Bu halimden bıktım sıkıldım bezdim

Hiç yatmasanız artık olduğunuz yerde sızsanız belki ayak geçirmeye fırsatınız olmaz bi deneyin bence istesenizde istemesenizde uyuyacaksınız sonunda o_O
ha bide gün içinde kendinizi yorun hemde fazlasıyla yani düşünücek haliniz kalmasın :KK66:

Bu cevap banaydı sanırım. Uyuşmaydı şuydu buydu bunların hepsi psikolojik. Yani temelinde psikolojik sorunlar var demek istiyorum.

Bak kardeşim sen şimdi hangi ilacı alıyorsan bırakıyorsun ve ne yapıp edip, bir şekilde ayarlayıp en az bir haftalığına farklı bir yere gidiyorsun. Biraz ortam değiştiriyorsun, mümkünse yalnız ol. Kafanı dinle ama olumsuz anlamda değil. Sen çok bunalmışsın, sana gelmişler resmen. Bir süreliğine bu karışıklıktan uzaklaşıyorsun, bu süre zarfında senin canını sıkan şeyleri hiç düşünmüyorsun. Geri döndüğünde sorunlarını çözmek için hepsini bir sıraya koy, sakin kafayla düşün ve çözüm bul. Dediğim gibi, bir şekilde ayarla artık nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama bulunduğun ortamdan uzaklaş, biraz dinlen ve döndüğünde gerçekten tazelenmiş bir şekilde döneceksin. İster inan ister inanma.
Malesef hayatım o kadar toz pembe değil tatillik bi durumda değilim :KK43: yine de teşekkürler tavsiyeniz için.. Ve merak edenler varsa aranızda ne derdi var acaba diye bir önceki konumu okuyabilir tekrar tekrar yazıp işgal etmeyeyim burayı şimdi.. Okonudaki mevzular da buz dağının görünen kısmı tabi.. Benim elimde her şey biliyorum ama yapamıyorum artık..

Hiç yatmasanız artık olduğunuz yerde sızsanız belki ayak geçirmeye fırsatınız olmaz bi deneyin bence istesenizde istemesenizde uyuyacaksınız sonunda o_O
ha bide gün içinde kendinizi yorun hemde fazlasıyla yani düşünücek haliniz kalmasın :KK66:
benim çocukluğumdan beri bacaklarımda karıncalanma olur,bayağı hafifledi artık,beslenmeye de dikkat edince canım,tüm vücutta varsa düşünemiyorum rabbim kolaylık versin

Malesef hayatım o kadar toz pembe değil tatillik bi durumda değilim :KK43: yine de teşekkürler tavsiyeniz için.. Ve merak edenler varsa aranızda ne derdi var acaba diye bir önceki konumu okuyabilir tekrar tekrar yazıp işgal etmeyeyim burayı şimdi.. Okonudaki mevzular da buz dağının görünen kısmı tabi.. Benim elimde her şey biliyorum ama yapamıyorum artık..

arkadaşın konusu arkadaşalr

Selamlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Ben istanbulda özel bir üniversitede %100 ingilizce psikoloji bölümü okuyorum annem babam öğretmen okul biizm uzaktan akrabamızın okulu memleketlimiz bize söz verdi burs vereceğine bedava okuyacağıma dair ancak ben tercih yapıp gelince işler böyle olmadı bizi tanımazdan geldi dilenci muamelesi yaptı ilk sene hazırlıkta 3 bin tl ödedik ikinci sene yani birinci sınıfta da aynı fakat sonraki seneler bursu %50 ye indirdi ve her sene 15 bin tl civarı para ödemeye başladık daha doğrusu annem ödüyor babam da aylık harclığımı gönderiyor.. Ben hazırlıktan sonraki ilk iki senemde okula gitmedim hep devamsızlıktan kaldım psikolojik ve fiziksel bir çok rahatsızlık yaşadım hastanede yattım okula uyum sağlayamadıö başını kaçırdım sonunu getiremedim vs derken 2 buçuk sonunda ilk dersimi verdim yani iki buçuk sene hiç ders veremedim.. Şu anda benimle başlayanlar mezun oluyor babam beni hep bir dersten bile kalırsan seni öldürürüm okuldan alırım para yollamam vs gibi şeylerle korkuttuğu için gerçeği söyleyemedim ve şu an mezun oluyorum sanıyor bir iki hafta sonra istanbula geliyor annem de okulu bir sene uzattım sanıyor ve ben arkandayım üzülme diyor ama babam anneme senelerce şiddet uygulamış eve beş kuruş hayrı olmayan bir tl nin kavgasını eden ben başarısız olsam bana küfürler edip el kaldıran anneme yüklenen al işte senin kızın diyen bir adam .. Çok kötüyüm çok korkuyorum aslında aptallık bende bir okul nasıl iki sene uzatılır of ne yapıcamı bilmiyorum uyku uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli stresten yüzüm gözüm yara oldu kıyamet kopucak .. Babam öğretmen dedimya öğrencilerine gelince anlayışlı saygılı yol gösterici ailesine gelince ise bir katilden psikopattan farkı yok .. Ben ne yapıcam çalışsam kendim ödesem okulu senelik ücret 25 bint tl oldu ödeyemem de.. Okulu asla bırakamam çünkğ beş senem boşa gitmiş olacak ve bu mesleği yapmayı çok istiyorum ama bölüm ingilizce olduğu için çok da zorlanıyorum vs vs çok kötüyüm ya içimi dökmek istedim belki benimki gibi bir durum yaşayan olmuştur şimdidenn teşekkürler yorumlarınız için

