• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu iki ayrı testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecenazecem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
164
44
13
32
Biri bebe time marka. Biri one time marka. İlişkinin üzerinden 35 gün geçtikten sorma yaptım bu iki testi. 1. Yaptığım testte sanki hayalet çizgi var gibime geldi, başka marka aldım onda hiçbir şey çıkmadı. İlişkiden sonra bir kez adet oldum ama bu silik çizgi kafamı karıştırdı, aynı şeyi yaşayan var mı. Bebe time de, bu kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG_20191203_090857.jpg
    IMG_20191203_090857.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 434
  • IMG_20191203_075614.jpg
    IMG_20191203_075614.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 443
Testlerin hassasliği farklidir ondsn birinde cikmayabilir. Yada hic yoktur belki.
Ikisidr ayni markami?

Evet bebe time markasıyla ilgili Birkaç defa daha duymuştum hayalet çizgi çıktığını. Halbuki bende aynı markayı yaptım aynı şekil silik çizgi çıktı ama doğruymuş hamileymişim . ama adi bir marka bende yokluktan onu bulup yapmıştım. Neden şüphelenip test yaptın bilmiyorum adette olmuşsun . yani bence kafana takma yüksek ihtimal kuruma çizgisidir albi ve bebetime adı çıkmış markalar

Evet bebe time markasıyla ilgili Birkaç defa daha duymuştum hayalet çizgi çıktığını. Halbuki bende aynı markayı yaptım aynı şekil silik çizgi çıktı ama doğruymuş hamileymişim . ama adi bir marka bende yokluktan onu bulup yapmıştım. Neden şüphelenip test yaptın bilmiyorum adette olmuşsun . yani bence kafana takma yüksek ihtimal kuruma çizgisidir albi ve bebetime adı çıkmış markalar
Bilmiyorum regl oldum ama aradan zaman geçince bir test yapim dedim yok üstünde vardı. İki ayrı marka dedim ikisini verdiler. Bebetime denedim önce o şekilde çıktı. Diğerini denedim tamamen tek çizgi. Aslında pek ihtimal yok regl olduğum için ama aklıma takıldı o hayalet çizgi. İlişkinin üzerinden 35 gün geçince koyu çıkması gerekmez mi varsa eğer

Bilmiyorum regl oldum ama aradan zaman geçince bir test yapim dedim yok üstünde vardı. İki ayrı marka dedim ikisini verdiler. Bebetime denedim önce o şekilde çıktı. Diğerini denedim tamamen tek çizgi. Aslında pek ihtimal yok regl olduğum için ama aklıma takıldı o hayalet çizgi. İlişkinin üzerinden 35 gün geçince koyu çıkması gerekmez mi varsa eğer
Kesinlikle koyu çıkardı ben adet günümde yaptığımda nete yakın çıkmıştı 2. Çizgi . bence kuruma çizgisi tatlım. İnternetten de bakarsan bu marka ile ilgili çokça kötü yorum var. Boşuna karıştırma aklını. Yinede belli olmaz Adetin geçerse tekrar yapabilirsin farklı ve faha hassas bi markayla 🤔

İlişkiden 35 gün sonra yapınca bu kadar silik çıkma ihtimali ve 2. Testte hiç çıkmama ihtimali var mı?
Cok uzun sure. Tek iliskimi.
Normalde ovulasyondan sora hadi en fazla 17 18 gun sora olsun belirti verir yani teste cikar 35 cok fazla

Kesinlikle koyu çıkardı ben adet günümde yaptığımda nete yakın çıkmıştı 2. Çizgi . bence kuruma çizgisi tatlım. İnternetten de bakarsan bu marka ile ilgili çokça kötü yorum var. Boşuna karıştırma aklını. Yinede belli olmaz Adetin geçerse tekrar yapabilirsin farklı ve faha hassas bi markayla 🤔
Sağol canım. İkişkiden 10 gün sonra regl oldum, o regl in üstünden de 25 gün geçti olsa koyu çıkmalıydı sanırım. Çünkü olsa ilk regl den hesaplansa 2 aylık olmalıydı, yani kopkpyu çıkmalıydı sanırım

Cok uzun sure. Tek iliskimi.
Normalde ovulasyondan sora hadi en fazla 17 18 gun sora olsun belirti verir yani teste cikar 35 cok fazla
Evet tek ilişki. 30 ekimde ilişki oldu, 12 kasımda regl oldum. Şimdi ise bu iki ayrı marka testleri yaptım. Uzun süre geçtiği için kırmızı çıkmalıydı sanırım öyle mi?

Sağol canım. İkişkiden 10 gün sonra regl oldum, o regl in üstünden de 25 gün geçti olsa koyu çıkmalıydı sanırım. Çünkü olsa ilk regl den hesaplansa 2 aylık olmalıydı, yani kopkpyu çıkmalıydı sanırım
Evet çokdaha koyu çıkmalıydı. Ama o ikinci çizgide bariz belli pek hayalet gibi değil benimde kafamı karıştırdı gibi bence tekrarlamalısın daha hassas bi testle. Allahın işi ne diyim 🤨

Evet tek ilişki. 30 ekimde ilişki oldu, 12 kasımda regl oldum. Şimdi ise bu iki ayrı marka testleri yaptım. Uzun süre geçtiği için kırmızı çıkmalıydı sanırım öyle mi?
Bak ben bebe time testi almistim. Birde oncomed testi.
Ikisindede cikmisti yaptiğimda vardi yani
Aslina bakarsan ikisi ucuz test cikmasi lazm birinde varsa digerindede.beb time yapma baska yap. Ama ne bilim yok gibi yani bebe time yanilmalar fazla oldugu icin

Bak ben bebe time testi almistim. Birde oncomed testi.
Ikisindede cikmisti yaptiğimda vardi yani
Aslina bakarsan ikisi ucuz test cikmasi lazm birinde varsa digerindede.
Anlam veremedim bende işte. Bebe time yaptığınız bu şekil mi çıkmıştı? Sanki benim pembe değil de gri çizgi gibi o yüzden kuruma çizgisi olabilir mi dedim

Evet çokdaha koyu çıkmalıydı. Ama o ikinci çizgide bariz belli pek hayalet gibi değil benimde kafamı karıştırdı gibi bence tekrarlamalısın daha hassas bi testle. Allahın işi ne diyim 🤨
Bir de ben ilk o hayalet çizgi çıkanı denemiştim. Daha tecrübesizce kullandım yani afedersiniz çubukla damlatmadım da direk üzerine çok az idrarımı yaptım. Ondan olabilir mi

Back