Bu gun bu is biticekmis

merhaba kizlar beni taniyanlar konularimi okuyanlar sorunlarimi bilir kayinvalidem bana bize cok sey yasatti baska bi gelin almak istedigi icin bana yapmadigini birakmadi ben evden giderek onun ekmegine yag surdum giderken bana soyledigi seyse bi ay sonra bu esyalara baska gelini nasil getiriyorum bak gorursundu neyseki bi sure ayriliktan sonra esimin akli basina geldi su an aramiz cok cok iyi uzerime titriyo zaten yeni evli sayiliriz 1bucuk sene dolmadi daha esim annesiyle barismami istiyo ama ben icimde ona karsi olan ofkeyi dindiremedim hala bide benden ozur dilesin biri geldiginde yanima gelsin yardim etsin evi temizlesin baska bisey beklemiyorum diyomus oncedende guya bunlari bekliyodu sadece ama ben yaptikca tepeme cikmaya basladi okul okuyorum sirf ders yapamiyim diye okuldan gelir gelmez yanina cagirir veya kucuk oglunu evime gonderirdi yada mutlaka evine kadin geldigi halde temizligi bide bana yaptirirdi herneyse su an sorunum su ki bu aksam uzun bi aradan sonra onlara gidicez barismamiz icin ben nasil davranmaliyim bi ozur beklerlerse napmaliyim icimden kesinlikle ozur dilemek gelmiyo cunku hata kendinde esimlede kotu olmak istemiyorum siz olsaniz napardiniz?
Hiç bir gelin,hiç bir kayınvalidenin hizmetçisi değildir.Kimse kimsenin hizmetçisi değildir.Nasıl alıştırırsan öyle gider.Kayınvaliden akıllanmamış olacak ki,hala gelsin temizlik yapsın diyor.Özür dileme.Git mesafeni koruyarak otur ve kalk.Herkesin kendine ait bir hayatı var.Zamanla kabulleneceklerdir.Ve beklentiyi bırakacaklardır.Yoksa başın çok ağrır.

Senin yuvanın yıkımına sebep olacak bir kadından ne ozuru ya . Dileme otur evinde oğlu gitsin gorussun ne yaparsa yapsınlar ama sen ozur dileme.

Aynen katiliyorum.bu arkadas biraz urkekmi cesaretsizmi bilemicem ama durum onu gosteriyor.kaynanaya gelirsek ya bi azalin artik beeeeee :KK62:bi defolun yeni evlilerin hayatindan:KK62: bi yokolun nefret ettiriyosunuz sizin gibiler yuzunden iyi kayinvalidelerde harcaniyor!!!!:KK67: Oda bir anne yavrusu elinsaffff :KK11: senin kaynanan varya suan yanimda olsun vallahi billahi tek bacagindan tutup cevire cevire duvarlara carpmassam bakalim ozamanda havlaya biliyormuEn Büyük KK nefret ediyorum kaynanaligini adam gibi yapamayan asalaklardan!!!
Evet zamaninda temizligi utusu yemegi camasiri herseyi yaptim her seferin bi bahane bulup cagiriyodu orucluyken bile dinlemeyip cagirdigini bilirim sirf saygimdan gitmistim sonra baktim ki yaptigim isi kurcaliyo biseyler ariyo surekli bu niyetin iyi olmadigini anladim diger cagirisinda basim agriyo dedim gitmedim ogluna sikayet etmis kocasina gorumcelerine kardeslerine duymayan kalmamis bi saat sonra evime geldi kiyamet koptu yok sen beni aptalmi sandin oglumu kaciriyosun zaten bizden senden bi temizlik istedim ondada ben cagirdim diye bas agrin tuttu bilmemne cok cektirdi bana

