Bu gun bu is biticekmis

Sorunda orda esimde benden dilememi bekliyo esime su an guveniyorum ama annesinin yaninda ne konusuyo ne anlatiyo hicbi fikrim yok bu gun beni aradi annemlere gidelim bu is artik bitsin barisin herkes mutlu olsun diye nerden cikardin durduk yere dedim babam sıkıstiriyo dedi ama inanmadim tabiki annesi benim gidip ozur dilememi istiyo cunku bana is yaptiricak beni kullanicak su an hayatima mudahale edemedigi icin deliriyo

Neyin özrünü dileyeceksin ? Ve özür dilemeyi aklinin ucundan dahi nasil gecirirsin ? Şaştım vallahi..

sımdı yıne gıdıp bulasacaksın ona düşmücek yakandan yınee

demek ki eşin üzerine titremiyomuş ya da Özür dilemen için öyle davranıyomuş

Tabiki özür dileme, bunca olaydan sonra senin onun ayağına, evine gitmen bile çok büyük bir erdem.
Bununla yetinmeyi bilsin.

eşinin kırılmasını neden bu kadar çok önemsiyorsun? eşim kırılmasın eşim kırılmasın o zaman senin gururun haysiyetin kalbin hayallerin kırılsın gitsin yahu tamam kocalarımız elbetteki düşünücez ama beni düşünmeyen adamı ben niye düşüneyim? o senin kırılmanı düşünmüşmüki de annesiyle görüşmeye zorluyor

Eşinize söyleyin
Barışmak ve annenin yüzünü görmek için kendimi hazır hissetmiyorum deyin
Hazır hissedince gideriz. Şimdi sen yalnız git deyin.

Neden siz özür dileyeceksiniz ki. Lafı söyleyen annesi. Hem de ne laf.
Bence gitmeyin. Ortamda negatif elektrik olacak.

Kayınpeder istiyor diye barışılmaz.
Herşeyin bir zamanı var.

Tabiki Özür dileme. Ama resmiyeti korumaya özen göster. Selamün aleyküm, aleyküm selam. Oğlunun hayat arkadaşı mısın, yoksa onun hizmetcisi mi? Bu nedir böyle? Oldu. Başka...

Gitmesine git ancak özür falan dileme
Misafir gibi otur ve o mesafeyi koru, asla eski düzene dönme
Mesafeyi kaldırırsan eskisinden beter olur
Eşinde kırılıyorsa kırılsın, o kadar seviyorsa seni annesini getirsin özür dilemeye, sonuçta bir ayda gelin bulmaya kalkan o

yada dur ya gıt de kı kımse duymadannn eeee anneee ee kusura bakmıyosun demı ben geldım yıne sen gercı yenı gelınını beklıyodun ama ıdare edıcen artık de :))))) hahahahaa eger gitseydımmm bunu demeden dönmezdımm

Kocan koca değil.

Senin ailen, bi kavganızdan sonra eşine, 1 ay geçmeden kızıma yeni koca bulucam dese, demekki o da bu lafı affedebilecek tıynette bi adam ki, özür diletiyo.

Affedilecek şey var ki bazı durumlarda affetmek büyüklüktür. Ama bu durumda ahmaklık. Gel kafama et demek.

Ozur dilemene luzum yok. 'Anne, keske yasananlar yasanmasaydi, buyukler buyuklugunu bilseydi kucuklerde kucuklugunu bilirdi. Ama oldu bitti, bundan sonra insallah ikimizde biraz daha dikkatli davraniriz.' de, ve o ne soylerse soylesin, ona cevap verecegine bu ayni cumleyi tekrarla dur. Cunku sen onun soyledigi seylere karsilik vermeye kalkarsan, yine o bi sekilde hakli gosterir kendini. Yuz goz olma.

Onceki donemde cahillik edip temizligine filan gitmissin, bundan sonra gitme. Anne dersim var, kendi islerim var de, kapat ustunu. Ne luzumsuzluk bu Turk hatunlari ihtiyac olmadigi halde gelinlere temizlik yaptirmaya utanmiyorlarda yahu.

Seni ezik gördüm kusura bakma senden daha çook konu gelir ben beni biliyosam ben bu forumu az çok biliyosam sen o özrü dilersin zamanla kendini elinde bezle de bulursun tarihe not düşüyorum
Aynen katiliyorum.bu arkadas biraz urkekmi cesaretsizmi bilemicem ama durum onu gosteriyor.kaynanaya gelirsek ya bi azalin artik beeeeee bi defolun yeni evlilerin hayatindan bi yokolun nefret ettiriyosunuz sizin gibiler yuzunden iyi kayinvalidelerde harcaniyor!!!! Oda bir anne yavrusu elinsaffff senin kaynanan varya suan yanimda olsun vallahi billahi tek bacagindan tutup cevire cevire duvarlara carpmassam bakalim ozamanda havlaya biliyormu nefret ediyorum kaynanaligini adam gibi yapamayan asalaklardan!!!

Ahahaha çok iyi fikir. Annecim seni hayal kırıklığına uğrattığım için çok özür dilerim. Biliyorum sen yeni gelin istiyordun ama ben geldim gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…