- 6 Kasım 2020
- 69
- 191
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Öncelikle iğrenç ya da acaip bir görüntü yok cilt renginiz çok çok açık o yüzden kılkökleriniz belli oluyor.
Benim fikrimce
1. Önce bir doktora gidin kılkökleriniz iltihaplanmış gibi duruyor. O kırmızılık batma/yanma neyse bir gitsin. O süre içinde ağda yapmayın bacaklarınızı bir süre rahat bırakın kılkökleriniz de iyileşsin oynamayın ellemeyin.
2. Buz lazeri çok çok çok tavsiye ederim. Ağrısız,acısız, yarasız hicbir yan etkisiz. Ankara'daysanız kendi gittiim yeri gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Bende acaba kıl kökü iltihabı mı diye düşünüyorum ama hiçbir acı yanma kaşıntı hissi de yok. Ne zaman o epilatörü kullandım gitti benim bacaklar. Bir de cahil cahil üst bacaklarımı da öyle aldım. Keşke Ankara'da olsam ama malesef başka bir şehirdeyim. Yorumları okuyorum buz lazer yaptırdım kıllar geri geldi, leke oluştu, bacaklarım nokta nokta oldu ya da çok azalmadı diyenleri gördüm. O yüzden tereddütte kaldım. Yoksa parası umrumda değil koşa koşa giderim. Sen kaç seans gittin, pürüzsüzlük sağlıyor mu vücuda? yardımın için de çoook teşekkür ederim