TEBRİK EDERİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİZİM MELEKLERİMİZDE TEZ ZAMANDA GELİR AMİN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Kızlar çok mutluyum Allah herkese nasip etsin İnşallah. Kanda hcg pozitif çıktı.
doudou canım benim aslında merak ettiğim şey şu, şimdi ben 1 tane denedim ve olmadı ama benim hiçbirşeyim yok gibi görülüyor eşimin sperm sayısı düşük... ama bana öyle histeroskopi bilmem ne çekilmedi sadece kanal filmini ben önceden merakımdan çektirmiştim o kadar, doktorum sadece hormon tahlili birde vajinadan aldığı parçayı (akıntı) tahlil ettirdi (smear testi diyorlar sanırım) temiz çıktı... acaba bende bilinmeyen birşeymi varda olmadı? bu yüzden sana özel birşey yaptılarmı sonraki denemelerde yada farklı ilaçlar kullandırdılarmı die merak ediyorum... içim rahat olsun istiyorum eğer bir daha denersem kafamda acaba bende birşeymi varda olmuyor demek istemiyorum....
tebrikler canım.a.s.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah darısı başımıza
benimde test günüm 25 ocak.artık heyecan da, streste en üst düzeyde bendesırnaşık şeylaelaelaelaelae
o kadar zormuş ki beklemek,sabretmek......
benim içinde dua edin arkadaşlar.
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
lütfen allahım bebişlerimiz bizimle olsun.
maalesef olmadı canım ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı doktorum bile çok şaşırdı çok kötüyüm
DOU DOU çok sevindim canım. umarım sorunsuz bir hamileleik olur. darısı başımıza artıkkk. benim için de dua edin ne olur. aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum
benımkıde cok sasırmıstı gözü kapalı hamile kalabılecek bı hastaymısım
benımle aynı gun bı hastaya tansfer yapılmıstı kadının 3 tane yumurtası olmustu
2 omustu ve tek embiryo transferi yapıldı ki o da cok iyi degildi ve benim 3 embiryomada a kalite dıyolardı yanı gercekten oyleydı
aynı gün tahlil yapıldı ve o hamile ama ben degilim tam bir sok durumu yani :1shok:
kader diyorum ben artık vardır saati zamanı
yazılmıssa yasıyacaz bu duyguyu :1rolleyes:
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah a.s.
Allah tamamını erdirsin canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
TEBRİK EDERİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BİZİM MELEKLERİMİZDE TEZ ZAMANDA GELİR AMİN:teytey::teytey:
iyi dileklerin için sağol canım.:1hug:Hadi senden de güzel haber alalım inşallah. Stresi boşver en büyük düşmanımız o fırsat vermemek lazım. En zoru beklemek gerçekten önceki denemelerde sürekli yatmıştım. Bunda neden se yerimde duramıyordum bazen evin içinde dolaşmaktan yorgun düşüyordum. İnşallah iyi haberler alırsın.
maalesef olmadı canım ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı doktorum bile çok şaşırdı çok kötüyüm
ebrizm özelden yazdım sana bir bak istersen
doudou tebrik ederim hayırlı olsun
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı
bu ay olmayan arkadaşlar inşallah bir dahaki denemeniz pozitif olur dua edeceğim
Allah herkesin kalbindekini versin
sevgiler..