merhaba kizlar beni taniyanlar konularimi okuyanlar sorunlarimi bilir kayinvalidem bana bize cok sey yasatti baska bi gelin almak istedigi icin bana yapmadigini birakmadi ben evden giderek onun ekmegine yag surdum giderken bana soyledigi seyse bi ay sonra bu esyalara baska gelini nasil getiriyorum bak gorursundu neyseki bi sure ayriliktan sonra esimin akli basina geldi su an aramiz cok cok iyi uzerime titriyo zaten yeni evli sayiliriz 1bucuk sene dolmadi daha esim annesiyle barismami istiyo ama ben icimde ona karsi olan ofkeyi dindiremedim hala bide benden ozur dilesin biri geldiginde yanima gelsin yardim etsin evi temizlesin baska bisey beklemiyorum diyomus oncedende guya bunlari bekliyodu sadece ama ben yaptikca tepeme cikmaya basladi okul okuyorum sirf ders yapamiyim diye okuldan gelir gelmez yanina cagirir veya kucuk oglunu evime gonderirdi yada mutlaka evine kadin geldigi halde temizligi bide bana yaptirirdi herneyse su an sorunum su ki bu aksam uzun bi aradan sonra onlara gidicez barismamiz icin ben nasil davranmaliyim bi ozur beklerlerse napmaliyim icimden kesinlikle ozur dilemek gelmiyo cunku hata kendinde esimlede kotu olmak istemiyorum siz olsaniz napardiniz?
Bak ben buraya yaziyorum sende zamani gelince gelip okutsun. Eger sen gidip ozur dilersen yada naif davranirsan her sey cok daha kotu olacak.. biraz dik dur yaa.

Evet ozur dile.... annecim benim evime benim yerim gelin getiremedigin icin buna engel olup esim beni sectigi icinn sana bu zevki yasatamadigim icin senden cookk ama cookk ozur diliyorum demelisin .... esinede aynen boyle soylee.... ayrica nedir bu baskasinin evine temizlik yapama bir turlu anlamiyorum ya kaynanada olsa baska bir evvvvv.... nasil yapiyorsunuz bir turlu anlamiyorum hayir diyemiyormusunuz kus olmasan gene yapacaksin... sakin barisma ne yapar ne eder aranizi acar hazir esinle iyiyken bunu degerlendir...

sen hizmetcimisin ?
Niye kabul ediyorsun kayinvalidenin evini temizlemeyi, hem de temizlikci kadin gelmisken?
Oncelikle bunlari kesinlikle reddet.
Niye kendinizi ezdiriyorsunuz bu kadar?

Ayy dellendim resmen. Temizlik istiyormuş. O zaman gelin değil hizmetçi alsaymış kendine. Terbiyesiz kadın. Sakın özür dileme. Dilersen yaptığı herşeyi kabullenmiş olacaksın. Tabi yapacaklarını da.

Koca baskisiyla ozur dilemis biri olarak yaziyorum ozur dilemek gibi bir hata yaparsan hayatin, mutlulugun, sagligin,kendine guvenin her seyin sen farkinda olmadan ucup gidecek ve su an benim gibi yillarini kaybetmis kv ve cevrene kus hatta kocanada kus bir halde olacaksin . Benim yarin ne olacagim belirsiz ve boyle yasamaya dayanamiyorum.

Dilemeyin iyice tepenize cikacak konusun ama oldukca mesafeli.gelip sana benden ozur dile diyemez.dersede cevabini verirsin.

Ozurdileme normal hal hatir ikram ver gel mesafeli ol

eğer eşiniz sizin anneniz onun arkasından "git de bu eve başka damat getireyim" deseydi annenizden özür dileyecekse bir dakika durmayın gidin özür dileyin annesinden.
siz o evin gelinisiniz. saygı icabı küçükler zaten misafir varken büyüklerin işine gücüne yardım eder ama siz ne annenizin ne de kayınvalidenizin misafirini ağırlamak, temizliğini yapmak zorunda değilsiniz. gücü yoksa gündelikçi çağırır ona da imkanı yoksa sizler destek olursunuz. hayatta her şey karşılıklıdır. siz de bir ana evladısınız. saydırın kendinizi.

Ben olsam elini öper hatırını sorardım haklıysam asla özür dilemem dilemedimde aynen böle yazdığım gibi geçiştirdim kavgaettikdi bizde :KK62:ama ben evimi terketmedim:stop:bu davranış eziyet ve dayak olmadığı sürece yanlış diye düşünüyorum HoppaHeleki böle fırsat kollayan bi KV varsa Temizlik mevzuna gelirsek ben pek yapmam KV temizliğini benden sağlam çünkü temizlik varsa çaktırmadan kaçarım:-)mutfak falan toplarım yemekden sonra pekde istemez zaten siz gidin ben yaparım der :rolleyes:

Size gercekten cok ayıp etmiş. Bir yuvanın yıkılması şeytanın en sevdiği günahmis bence siz bunu ona söyleyin ve ben yine de Allah rızası icin geldim çünkü Allah küs duranları sevmediğinden deyin ve bence sizin iyilik ve büyüklüğünüz karşısında iyice küçülsün . Hem içinize atmamış hem de büyüdükce büyüyün

X