Sen prenses hayatına devam şekerim sakın kalkıp kendini çok yorma iznin ne zamana kadar izinlisin. Aman dikkat et minişlerimize.Helin inşallah sevinçli haber almıştır o yüzden girmemiştir.
doudou tebrik ederim canım :1hug:allah tamamına erdirsin allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinbenimde dün yumurtalarım toplandı sanırım perşembede transferim olacak banada dua edin arkadaşlar rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
Canım benim işim çok yoğun ve yorucu o nedenle gebelik süresince rapor almayı düşünüyorum. Herşey yolunda gider İnşallah.
mrb kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim bu ay gonaphene kullandım yani ovulasyon uyarıcı ayın 19unda dr gittim bi yumurtam çok ii gelişmiş iğneyi öteki ay yaptıracam ama bu ayda tutatbilir dua edin kızlar
mrb kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim bu ay gonaphene kullandım yani ovulasyon uyarıcı ayın 19unda dr gittim bi yumurtam çok ii gelişmiş iğneyi öteki ay yaptıracam ama bu ayda tutatbilir dua edin kızlar
tebrikler canım.a.s.Hcg 127 çıktı..............:sm_cool:
hoşgeldin aramıza canıma.s.mrb kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim bu ay gonaphene kullandım yani ovulasyon uyarıcı ayın 19unda dr gittim bi yumurtam çok ii gelişmiş iğneyi öteki ay yaptıracam ama bu ayda tutatbilir dua edin kızlar
inşallah herşey yolunda gider,en kısa zamanda bebişine kavuşursun.:1hug:doudou tebrik ederim canım :1hug:allah tamamına erdirsin allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinbenimde dün yumurtalarım toplandı sanırım perşembede transferim olacak banada dua edin arkadaşlar rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
helin hadiiii nerelerdesin bak şeker teyze oluyoruz hemde doudou müjdeyi verdi sıra sende.
:teytey::teytey::teytey:Kızlar çok mutluyum Allah herkese nasip etsin İnşallah. Kanda hcg pozitif çıktı.
maalesef olmadı canım ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı doktorum bile çok şaşırdı çok kötüyüm
:teytey::teytey::teytey:Kızlar çok mutluyum Allah herkese nasip etsin İnşallah. Kanda hcg pozitif çıktı.