bu hafta sonuç alanlar

:teytey::teytey::teytey:Kızlar çok mutluyum Allah herkese nasip etsin İnşallah. Kanda hcg pozitif çıktı.
TEBRİK EDERİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİZİM MELEKLERİMİZDE TEZ ZAMANDA GELİR AMİN:teytey::teytey:

Yok canım ben o dediğin filmleri çektirmedim. Sadece bu seferinde merkezi değiştirdim. Hatta önceki yerde beni hastalık hastası yapmışlardı şunun var bunun var diye. Pcos un var demişlerdi. İkincide merkezde tamamen sağlıklı olduğumu söylediler, tedaviye başladık. Bu tamamen Allahın takdirine bağlı süresi gelince oluyor.

Hadi senden de güzel haber alalım inşallah. Stresi boşver en büyük düşmanımız o fırsat vermemek lazım. En zoru beklemek gerçekten önceki denemelerde sürekli yatmıştım. Bunda neden se yerimde duramıyordum bazen evin içinde dolaşmaktan yorgun düşüyordum. İnşallah iyi haberler alırsın.

maalesef olmadı canım ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı doktorum bile çok şaşırdı çok kötüyüm

Ah canım çok üzüldüm. İnan senden çok umutluydum. Allah hayırlısını versin. Hepsinin bir vakti var demek ki. İnşallah bir dahakine Allah yüzünü güldürsün.senağlama

DOU DOU çok sevindim canım. umarım sorunsuz bir hamileleik olur. darısı başımıza artıkkk. benim için de dua edin ne olur. aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum

İnşallah canım. İyi dileklerin için saol. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın.a.s.

Ben de onu duymuştum canım. Bazen çok iyi kalite embriyo tutmuyo. Ama kötü kalite olanlar daha iyi gelişiyo. Bana tüp bebek hemşiresi söylemişti. Demek ki kısmet işi. Allah hayırlısını versin. İnşallah bir dahakine istediğiniz sonuçları alırsınız.
Bu iş o kadar yıpratıcı ki biliyorum. Allah yardımcımız olsun. İnşallah ben de sorunsuz geçiririm bu dönemi.

doudou tebrik ederim hayırlı olsun
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı
bu ay olmayan arkadaşlar inşallah bir dahaki denemeniz pozitif olur dua edeceğim
Allah herkesin kalbindekini versin
sevgiler..

iyi dileklerin için sağol canım.:1hug:
ama bugün hiç moralim yok.:bbo:karnım ağrıyo.sanki adet olacak gibi.ne hissettiğimi bilmiyorum.kafam ve duygularım çok karışık.
allahım emeklerimizi boşa çıkarma inşallah.

Doudou mrb canım bu gün bir türlü giremedim siteye hamilelik nasıl yerinden kımıldama bebişlerine iyi bak canım çok öpüyorum seni.

doudou nerelerdesin canım hamilelik nasıl. Haberlerini bekliyorum

helin merhaba seni merak ediyorum nasılsın canım kendini bir an önce toparlamaya çalış bak ikimizinde önünde yine bir tedavi süreci var bak doudou başardı sıra bizde.

Merhaba kızlar ben bugün tekrar hcg takibine gittim. İki katına çıkmış . Doktor herşey yolunda gayet iyi dedi. Ama çok ağrım var ona da normal dedi geceleri uykumdan uyandırıyo. İyiyim ama çok şükür.

Sağol canım teşekkürler. Bende dileklerine katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…