çok üzgünüm ama sonuç negatif arkadaşlar.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çok üzgünüm ama sonuç negatif arkadaşlar.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:teytey::teytey::teytey:Kızlar çok mutluyum Allah herkese nasip etsin İnşallah. Kanda hcg pozitif çıktı.
kızlar benim aşılama tutmadı. kendimi pekde olumsuz sonuca hazırlayamamışım.senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama yinede yarın hemen 2. aşılama için iğnelere başlayacağım.
AZRA, , BONADEA, BİRCİNGENE umarım sizin sonuçlarınız olumlu olur.
sağol canım desteğin için.evet beni ancak sizler anlarsınız.duanada amin diyorum.arkadasim bende sonucu negatif görunce 7 ay önce biliyorum olmadi ama yine de bi umut dr.dan bekledim yok demesini,ama olmayinca olmuyor 5 kere ayni aciyi yasayan birisi olarak sana teselli nasil verilir bilmiyorum rabbim seni sözünü bilmeyen bos konusan insanlarin teselli verirken kirdigi laflarindan korusun YASAMAYAN BILEMEZ bana bi arkadas aman benim varda ne oldu biktim demisdi yani böyle teselli de var yakan yikan yürek parcalayan.ACIYI VEREN MEVLAM SABRINIDA VERSIN DEVASINIDA INSALLAH:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
desteğin için sağol canım.allah hepinizden razı olsun.Çok üzüldüm kuzum kısmet değilmiş canım malesef çok zor katlanılabilen bir durum bizlerde yaşadık inşallah bir an önce topralayıp bir sonraki deneme için kendini hazırlarsın:teselli:
canım bende senin için çok üzgünüm.Canım üzülme yaaaa!
Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecek umarım.Benim sonuç daha çıkmadı ama muhtemelen olumsuz çünkü kanamam var.Allah' a hepimiz için dua ediyorum.
canım çok üzgünüm.bende içimden diyordum ki olacak.ama ne yazık ki olmadı.kızlar benim aşılama tutmadı. kendimi pekde olumsuz sonuca hazırlayamamışım.senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama yinede yarın hemen 2. aşılama için iğnelere başlayacağım.
AZRA, , BONADEA, BİRCİNGENE umarım sizin sonuçlarınız olumlu olur.