- 27 Şubat 2025
- 17
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sibella2710
Bence pike yakın. Bugünü değerlendirsen iyi olurKızlar üstte olan 4 Nisan
Alta olan 5 Nisan pik olmuş mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pike yakın. Bugünü değerlendirsen iyi olurKızlar üstte olan 4 Nisan
Öyle yapacağım artıkBaska dr lara da sordurun bence![]()
Tamam canım teşekkür ederimBence pike yakın. Bugünü değerlendirsen iyi olur
Bugün ve sonrasındaki 2 günü değerlendirin benceKızlar üstte olan 4 Nisan
Yaa regl oldun muBende kimyasal geçiriyorum kızlar malesef,![]()
Evet ya testbyaptim üç tane poztifti pazartesi yi bekliyordum ki sabahında adet ildum acile gittim beta 9. 22 çıktı kanamada devam ediyor büyük ihtimal kimyasalYaa regl oldun mu
Çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ne diyeceğimi de bilemiyorum. Ne söylesekte boş. Bir kayıp yaşamış biri olarak yaşayan biliyor ancak kendine çok dikkat et güzel papatya bizi de haberdar et. Kalbimiz, dualarımız seninle…Evet ya testbyaptim üç tane poztifti pazartesi yi bekliyordum ki sabahında adet ildum acile gittim beta 9. 22 çıktı kanamada devam ediyor büyük ihtimal kimyasal
Geçmiş olsun canım benim.Gerçekten zor bir durum.Bende kimyasal geçiriyorum kızlar malesef,![]()
Çok teşekkür ederim canım bir sene önce aynı kaybı yaşadım aynı şey gelince başıma bende çok üzüldüm bilmiyorum üzülüyorum ama sonra nasip diyorum Allah im hepimizin gönlüne göre versin yarın doktora gideceğim zaten büyük ihtimal sıfırlanmış tır değer ama inşallah uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ne diyeceğimi de bilemiyorum. Ne söylesekte boş. Bir kayıp yaşamış biri olarak yaşayan biliyor ancak kendine çok dikkat et güzel papatya bizi de haberdar et. Kalbimiz, dualarımız seninle…
Teşekkür ederim canım evet çok zor hemde üç senedir bekliyoruz geçen sene de aynısı oldu üstüne bir sene geçmişti tam oldu derken yine aynısı olduGeçmiş olsun canım benim.Gerçekten zor bir durum.
Allah sabır versin canımTeşekkür ederim canım evet çok zor hemde üç senedir bekliyoruz geçen sene de aynısı oldu üstüne bir sene geçmişti tam oldu derken yine aynısı oldu![]()
Kesinlikle öyle herşeyin hayırlısı ne güzel söyledin biz ne kadar istersek bazı şeyler elimizde olmuyor. Amin canım inşallah kısa sürede güzel haberlerini yeniden alırızÇok teşekkür ederim canım bir sene önce aynı kaybı yaşadım aynı şey gelince başıma bende çok üzüldüm bilmiyorum üzülüyorum ama sonra nasip diyorum Allah im hepimizin gönlüne göre versin yarın doktora gideceğim zaten büyük ihtimal sıfırlanmış tır değer ama inşallah uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabilirim
Kesinlikle öyle hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok çünküKesinlikle öyle herşeyin hayırlısı ne güzel söyledin biz ne kadar istersek bazı şeyler elimizde olmuyor. Amin canım inşallah kısa sürede güzel haberlerini yeniden alırız![]()
İnşallah Rabbim büyüktür hepimize hayırlı haberler aldirsinAllah sabır versin canımsağlıklı olmadığı için tutunamadığını söylüyorlar öyle olduğunda en sağlıklısı gelecek inşallah biraz daha sabır
hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah bir an önce
![]()
Bu ay benimde öyle oldu canım 2 gün sürdü kahve lekeler sonra söküldü adet olduKızlar dünden önceki gece minik bir pembe leke dün de sabahtan itibaren sulu kahve leke geldi iki kere. Bugün bir şey yok
Adet midir sizce ya...yoğun degil hiç. bat günüm aslında ama şimdiye sökülmesi lazımdı coktan
İnşallahBu ay benimde öyle oldu canım 2 gün sürdü kahve lekeler sonra söküldü adet olduinşallah seninki adete dönmez gebeliktendir
![]()