daha 9 ay birlikteyiz. Bazen gerçekten aynı durumu yaşıyor olmakla anlaşılıyor. Banada millet teselliler verirken eşim ve annem bile anlamadılar ama burda birbirimizi anlıyoruz aynı aşamalardan birebir geçtiğimiz için. Allahım inşallah ikizdir. O konuda bir şeyler dedilermi.
canım çok sevindim allah analı bablı büyütsün inşallah darısı benim ve tüm isteyenlere inşallah :dance::teytey::teytey: helin ne yaptı peki onuda mera ediyorum
Hadi sende başla tedaviye beraber paylaşırız süreci. İnşallah senden de iyi haberler alacağız canım.
doudou gözün aydın olsun canım şimdi sırada 9 ay sonra kucağına almak var
darısı da bizlere olsun artık ne diyelim
canım tebriklera.s.Hcg 127 çıktı..............:sm_cool:
tekrar tedaviye kararımı bende senin sayende verdim canım. Sende bana çok cesaret verdin ve şimdide acayip bir umut demekki 2. de sevinebilirim diyorum. önderliğin için teşekkürler. Çok sağol canım ya bu günümü öyle güzel hale getirdinki mutlu haberinle.ikizleriiz hayırlı olur inşallah.
canım çok sevindim allah analı bablı büyütsün inşallah darısı benim ve tüm isteyenlere inşallah :dance::teytey::teytey: helin ne yaptı peki onuda mera ediyorum
çooooooook sevindim canım...:sm_cool:doudou cum hiç belirtin oldu mu? benim şu an transferimin 8. günüm ama hiçbir belirtim yok...:çok üzgünüm:
çooooooook sevindim canım...:sm_cool:doudou cum hiç belirtin oldu mu? benim şu an transferimin 8. günüm ama hiçbir belirtim yok...:çok üzgünüm:
Doudou Canim Senin Ilk Yapilan Denemenle Son Yapilan Denemen Arasinda Bir Fark Varmiydi? Tedavi Açisindan
Doudou Nasil Sevindim Anlatamam, Ofiste Olmasam Ağliycam Mutluluktan... Allahim Mutluluğunu Daim Etsin Daha Güzel Günlere Inşallah....
helin hadiiii nerelerdesin bak şeker teyze oluyoruz hemde doudou müjdeyi verdi sıra sende.
tebrık ederım canım gule gule saglıkla gelsin küçük melegin :asigim:
Bende çok merak ettim gerçekten İnşallah iyi haberlerle gelir.