• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Sibella2710

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
135
47
98
27
Merhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah🌼🌼

Merhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah🌼🌼

Merhaba canım ben yeni adet oldum adet bitiminde hemen başlayacağım. Atabilirsin beraber yorumlarız

Ben de bugün yaptım ilk ovulasyon testimi. Ama ben bebekten önce doktor tavsiyesi ile yumurtluyor muyum takip için yapıyorum. Hafif silik çıktı ikinci çizgi. Reglim biteli 2 gün oldu.

Merhaba kızlar. Ben de adet olduğum için teste salı/ çarşamba günü gibi başlamayı düşünüyorum. İlk kez deneyeceğim bakalım hep birlikte birbirimize destek olalım umarım güzel haberler paylaşırız :KK36:

Premom uygulamasıyla da destekleyerek ilerleyeceğim. Bugün 9. Gündü zaten beklemiyordum ama garanti olsun diye erken başladım geçen ay 11. Gün koyu kırmızı olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak bunu dün yani cuma yaptım bugün de atacağım 🌸

Eklentiler

• IMG_9138.webp
    IMG_9138.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben de bugün yaptım ilk ovulasyon testimi. Ama ben bebekten önce doktor tavsiyesi ile yumurtluyor muyum takip için yapıyorum. Hafif silik çıktı ikinci çizgi. Reglim biteli 2 gün oldu.
Benim de öyle şuan dün 9. Gündü git gide koyulaşacak buraya atma imkanınız olursa beraber karşılaştırma da yapabiliriz. Bu arada benimkinin markası laboquick🌸

Bende yeni adet oldum sat 13 Mart bat 9 Nisan bu ay bende yumurtlama takibi yapacağım 2 aydor erken yumurtluyorum onu görmek istiyorum. Birlikte ilerleyelim büyük ihtimal Salı ya da çarşamba bende başlarım

Benim de öyle şuan dün 9. Gündü git gide koyulaşacak buraya atma imkanınız olursa beraber karşılaştırma da yapabiliriz. Bu arada benimkinin markası laboquick🌸
Ben de laboquick aldım. Çok memnun kalanda var, olumsuz yorumlarda var. Laboquick ile başlayacağım pik gördüğümde eczaneden aldığım pyro clinice ile karşılaştıracağım :)

Bir yerde de sabah yapmayın öğleden sonra daha net bir sonuç alınır yazıyordu
Aslında anladığım kadarıyla testin sağlıklı çalışması için önemli olan sıvı alımını 2 saat önce kesmek ve ilk idrar olmaması ve her gün aynı saatte yapmak

Bugün 10. Gün premom a yükledim 0,23 çıktı giderek yükseliyor. Geçen ay 11. Gün pik görmüştüm 13 te de çatlama olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak 🌼❤️

Eklentiler

• IMG_9141.webp
    IMG_9141.webp
    123 KB · Görüntüleme: 29
Dün hafif çizgi çıkmıştı bugün çok daha soluk bir çizgi vardı. Aynı saatte yaptım ama fazla sıvı mı aldım acaba bilemiyorum

Back
X