- 6 Kasım 2020
- 69
- 191
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Ben lazer epilasyon yapıyorum mesleğim bu estetisyenim. Bu bacaktan daha beterleri var, ve lazer cihazıyla geçer emin olun. Yalnız buz lazeri önermem, Alexander lazer cihazı sizin için uygun bu batıklar anca o cihaz ile geçer. Çünkü derinin altına ışını nufus ediyor ve seanslara girdikçe düzeliyor. Zaten cihaz için de gayet uygun ten rengi ve kıl rengi. Tek yapmanız gereken hastanelerde Alexander lazere girmeniz ve sürekli kabak lifi kesesi ile kese yapmanız olacaktır. Belki birde nemlendirici iyi günler
İyi ki yazmışım buraya, çok ama çok teşekkür ederim. Benim gibi olanlar için de çok faydalı oluyor yazdıklarınız. Peki lazerden sonra tamamen bu kırmızılıklar kaybolup pürüzsüz hale geliyor mu? artık kılında falan da değilim. Ve alexander ve buz lazer farkı ne oluyor? Bir yer ile görüştüğümde buz lazere başlatırız seni demişlerdi bacaklarımı gösterdiğimde. Tabi güvenilirliğinden emin değilim hiç gittiğim yerin. Şimdi araştırıyorum inşallah iyi bir yer bulurum bende. Fiyat ortalama ne oluyor bir de? çok soru sordum kusuruma bakmayın