başlıyorum. burayı günlük olarak kullanacağım. öncelikle dışarıdan çok yiyen bir kişiydim. bu yüzden çok fazla kilo aldım. yaklaşık 15 kilo vereceğim. hareketsiz bir hayatım var. çok fazla yemek yediğim için midem genişledi. kendime daha iyi bakmak istiyorum. ne yediğimi fark edebilmek açısından burada paylaşacağım. Diyet yapmıyorum.
KAHVALTI
8 zeytin 2 yumurta (3 yk zeytinyağında pişirdim) 4 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir salatalık domates
arada 6 çay kaşığı antep fıstığı ezmesi (bunu mesela bu kadar çok yediğimi fark etmemiştim.)
15 fındık
2 ceviz
AKŞAM
1 dilim ekmek
4 tane köfte (3 yk yağ kullandım)
12 kaşık pilav (bunu da yarıya düşürcem zaten yerken şiştiğimi hissetmiştim)
1 kase yoğurt
salata
bugünle ilgili çok fazla yağ aldım. ve karbonhidrat açısından çok fazla alım yaptım. sabah ve akşam salata yediğim için baya doymuş hissettim. ve gece acıkmadım. bundan sonra her öğünde salata yiyeceğim. ve günde en az bir öğünde yoğurt yiyeceğim.
KAHVALTI
8 zeytin 2 yumurta (3 yk zeytinyağında pişirdim) 4 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir salatalık domates
arada 6 çay kaşığı antep fıstığı ezmesi (bunu mesela bu kadar çok yediğimi fark etmemiştim.)
15 fındık
2 ceviz
AKŞAM
1 dilim ekmek
4 tane köfte (3 yk yağ kullandım)
12 kaşık pilav (bunu da yarıya düşürcem zaten yerken şiştiğimi hissetmiştim)
1 kase yoğurt
salata
bugünle ilgili çok fazla yağ aldım. ve karbonhidrat açısından çok fazla alım yaptım. sabah ve akşam salata yediğim için baya doymuş hissettim. ve gece acıkmadım. bundan sonra her öğünde salata yiyeceğim. ve günde en az bir öğünde yoğurt yiyeceğim.
Son düzenleme: