bu hafta sonuç alanlar

mrb kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim bu ay gonaphene kullandım yani ovulasyon uyarıcı ayın 19unda dr gittim bi yumurtam çok ii gelişmiş iğneyi öteki ay yaptıracam ama bu ayda tutatbilir dua edin kızlar

Sen prenses hayatına devam şekerim sakın kalkıp kendini çok yorma iznin ne zamana kadar izinlisin. Aman dikkat et minişlerimize.Helin inşallah sevinçli haber almıştır o yüzden girmemiştir.

Canım benim işim çok yoğun ve yorucu o nedenle gebelik süresince rapor almayı düşünüyorum. Herşey yolunda gider İnşallah.

doudou tebrik ederim canım :1hug:allah tamamına erdirsin allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin benimde dün yumurtalarım toplandı sanırım perşembede transferim olacak banada dua edin arkadaşlar rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

dualarımız seninle allah inşallah hayırlısını versin canım

Hoşgeldin canım aramıza.İnşallah dediğin gibi olur da bu ay tutar.Allah sana ve bizlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.

doudou canım benim aslında merak ettiğim şey şu, şimdi ben 1 tane denedim ve olmadı ama benim hiçbirşeyim yok gibi görülüyor eşimin sperm sayısı düşük... ama bana öyle histeroskopi bilmem ne çekilmedi sadece kanal filmini ben önceden merakımdan çektirmiştim o kadar, doktorum sadece hormon tahlili birde vajinadan aldığı parçayı (akıntı) tahlil ettirdi (smear testi diyorlar sanırım) temiz çıktı... acaba bende bilinmeyen birşeymi varda olmadı? bu yüzden sana özel birşey yaptılarmı sonraki denemelerde yada farklı ilaçlar kullandırdılarmı die merak ediyorum... içim rahat olsun istiyorum eğer bir daha denersem kafamda acaba bende birşeymi varda olmuyor demek istemiyorum....

inşallah bu ay tedavin olumlu sonuç verir.Allah olmayan ve isteyen her keze versin.Sen en çok duayı doudou dan iste hamilelerin duası kabul olurmuş.yerimseniben

hoşgeldin aramıza canıma.s.
tedavin hayırlı olsun.inşallah bi an önce bebişine kavuşursun.

inşallah herşey yolunda gider,en kısa zamanda bebişine kavuşursun.:1hug:

benimde test günüm 25 ocak.artık heyecan da, streste en üst düzeyde bendesırnaşık şeylaelaelaelaelae
o kadar zormuş ki beklemek,sabretmek......
benim içinde dua edin arkadaşlar.
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
lütfen allahım bebişlerimiz bizimle olsun.

DOU DOU çok sevindim canım. umarım sorunsuz bir hamileleik olur. darısı başımıza artıkkk. benim için de dua edin ne olur. aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum

Yalnız HELİN HİVDA yı merak ettim umarım o da olumlu sonuçlarla gelir

maalesef olmadı canım ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı doktorum bile çok şaşırdı çok kötüyüm

CANIM ÜZGÜNÜM AMA YOLA DEVAM NAPALIM BİZİMDE KADERİMİZ BÖYLEYMİŞ, BENİMDE DOKTORUM ÇOK ŞAŞIRMIŞTI ANLAMIYORUM NEDEN OLMUYOR ACABA

aramıza hoşgeldin hakkında hayırlı olur inşallah bebişine kavuşursun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…