- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi TUANA MERZA
-
Dert, huzur mutluluk batması muhtemelen. Kafa üstü betona atlayın, mutluluğunuz o saat bozulur, derdinizden kurtulursunuz. Kolay gelsin.
Mutluluğunuz daim olsun ama her aklımıza geleni Bir Derdim Var bölümüne açmıyoruz, bölüm kurallarını okuyoruz.Bu gün çok mutluyum ve çok huzurluyum
Kdjskshsjhsjs sesli güldüm suanDert, huzur mutluluk batması muhtemelen. Kafa üstü betona atlayın, mutluluğunuz o saat bozulur, derdinizden kurtulursunuz. Kolay gelsin.
Bence cikmadin gizli gizli takip edicen bizi.[/QUOTşimdi geldim pardonda siz kimsiniz ki siz gizli gizli takip ediğim
Çoçuklugumuzdan beri BİRLİKTEYİZ canım ne alakası var koca meraklısı olmasıKız sen daha baharda teklif almamış mıydın?
Ne çabuk nişan yaptınız.
Cık cık cık
Az ağırdan sat , ne o öyle koca meraklısı gibi
Çoçuklugumuzdan beri BİRLİKTEYİZ canım ne alakası var koca meraklısı olması
Yok artık şaka gibi Tabiki de değil hangi devirde yaşıyoruz bizde böyle şeyler almaz canımÇocukluğunuzdan beri BİRLİKTE misiniz?
Beşik kertmesi misiniz?
Yok artık şaka gibi Tabiki de değil hangi devirde yaşıyoruz bizde böyle şeyler almaz canım
Sesli güldümBu mutluluk haberleri seni yıkamaz Bdv
#direnbdv
Size gerçekten anlam veremiyorum gerçekten hiç iyi insanlar değilsiniz ben övünmek için değil mutluluğumu paylaşmak istedim keşke söylemesem beni mutsuz etmek sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama keşke bilseniz sevdiğinle olduğunda mekan değil sevgi önemli olduğunu yazık acıyorum size neyse söyleyecek çok şey var da ben susayımay doğru hangi devirde yaşıyoruz kaldı mı sevgilisiyle sinemaya gitti diye övünen hatunlar
hangi filme gittiniz? thor mu?
Size gerçekten anlam veremiyorum gerçekten hiç iyi insanlar değilsiniz ben övünmek için değil mutluluğumu paylaşmak istedim keşke söylemesem beni mutsuz etmek sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama keşke bilseniz sevdiğinle olduğunda mekan değil sevgi önemli olduğunu yazık acıyorum size neyse söyleyecek çok şey var da ben susayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?