• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün

Size gerçekten anlam veremiyorum gerçekten hiç iyi insanlar değilsiniz ben övünmek için değil mutluluğumu paylaşmak istedim keşke söylemesem beni mutsuz etmek sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama keşke bilseniz sevdiğinle olduğunda mekan değil sevgi önemli olduğunu yazık acıyorum size neyse söyleyecek çok şey var da ben susayım
Bari gu
aynen kötü insanım. mutluysanız mutluyum yazın,bir alnınıza yazmadığınız kalmış sevgilimle şu bu diye. profil mesajlarınıza da baktım baya bütün dünyanız sevgili kişisinden ibaret gibi duruyor. komik. kötülüğümü de alıp gideyim
Neyse susuyorum gurur konuşsun

Mutluluğunuz daim olsun ama her aklımıza geleni Bir Derdim Var bölümüne açmıyoruz, bölüm kurallarını okuyoruz.

Yakında çişim geldi , karnim acikti tarzı konular da açılacak galiba. Buralar önceden daha mı elitmiş sanki Mune? 2014 ve öncesi konulara paylaşımlara gibta ile bakıyorum.

Son düzenleme:
Ne diyelim bacım Allah kaynana dertlerinle bdv de konu açtırmasın mı diyelim? Dur bakalım bunlar cicim ayların mı diyelim? Sakin ol şampiyon mu diyelim? Allah daha da mutlu etsin dinimiz amin.

Mutluyum diye bdv ye konu açtıran neyse aynısından istiyorum.O kafaya ulaşmak hepimizin hakkı , açıkla ne içtiyseniz , kamuoyu açıklama bekler.

Beşik kertmesiyle sinemaya gittiği için hem de. Biz de Ayla'ya gittik sevdiceğimlen, ağlaya ağlaya çıktık. Mutlu olamadık. :cry:

nazarınız mı değdi yahu,40 yıldır gittiğimiz sinemanın gece seansı kalkmış biz şok. aha eve gidiyoruz :halay:

bi şöyle mutlu olamadım,al işte sinema da kursağımda kaldı :KK43:

Komşusu evde otururken sevgilisiyle sinemaya giden bizden değildir:KK12:

sen nişanlınla kahvaltı yapıp sinemaya gitmemişsin ki... bütün gün elinde telefon burda yazılanlara cvp vermişsin. aklı burda olanın bedeni nerde olursa olsun. Yazık çocuk yalnız bir gün geçirmiş .bence bundan sonra onu birlikteyken yalnız bırakma. onunda hakkı mutlu olmak ;)

nazarınız mı değdi yahu,40 yıldır gittiğimiz sinemanın gece seansı kalkmış biz şok. aha eve gidiyoruz :halay:

bi şöyle mutlu olamadım,al işte sinema da kursağımda kaldı :KK43:

Komşusu evde otururken sevgilisiyle sinemaya giden bizden değildir:KK12:

Sinemaya gidemiyorsunuz, hatta sevgilinizin arabasının içinde mesaj da yazamıyorsunuz. Mutsuz, kıskanç ve fesatsınız. :KK53:

Back
X