Bu ilaçlar neden ucuz?

Aaa gercekten mi? en korktugum olaylardan birisi ama ben hep bousch lomp un solusyonlarini aliyorum netten renu marka olani filan... bi kere farkli marka aldim benim de gözlerimi yakti hemen çöpe attim bir daha da hic farkli marka denemedim. ama inernetten hic lens almadim ceraset edemem.

siz nerden hangi marka almistiniz bana ozelden yazar misiniz?
Aldığım siteyi hatırlamıyorum, ama çok bilindik bir yerdi, hep aynı marka kullanıyorum zaten renu(solüsyon)ve acueve(lens) hatta daha önce de ordan almıştım sorun olamamıştı. Ama son aldığım dert oldu. Neyse ki kalıcı bir şey almadı. Ama dediğim gibi lens mi solüsyon mu sıkıntılıydı bilmiyorum. Açılmamış paketleri bile attım. 6 ay kadar lens kullanamadım. Sonra göz doktoruna tekrar gittim ve bir optikten devam ettim almaya.

bende lens solusyonlarimi netten aliyorum, arada cok ciddi fark oluyor. optik magazasindan 1 tane alacağım fiyata netten 2 tane alıyorum nerdeyse...

Şu cocuk meselesini bi halletsem sonra sırada gözler var... bıktım ben de gözlük, lens, lens solusyonu :KK43:

Aynen ben de öyle liste fiyatı 45 tl, t...l sitesinde 22 tl.

ben burdaki yorumlardan şunu anladim. internetten satış yapan eczaneler o ilaci toptan tedarik ettiği için daha uygun fiyata aliyor bu yüzden daha uyguna satiyor diye düşünüyorum

Dermoeczanem sitesi var, kendisinin dükkanı da varmış netten de satış yapıyor, arayıp bilgi alabilirsiniz ben çok memnunum istediğiniz ürün var mı bilmiyorum tabi.

Cunku internetteki saticilarin kira eleman vergi stopaj sigorta tarzinda bircok masraflari yok o yuzden daha uygun oluyor. Guvenilir yer olmasina dikkat edin

Merhaba bayanlar, ben hamile kalabilmek için tedaviler görüyorum. Karı koca bir sürü vitamin takviyesi kullanıyoruz. Malesef bu takviyeler çok pahalı. Hele eczaneden alınca çok daha pahalıya geliyor.

Ama ayni marka, eczaneden faturali ilaçlar internette bilindik sitelerde daha uygun fiyata satılıyor. Mesela eczanede 70 lira olan omega internette 50 lira (ayni marka, kargo bedava).

Kafama takılansa arada niye böyle fark var? Faturalı olmasına, bilindik sitelerden-güvenilir ünvanlı satıcılardan almamıza rağmen sahte ilaç satma durumu olabilir mi?

Nerden esti şimdi bu konu derseniz doktor eşime bir takviyeler yazdı neredeyse 1 aylık ilacın fiyatı 600 liraya filan gelicek :KK43: internetten alırsam tabi daha uygun ama tasarruf edeyim derken kandırılmaktan korktum sizlere bir danışayım dedim...
Pek çok giderleri olmuyor personel , kira vs gibi dolayısı ile kar oranları düşük oluyor ama ilaç olunca söz konusu pek bilemedim netten alınır mı.

X