradım güvenebilirsiniz dedi.Merhaba bayanlar, ben hamile kalabilmek için tedaviler görüyorum. Karı koca bir sürü vitamin takviyesi kullanıyoruz. Malesef bu takviyeler çok pahalı. Hele eczaneden alınca çok daha pahalıya geliyor.
Ama ayni marka, eczaneden faturali ilaçlar internette bilindik sitelerde daha uygun fiyata satılıyor. Mesela eczanede 70 lira olan omega internette 50 lira (ayni marka, kargo bedava).
Kafama takılansa arada niye böyle fark var? Faturalı olmasına, bilindik sitelerden-güvenilir ünvanlı satıcılardan almamıza rağmen sahte ilaç satma durumu olabilir mi?
Nerden esti şimdi bu konu derseniz doktor eşime bir takviyeler yazdı neredeyse 1 aylık ilacın fiyatı 600 liraya filan gelicek internetten alırsam tabi daha uygun ama tasarruf edeyim derken kandırılmaktan korktum sizlere bir danışayım dedim...
ben burdaki yorumlardan şunu anladim. internetten satış yapan eczaneler o ilaci toptan tedarik ettiği için daha uygun fiyata aliyor bu yüzden daha uyguna satiyor diye düşünüyorumCanım omegapa yı bende internetten aldım oda eczaneden geldi üretici firmayı aradım güvenebilirsiniz dedi.
Sanırım kar payını düşüyorlar
Canım benimde içeme kurt düşmüştü sordum iyice bir kutu fiyatı 110 iki kutuyu aldımben burdaki yorumlardan şunu anladim. internetten satış yapan eczaneler o ilaci toptan tedarik ettiği için daha uygun fiyata aliyor bu yüzden daha uyguna satiyor diye düşünüyorum
ayni sorunu ben de yaşadım eczaci depoda yokmuş artik o ilaç üretilmiyormus diye sözde muadilini verdi sonra bi arastirdim ki bu muadil o kadar etkili değil üstelik o ilaç internette gayet güzel satiliyor. ucuz seyler de degilki 150 lira vermistimEn iyisi internetten almak. Tanıdık kazansın dedim ama hem yanlış hem de pahalı sattı. Bir daha mı asla!
Ben de böyle düşünüyorum. Aldığım lens ve solüsyonlardan sonra doktor yolunu tutmak zorunda kaldım. Muhtemelen ya sahteydi ya da tarihi geçmişti(doktorun demesi) bir müddet lens kullanamadım. Şimdi de gidip bildiğim bir optikten alıyorum, evet daha pahalı ödüyorum ama gözüm kırmızı ve ağrılı gezmiyorum. (İlaç ya da vitamin denemedim, onları bilemem, ama bu yaşadığımı paylaşmak istedim.)Ecza deposu internetten satış yapamaz. Eczacinin internet satışı yapması yasak ama bazı eczacılar el altından ,başka isim üzerinden yapıyor. Yüklü alım yaptıkları için maliyetleri düşük oluyor haliyle. Bir ürünü 1 tane alırsan farklı 1000 tane alırsan farklı fiyattan alırsın. Yani internetten alırken üç seçen var, ya ilaç sahte, ya yurtdisindan kacak, ya da bir eczacı el altından satıyor. Ama bu dediğim ilaç için geçerli. Vitamin ,besin desteği ,dermakozmetik vsde eczaciya internet satış yasağı olmayabilir, ondan emin değilim. Benim güvenilir bir siteden yarı fiyatına aldığım Sebamed Güneş kremi ve Scholl ayak torpusu sahte çıkmıştı. Orjinalleriyle iyice karşılaştırınca farkettim. Karşılaştırmasam farketmezdim .
Aaa gercekten mi? en korktugum olaylardan birisi ama ben hep bousch lomp un solusyonlarini aliyorum netten renu marka olani filan... bi kere farkli marka aldim benim de gözlerimi yakti hemen çöpe attim bir daha da hic farkli marka denemedim. ama inernetten hic lens almadim ceraset edemem.Ben de böyle düşünüyorum. Aldığım lens ve solüsyonlardan sonra doktor yolunu tutmak zorunda kaldım. Muhtemelen ya sahteydi ya da tarihi geçmişti(doktorun demesi) bir müddet lens kullanamadım. Şimdi de gidip bildiğim bir optikten alıyorum, evet daha pahalı ödüyorum ama gözüm kırmızı ve ağrılı gezmiyorum. (İlaç ya da vitamin denemedim, onları bilemem, ama bu yaşadığımı paylaşmak istedim.)