bu hafta sonuç alanlar

doudou gözün aydın olsun canım şimdi sırada 9 ay sonra kucağına almak var
darısı da bizlere olsun artık ne diyelim

Hadi sende başla tedaviye beraber paylaşırız süreci. İnşallah senden de iyi haberler alacağız canım.

canım çok sevindim allah analı bablı büyütsün inşallah darısı benim ve tüm isteyenlere inşallah :dance::teytey::teytey: helin ne yaptı peki onuda mera ediyorum

Canım teşekkür ederim saol. Emin ol dua ederken kendime değil herkese dua ediyorum. Allah herkese bu duyguyu tattırsın.:sm_cool:

Hadi sende başla tedaviye beraber paylaşırız süreci. İnşallah senden de iyi haberler alacağız canım.

tekrar tedaviye kararımı bende senin sayende verdim canım. Sende bana çok cesaret verdin ve şimdide acayip bir umut demekki 2. de sevinebilirim diyorum. önderliğin için teşekkürler. Çok sağol canım ya bu günümü öyle güzel hale getirdinki mutlu haberinle. ikizleriiz hayırlı olur inşallah.

doudou gözün aydın olsun canım şimdi sırada 9 ay sonra kucağına almak var
darısı da bizlere olsun artık ne diyelim

İnşallah canım çok mutluyum hiç umudum yoktu. Defalarca denediğim için. Demek ki pes etmemek gerekiyor. Hepinizden Allah razı olsun.

Canım ben bu uğurda o kadar kötü günler yaşadım ki. Hiç kolay değil. Allah hayırlısını versin. Olacak inşallah senin de hissediyorum ben.

canım çok sevindim allah analı bablı büyütsün inşallah darısı benim ve tüm isteyenlere inşallah :dance::teytey::teytey: helin ne yaptı peki onuda mera ediyorum

diğer tarafta yazmışsın canım doudou ve helinden haber varmı diye fark etmedim canım. mahsuru yoksa seni arkadaş listeme ekledim.

çooooooook sevindim canım...:sm_cool:doudou cum hiç belirtin oldu mu? benim şu an transferimin 8. günüm ama hiçbir belirtim yok...:çok üzgünüm:

çooooooook sevindim canım...:sm_cool:doudou cum hiç belirtin oldu mu? benim şu an transferimin 8. günüm ama hiçbir belirtim yok...:çok üzgünüm:

canım daha 4 günün var herkesde belirti olcak diye bir kural yok kendine boşa stres yapma inşallah hamişsindir kendini üzmea.s.

Doudou Nasil Sevindim Anlatamam, Ofiste Olmasam Ağliycam Mutluluktan... Allahim Mutluluğunu Daim Etsin Daha Güzel Günlere Inşallah....

Doudou Canim Senin Ilk Yapilan Denemenle Son Yapilan Denemen Arasinda Bir Fark Varmiydi? Tedavi Açisindan

Canım benim çok ağrım vardı hala var korkuyorum. Oturup kalkamıyorum. Ama kişiden kişiye değişir olur inşallah seninde, gönlünü ferah tut.

Doudou Canim Senin Ilk Yapilan Denemenle Son Yapilan Denemen Arasinda Bir Fark Varmiydi? Tedavi Açisindan

Var canım başka yerde yaptırmıştım. Vitamin falan kullandırmıyorlardı. Bi de çok iyi bir yer değilmiş tecrübelerimle öğrendim. Bu seferkinde ek bissürü ilaç kullandım.

helin hadiiii nerelerdesin bak şeker teyze oluyoruz hemde doudou müjdeyi verdi sıra sende.

Doudou Nasil Sevindim Anlatamam, Ofiste Olmasam Ağliycam Mutluluktan... Allahim Mutluluğunu Daim Etsin Daha Güzel Günlere Inşallah....

Saol canım Allah herkese nasip etsin. Daha idrak edip sevinemiyorum inan, daha olayın çok farkında değilim. İnşallah sağlıklı devam eder.

Bende çok merak ettim gerçekten İnşallah iyi haberlerle gelir.

Sen prenses hayatına devam şekerim sakın kalkıp kendini çok yorma iznin ne zamana kadar izinlisin. Aman dikkat et minişlerimize.Helin inşallah sevinçli haber almıştır o yüzden girmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…