bence babana söylemelisin tüm gerçeği söyle mektup yaz,ne kadar üzüldüğünü yaz,aslında çalışsan o paranın ne kadar zor elde edildiğini anlardın öğretmen aile için büyük para,
ama ucunda ölüm yok ya,kesinlikle anlatmalısın bu yükten kurtul,hafifle abla tavsiyesi sana 38 yaşında ve görmüş geçirmiş bir ablanım canım

bence babana söylemelisin tüm gerçeği söyle mektup yaz,ne kadar üzüldüğünü yaz,aslında çalışsan o paranın ne kadar zor elde edildiğini anlardın öğretmen aile için büyük para,
ama ucunda ölüm yok ya,kesinlikle anlatmalısın bu yükten kurtul,hafifle abla tavsiyesi sana 38 yaşında ve görmüş geçirmiş bir ablanım canım
Annemin israrı uzerıne babama yaz okuluna kaldım dedım yapacak bir şey yok dedi şimdilik böyle kaldı annem de bu halimi gördükçe daha çok üzülüyor neden bunca zaman bana bir şey anlatmadın dedi durdu ben arkandayım senden değerli hiçbir şey yok diyor.. Annem benim

Yasadıgın seyın aynısını ben de yasadım. Buna panık atak denılıyor. En son eylulde gecırmıstım ve 1 ay once de ılaclarımı almayı bıraktım. Iyı oldugumu dusunuyordum ta kı 2 gun onceye kadar gene atak geldı ve acıle gıttım ben de ılac verdıler sonra psıkıyatrıste gıttım tekrar basladım ılaclara. Bende de atak geldıgı zaman once bacaklarımda tuhaf bır hıs olusuyor sonra sureklı yurume hareket etme hıssı gelıyo yerımde duramıyorum ve yavas yavas vucudum yuzum uyusmaya baslıyo burnumun ucu bıle uyusuyor o an nefesım bozuluyo olcek gıbı hıssedıyorum ve bu ılac almazsam saatlerce suruyor. Allah yardımcımız olsun.

Hangi ilacı alınca geçiyor peki ? Burda ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ben rixper stilizan atarax bide citoles kullandım bir işe yaramadı belki doktora sorarım sizinkini .. Bana anca diazem etki ediyo dile yapıştırıp pamuk gibi uyutuyo ama onu da vermiyorlar acil durum haricinde bağımlılık yaptığı için :KK43:

Yasadıgın seyın aynısını ben de yasadım. Buna panık atak denılıyor. En son eylulde gecırmıstım ve 1 ay once de ılaclarımı almayı bıraktım. Iyı oldugumu dusunuyordum ta kı 2 gun onceye kadar gene atak geldı ve acıle gıttım ben de ılac verdıler sonra psıkıyatrıste gıttım tekrar basladım ılaclara. Bende de atak geldıgı zaman once bacaklarımda tuhaf bır hıs olusuyor sonra sureklı yurume hareket etme hıssı gelıyo yerımde duramıyorum ve yavas yavas vucudum yuzum uyusmaya baslıyo burnumun ucu bıle uyusuyor o an nefesım bozuluyo olcek gıbı hıssedıyorum ve bu ılac almazsam saatlerce suruyor. Allah yardımcımız olsun.
Çok geçmiş olsun bu arada bunu yaşamayan anlayamıyor sebepsiz yere ne eziyetler çekiyoruz :KK43: öğrenmiştim bununla yaşamayı atak gelince sakinleştiriyordum kendimi ama bu aralar yaşadığım problemler beni benden aldı yine başladı kabus :KK43:

