Sorunda orda esimde benden dilememi bekliyo esime su an guveniyorum ama annesinin yaninda ne konusuyo ne anlatiyo hicbi fikrim yok bu gun beni aradi annemlere gidelim bu is artik bitsin barisin herkes mutlu olsun diye nerden cikardin durduk yere dedim babam sıkıstiriyo dedi ama inanmadim tabiki annesi benim gidip ozur dilememi istiyo cunku bana is yaptiricak beni kullanicak su an hayatima mudahale edemedigi icin deliriyoBen ilişkilerde istikrardan yanayım başta kadının temizliğini vs öyle böyle yapmışsın şimdide yapmanı beklemesi çok normal baştan ne münasebet diyip çekilecektin kenara eşinin gelip sana bunu söylemesi bile seni keklediğini gösterir anne dur ben onu bi tavlanıp barışayım sonra senden özür diletirim hesabı
Sorunda orda esimde benden dilememi bekliyo esime su an guveniyorum ama annesinin yaninda ne konusuyo ne anlatiyo hicbi fikrim yok bu gun beni aradi annemlere gidelim bu is artik bitsin barisin herkes mutlu olsun diye nerden cikardin durduk yere dedim babam sıkıstiriyo dedi ama inanmadim tabiki annesi benim gidip ozur dilememi istiyo cunku bana is yaptiricak beni kullanicak su an hayatima mudahale edemedigi icin deliriyo
Sorunda orda esimde benden dilememi bekliyo esime su an guveniyorum ama annesinin yaninda ne konusuyo ne anlatiyo hicbi fikrim yok bu gun beni aradi annemlere gidelim bu is artik bitsin barisin herkes mutlu olsun diye nerden cikardin durduk yere dedim babam sıkıstiriyo dedi ama inanmadim tabiki annesi benim gidip ozur dilememi istiyo cunku bana is yaptiricak beni kullanicak su an hayatima mudahale edemedigi icin deliriyo
kedınız cok sırınSenin özür dilemeni bırak kayınvalide özür dilese gene affetmem barısmam o söylediklerinden sonra ben olsam. Nedemek yeni gelin getircem bak gör fln.
kedınız cok sırın
ya bende kaybettım kuzumuu kedı arıyorumm ama bursada bulmak zor yaTesekkur ederim o kaybettiğim kedim ne yazıkki
Aynen katiliyorum.bu arkadas biraz urkekmi cesaretsizmi bilemicem ama durum onu gosteriyor.kaynanaya gelirsek ya bi azalin artik beeeeeeSeni ezik gördüm kusura bakma senden daha çook konu gelir ben beni biliyosam ben bu forumu az çok biliyosam sen o özrü dilersin zamanla kendini elinde bezle de bulursun tarihe not düşüyorum
yada dur ya gıt de kı kımse duymadannn eeee anneee ee kusura bakmıyosun demı ben geldım yıne sen gercı yenı gelınını beklıyodun ama ıdare edıcen artık de :))))) hahahahaa eger gitseydımmm bunu demeden dönmezdımm