- 30 Nisan 2017
- 48
- 678
- 8
- Konu Sahibi TUANA MERZA
-
Mutluluğum bu konuda bozulmaz arabadayım zaten canımvalla nişanlınla sinemaya gidip harika vakit geçirdiğin sırada hala buraya da laf yetiştiriyosan mutluluğunu bi irdele derim
Sevgilim yok ama payam var sinemaya gidemezmiyim ben
Neden ablacımSalep iceyim bari hasetimden
Hahhaa
Bak sana bir kocali bir cocuklu abla tavsiyesi....o sinemaya gitme
Neden ablacım
İyi gidip kocama sarayımgidersin elbet ama mutlu olmazsın
İşiniz gücünüz bırakıp bana laf sokmaya çalışmayın biraz aklınız olsa mutlu dilekler dilerseniz ki Allah sizedelerede nasip etsinsonra sen sinema olacagin icin sinemaya gidemiyceksin
Teşekkür ederim canımKonu sahibi, umarım hep böyle mutlu olursunuz. Ne güzel mutlu olmanız Maşallah. Ama insanların size burası bir derdim var bölümü diye ısrarla söylemelerinin sebebi, bu bölüme sadece dertlerin yazıldığı için. Siz mutlu olduğunuz için mutlulukla ilgili bölümler de var. Mutluluğunuzu o bölümlere yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim biriciğimKız nazar değecek dur sana bi boncuk bırakiyim#mashAllah #becauseimhappy
Sevgili miii?...yok ayol yeni bastan cekemem yeni herifİşiniz gücünüz bırakıp bana laf sokmaya çalışmayın biraz aklınız olsa mutlu dilekler dilerseniz ki Allah sizedelerede nasip etsin
Hetuana merza olası durum güncellemesi:
biz artik 3 kişiyiz, ben, keyfim ve kahyası. ha bi de nişanlım yani 4
Her neyse bay çıktım bemSevgili miii?...yok ayol yeni bastan cekemem yeni herif
Sinema olcaksin derken...cocuguna ayri kocana ayrri oynayacaksin anlaminda...yani oyle pembe seyler degil dusunuldugu gibi:)
Sen orda ki kinayeyi yanlis anladin herhal...
Kiz bu kadan fesatlik...cik cik cik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?