Allah sifa versin canim. Onceki konunu da okudum babanin tavri yumuşak olsa bu kadar gerilmezsin bence. Dediğin gibi hayat toz pembe degil ne yazik ki. Bir ise.girip calissan nasil olur yurutemez misin ki? Hem kafan dagilir hem de okul icin para biriktirmiş olursun. Bu sekilde daha kötü olacaksin. Madem tatile gitme sansin yok calismayi yada spor falan gibi etkinliklerle ugrasmayi dene istersen, kendini oyala. Ne kadar yorulursan o kadar az takarsin kafaya.

Canim ankarada ofelya thomas in klinigi bi ara yasadigin seyden bahset bence sana yardimci olacaklardir.Ben senin gibi birsey yasamadim ama ciddi panik atak krizlerim vardi ondan kurtuldum gunu birlik esimle sabah ankaraya gittim aksam dondum istanbulda yasiyorum.O nefesin yetmemesi vs. O hissi iyi bilirim ama bence ofelya hanim yardimci olur

Canım ben de psikoloğum ve anksiyete bozukluğum var, hiç öyle kendini yetersiz görme. Seni çok iyi anlıyorum, ama her şey beyinde bitiyor biliyorsun. Bak "evdeki terApist" kitabını al, hem bu sana ilerde danışanlarımla iletişiminde de yardımcı olur. Bir de canım, sen psikoloji okuyorsan, hocaların psikolog:KK66: onlardan yardım istesene, biliyorsun bizlerde biraz meslektaş kardeşliği vardır, normalde ücretli bakıyo olsalar bile, sana yardımcı olurşar

BU arada eski konuna bakınca hatırladım seni, beynin sürekli şimdi ne yapacağım, aileme be söyleyeceğim bunları düşünüyor.. Onu halletmeden kurtulamazsın ataklardan.. Bir de nefes alamıyormuş gibi hissettiğinde burnunu ve ağızını kapa, 5e kadar say, bu esnada beynindeki oksijen dengelenecek. Sonra da yavaş yavaş 10a kadar sayarak burnundan nefes al, tut, çok daha yavaş nefesini ver. İyi gelecektir. Bi kaç egzeriz Daha var, özelden yardımcı olabilrim, bir de ı dediğim kitabı muhakkak al, evdeki terapist, çok işine yarayacak

Psikoljik problemler her zaman icin daha zor oluyor
Allah yardimciniz olsun
Maddi problemleriniz yoksa cok iyi terapiler ile basarili olmuş psikiyatristlerden randevu alabilirsini

Hangi ilacı alınca geçiyor peki ? Burda ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ben rixper stilizan atarax bide citoles kullandım bir işe yaramadı belki doktora sorarım sizinkini .. Bana anca diazem etki ediyo dile yapıştırıp pamuk gibi uyutuyo ama onu da vermiyorlar acil durum haricinde bağımlılık yaptığı için :KK43:
bana doktor şimdi gündüzleri kullanmam için paxera akşamları ise stilizan yazdı bir de bu atak anında almam için stabina yazdı ama stabina yeşil reçeteli sadece atak anı için

BU arada eski konuna bakınca hatırladım seni, beynin sürekli şimdi ne yapacağım, aileme be söyleyeceğim bunları düşünüyor.. Onu halletmeden kurtulamazsın ataklardan.. Bir de nefes alamıyormuş gibi hissettiğinde burnunu ve ağızını kapa, 5e kadar say, bu esnada beynindeki oksijen dengelenecek. Sonra da yavaş yavaş 10a kadar sayarak burnundan nefes al, tut, çok daha yavaş nefesini ver. İyi gelecektir. Bi kaç egzeriz Daha var, özelden yardımcı olabilrim, bir de ı dediğim kitabı muhakkak al, evdeki terapist, çok işine yarayacak
O bi kaç egzersizleri bana da özelden yazabilir misiniz

Cok tesekkur ederim

X